Samsung BD-P2500

Reaction score
73

Η Samsung παρουσίασε το νέο Blu-ray Disc της με βάσιμες αξιώσεις για διακρίσεις.

Το BD-P2500 όπως είναι ο κωδικός του, φέρει όλες τις τελευταίες ταχνολογίες όπως το BD Live και PiP, παρέχει συμβατότητα με τα πολυκάναλα ψηφιακά συστήματα ήχου DTS HD & Dolby True HD, ενώ ακολουθεί και το πρωτόκολο Anynet, (ΗDMI-CEC). Άξιο αναφοράς είναι το τσιπ επεξεργασίας που χρησιμοποιεί, που δεν είναι άλλο από το 'HQV' (Hollywood Quality Video), το οποίο θυπόσχεται υψηλή ποιότητα εικόνας.

Το 2500 φυσικά παίζει δισκάκια DVD-ROM, DVD-R/RW & CD-R/RW, φέρει ενσωματωμένη θύρα Ethernet όπως και USB 2.0.

(Πηγη http://www.fullhd.gr/index.php/blu-ray-disc-players/195-samsung-bd-p2500 )

Γραφεται σε sites του εξωτερικου με τιμη 500 $

Λετε να ειναι μια καλη και αξιόπιστη πηγη...??

Reaction score
62
Απάντηση: Samsung BD-P2500

Εγώ έχω το 1500 και το αγόρασα 250€. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα διπλάσια για να πάρεις το 2500....

Reaction score
0

δεν νομιζω να εχει 500 ευρω αλλα περιπου 400 με 420 ευρω

Reaction score
73

Εγώ έχω το 1500 και το αγόρασα 250€. Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα διπλάσια για να πάρεις το 2500....
Δεν νομιζω οτι το 2500 ειναι στο ιδιο επιπεδο με το 1500.. που ειναι εισαγωγικο μοντελο στο BR
αλλα λεμε τωρα... κουβεντα να γινεται...:107:

Το τεστ στο τελευταιο ΗΧΟΣ το δινει πολυ αξιοπιστο με αξιολογο επεξεργαστη εικονας HQV REON-VX της Silicon Optix.

Ειδομεν...

Μηπως ξερουμε... σε τι τιμη θα ερθει Ευρωπη το BDP-LX91 της PIONEER...??

Reaction score
62

Δεν νομιζω οτι το 2500 ειναι στο ιδιο επιπεδο με το 1500.. που ειναι εισαγωγικο μοντελο στο BR
αλλα λεμε τωρα... κουβεντα να γινεται...:107:

Το τεστ στο τελευταιο ΗΧΟΣ το δινει πολυ αξιοπιστο με αξιολογο επεξεργαστη εικονας HQV REON-VX της Silicon Optix.

Ειδομεν...

Μηπως ξερουμε... σε τι τιμη θα ερθει Ευρωπη το BDP-LX91 της PIONEER...??
Μα με profile 2.0, bitsream ηχο κλπ κλπ, μόνο εισαγωγικό δεν είναι!!:126:

Reaction score
26

Εγώ Samsung πάντως δεν θα ξαναγοράσω.
Έχω ένα DVD-HR753 9 μήνες τώρα δεν δούλεψε ποτέ.
Από την Ιούλιο είναι στο Service σχεδόν μόνιμα (3 πήγαινε έλα) και περιμένω από βδομάδα σε βδομάδα να βρουν τί έχει.
Αρχικά δεν δούλευε το HDMI και δεν μπορούσα να το συνδέσω. Αλλάχτηκαν πλακέτα main και πλακέτα hdmi και από τότε ότι εγγραφή κάνω μου χάνει καρέ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508