samsung A656 συνδεση με pc κι προβλημα ηχου

Reaction score
1
παιδια καλημερα κι απο εμενα εδω κι 4 ημερες ειμαι ευτηχεις κατοχος τισ 40 ιντσων samsung a656 ειπα να την συνδεσω με το pc μου για να βλεπω καποιες ταινιες απο το pc συνδεσα το hdmi 2 της τηλεορασης με το dvi tou pc για εικονα αποτελεσμα τελοια εικονα το προβλημα μου ειναι ο ηχος συνδεσα την εχοδο του pc με μινι jack με την εισοδο hdmi 2 tis tv se rca αλλα ηχο δεν ακουσα δοκιμασα κι αλλες λυσεις χωρις αποτελεσμα μηπος κανω κατι λαθος η μου διαφευγη κατι παρακαλω τα φωτα σας

Reaction score
0
Μαλλον πρεπει να παιξεις με τις ρυθμισεις του υπολογιστη σου εγω αυτο εκανα και λυθηκε το προβλημα.
Βεβαια η συνδεση που εκανα ηταν hdmi -> hdmi

Reaction score
0
Απάντηση: samsung A656 συνδεση με pc κι προβλημα ηχου

Aπο την DVI δεν μπορει να περασει σημα ηχου,μονο εικονας...Ο ηχος πρεπει να συνδεθει ειτε με οπτικη αν εχει το pc σου ειτε με καρφι σε απλο l-r

Reaction score
0
Αν έχεις HDMI 1.3 περνάει και ήχος. Αλλά πρέπει να έχεις και στην πλευρά της τηλεόρασης (έχει), και στο PC (?).

Reaction score
1
τα εχω δοκιμασει ολα αυτα την συνδεση απο καρφι στον pc κι με rca sthn tv τη αλλο να κανο?

Reaction score
0
τα εχω δοκιμασει ολα αυτα την συνδεση απο καρφι στον pc κι με rca sthn tv τη αλλο να κανο?
Το καρφι του PC σου συνδεσε το μεσω RCA με το DVIin (HDMI2) Audio in της TV. δεν θα εχεις προβλημα. Και για εικονα με το HDMI2.
Επισης εχει και JACK κατευθειαν.

Μετα απο αυτα ειναι πολυ δυσκολο να μην σου παιζει.

Reaction score
1
Το καρφι του PC σου συνδεσε το μεσω RCA με το DVIin (HDMI2) Audio in της TV. δεν θα εχεις προβλημα. Και για εικονα με το HDMI2.
Επισης εχει και JACK κατευθειαν.

Μετα απο αυτα ειναι πολυ δυσκολο να μην σου παιζει
αυτο εκανα που μου λες κι δεν εκανε τιποτα ενω μου δινει εικονα δεν μου δινει ηχω πηρα κι στην samsung κι δεν μπορεσαν να βοηθισουν τη αλλο να κανω?

Reaction score
0
κοιταξε καλα τις ρυθμισεις του PC και της TV,
Σε εμενα παιζει προς το παρων δεν εχω βαλει HDMI αλλα VGA και JACK se JACK παοζει μια χαρα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis