Samsung 8k QE75Q950R

Μηνύματα
892
Reaction score
81
Τι εννοείς όχι στην Sony, αυτή δείχνει ωραίο το σκουπιδαριό των Ελληνικών καναλιών; Και δεν μιλάω από άποψη περιεχόμενου αλλά από ποιότητα εικόνας.
ακριβώς δίχνει ωραία το σκουπιδαριό των Ελληνικών Καναλιών.
 

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.993
Reaction score
1.462
Μας βάζεις φωτιά τώρα; Πάντα είχα σε υπόληψη την Sony και τα ηλεκτρονικά της όσο και να λένε ότι οι Κορεάτες την ξεπέρασαν. Ο Ιάπωνας θα είναι πάντα Ιάπωνας! Απλά δεν είναι διαδεδομένη σε μεγάλα μαγαζιά και στα premium μοντέλα η τιμές της είναι τσουχτερές...Άσε που τα premium μοντέλα δεν μπορείς να τα δεις σε αντιπαράθεση με τα κορεάτικα σε μεγάλα μαγαζιά παρά μόνο σε Sony Centers. Πάντως το αντίστοιχο μοντέλο OLED της Sony είναι το 65A9G που στην καλύτερη έχει γύρω στα 3500 €...
 

Μηνύματα
204
Reaction score
47
Πάντως το αντίστοιχο μοντέλο OLED της Sony είναι το 65A9G που στην καλύτερη έχει γύρω στα 3500 €...
Σύμφωνοι, αλλά οι τηλεοράσεις oled είναι 80% (?) panel και τα panels των sony oled κατασκευάζει η LG :)
 

Μηνύματα
31
Reaction score
7
Τελιικά πήρα την C9 στίς 77 ίντσες. Χωρίς calibration με ISF night & ISF bright room σε Cosmote, Nova, βλέποντας ταινίες συντριπτικά καλύτερη απο την samsung. Ρυθμίσεις ελάχιστες τα γνωστά Off : Eco, Energy saving, Eye comfort mode, Dynamic contast, Super resolution, και το Peak Brightness Low (ενδεχομένως αυτό να πρέπει να το βάλω στο Off για το Netflix? ξέρει κάποιος?).
Στα Digea κανάλια όταν είναι κάτω από 1980i είναι καλύτερη η samsung πιθανόν λόγω backlight και ενδεχομένως καλύτερο upscaling, (χωρίς να είμαι σίγουρος για το τελευταίο). Επίσης στο Netflix σαφώς καλύτερη η LG χωρίς Blooming, και επιτέλους Dolby Atmos και Dolby Vision.
 

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.993
Reaction score
1.462
Και η δική μου στις 65 ίντσες παίζει πολύ καλύτερα με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και τα γνωστά off σε πολλές περιπτώσεις. Τώρα δεν έχω κανένα παράπονο για την φωτεινότητά της. Ήθελα να ήξερα όλα αυτά τα "καλούδια" που έχει που αποσκοπούν όταν όλοι οι testers και reviewers τα απενεργοποιούν για να την τεστάρουν; Και όταν αποδεδειγμένα δεν βελτιώνουν, αντίθετα, χειροτερεύουν; Θα μπορούσε να ήταν απλούστερη και καλύτερη σε άλλους τομείς όπως η κίνηση και το upscaling. Και κάτι τελευταίο, είναι εντύπωσή μου ή τα Oleds "στρώνουν" και "ενεργοποιούνται" με την πάροδο των ημερών;
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.157
Reaction score
93.270
Και κάτι τελευταίο, είναι εντύπωσή μου ή τα Oleds "στρώνουν" και "ενεργοποιούνται" με την πάροδο των ημερών;
Μάλλον συνηθίζεις στην -πολύ καλή- εικόνα της, ξεχνώντας αυτή της Samsung. :tongue:

Αστειεύομαι. Ισχύει αυτό που λες, ειδικά σε πολύ φωτεινά ή λευκά πλάνα, όπου εξαφανίζεται σταδιακά ένα φαινόμενο "sparkling" (δεν ξέρω πώς αλλιώς να περιγράψω τα...απαστράπτοντα pixels) και το πάνελ γίνεται πολύ πιο ομοιόμορφο, αποδίδοντας πολύ πιο σωστά.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.528
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top