samsung προβλημα σε αναπαραγωγη youtube

Reaction score
0
Παλικαρια καλησπερα.
Εχω μια ''smart'' samsung 40''(2012) και μου κανει το εξης προβλημμα.
Ενω η εφαρμογη της ''youtube'' παιζει κανονικα επειδη δεν ειναι καλοφτιαγμενη προτειμω να βλεπω youtube απο το web. Oλα καλα για λιγο γιατι τις πιο πολλες φορες διακοπτεται το βιντεο και με επιστρεφει στην αρχικη σελιδα.:101:.....Ξερει κανεις τι φταιει ???? εχω ψαξει τις ρυθμισεις της τβ αλλα δεν εχω καταφετει κατι.

ryk

Reaction score
925
Απάντηση: samsung προβλημα σε αναπαραγωγη youtube

Μου το κάνει και το λαπτοπ αυτό που λες...
Μήπως είναι θέμα διασύνδεσης ρούτερ-τηλεόρασης ή προσωρινό "μπλακάουτ" του ρούτερ ή θέμα γραμμής?
Εμένα μάλλον έτσι εξηγείται. Άλλαξα κανάλι εκπομπής στο ρούτερ και ξαναδοκιμάζω. Βέβαια είχα πολλές αποσυνδέσεις και προσπάθειες επανασύνδεσης με τον γείτονα, οπότε μάλλον δεν είναι η περίπτωσή σου...

Reaction score
0

Μου το κάνει και το λαπτοπ αυτό που λες...
Μήπως είναι θέμα διασύνδεσης ρούτερ-τηλεόρασης ή προσωρινό "μπλακάουτ" του ρούτερ ή θέμα γραμμής?
Εμένα μάλλον έτσι εξηγείται. Άλλαξα κανάλι εκπομπής στο ρούτερ και ξαναδοκιμάζω. Βέβαια είχα πολλές αποσυνδέσεις και προσπάθειες επανασύνδεσης με τον γείτονα, οπότε μάλλον δεν είναι η περίπτωσή σου...
καναλι εκπομπης του router ....!!!!!:431::203:
θα το κοιταξω.....αλλα δεν νομιζω:613:

ryk

Reaction score
925

καναλι εκπομπης του router ....!!!!!:431::203:
θα το κοιταξω.....αλλα δεν νομιζω:613:
ασύρματο εννοώ!
είπα μάλλον δεν είναι η περίπτωση ή σου, αλλά τσέκαρέ το καλού-κακού!

Reaction score
6

Και γω samsung 2012 μοντελο και μενα τα ιδια!! πλεον δεν ασχολουμαι κουραστικο βαρετο το ιντερνετ στην tv

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis