Samsung combo BD-P2400 προ των πυλων

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ξεκινα η αποστολη του απο τα εργοστασια της Samsung σε λιγες ημερες και εως το τελος Δεκεμβρη θα ειναι στα χερια των καταναλωτων.
Περα απο το γεγονος πως θα παιζει και τα δυο φορμα θα εχει την ικανοτητα να παιξει και δισκακια BD 1.1(τα οποια παρεπιπτοντως δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα)που σου δτην δυνατοτητα picture in picture

Δεν ξερω τι λετε, αλλα χαλαλι τα 1000$...

Reaction score
62

Ξεκινα η αποστολη του απο τα εργοστασια της Samsung σε λιγες ημερες και εως το τελος Δεκεμβρη θα ειναι στα χερια των καταναλωτων.
Περα απο το γεγονος πως θα παιζει και τα δυο φορμα θα εχει την ικανοτητα να παιξει και δισκακια BD 1.1(τα οποια παρεπιπτοντως δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα)που σου δτην δυνατοτητα picture in picture

Δεν ξερω τι λετε, αλλα χαλαλι τα 1000$...
700€ το υπολόγιζαν. Αλλά, αν κάνει μέχρι 1000€ το έχω τσιμπήσει και ας παν να......πολεμούν μετά!!!!:happy_9:

Reaction score
62
Samsung combo player news; BD-P2400 officially canceled

Posted by Matthew Moskovciak
(Credit: Samsung)

Over the last few weeks, there has been a lot of speculation regarding the status of Samsung's upcoming Blu-ray/HD DVD combo player--the BD-UP5000--and the high-end Blu-ray player, the BD-P2400. Finally, Samsung has made an official announcement. First, the bad news: The BD-P2400 is officially canceled. The BD-P2400 was supposed to be the step-up to the BD-1400, adding HQV video processing, but now those who want HQV will have to go for the combo player.
Now for the good news. Here's exactly what Samsung told us about the BD-UP5000:
Status of BD-UP5000 Duo HD Player:

• The Duo HD Player will ship from Samsung factories at the end of October and will be available to consumers at retail by mid- to late December.
  • The Duo HD Player will be BD Profile 1.1 ready--this means it will include the necessary hardware to play BD Profile 1.1 discs.
  • A firmware update will be available at the end of January 2008 to allow playback of BD Profile 1.1 discs.***
*** Profile 1.1 discs are currently not available and compatibility must be fully tested before we can assure complete compliance to BD Profile 1.1 requirements.
Besides the delayed release date, this should be (mostly) good news for enthusiasts looking to get a single player to handle both HD DVD and Blu-ray. Blu-ray profile 1.1 means that it will support picture-in-picture functionality--for example, watching a director discuss a scene in the small window with the movie behind it. As Samsung mentions, profile 1.1 discs aren't available yet, but at least we know the BD-UP5000 will be able to handle them.

Reaction score
0
HTPC ρεεεεεε , θα δωσετε 1000 ευρω και αμα βγει Bluray 1.2 μετα θα το πεταξετε?

500 ευρω για HTPC χωρις optical drives, παιζεις τα παντα , και αμα θες βαζεις με αλλα 400 ενα drive bluray ενα hd-dvd αλλιως περιμενεις ή πας σε recorder κλπ. Και οτι και να αλλαξει, εχεις το software σου να αναβαθμιζεται και να το υποστηριζει και δε φοβασαι τιποτα.

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung combo BD-P2400 προ των πυλων

Ανδρέα το BD-P2400 που ανέφερες στον τίτλο ήταν ένα blu-ray player που ακυρώθηκε.........το combo θα είναι το BD-UP5000 που ανέφερε ο Δημήτρης πιο πάνω.......ώπου να 'ναι θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο combo από την LG το BH200 με χαρακτηριστικά παρόμοια μ' αυτά του Samsung.......:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Samsung combo BD-P2400 προ των πυλων

HTPC ρεεεεεε , θα δωσετε 1000 ευρω και αμα βγει Bluray 1.2 μετα θα το πεταξετε?

500 ευρω για HTPC χωρις optical drives, παιζεις τα παντα , και αμα θες βαζεις με αλλα 400 ενα drive bluray ενα hd-dvd αλλιως περιμενεις ή πας σε recorder κλπ. Και οτι και να αλλαξει, εχεις το software σου να αναβαθμιζεται και να το υποστηριζει και δε φοβασαι τιποτα.
Φίλε μου καμία σχέση το HTPC με τα standalone players......θα καταλάβεις τη διαφορά όταν αποκτήσεις ένα.......εδώ εγώ που έχω το PS3 και το Toshiba HD-E1 σκέφτομαι να πάρω ένα από τα δύο combo μόλις βγούν(όπως και αρκετοι άλλοι από εδώ μέσα)......φτάνει να κάνουν μέχρι 1000Ε βέβαια.......:crazy_3: :happy_4:

Reaction score
0
στα 200 ευρω και εγω με το standalone ειμαι. Αλλα δε μπορω να μπω στο παιχνιδακι τους με τις συμβατοτητες και τις υποστηριξεις στα 1000 ευρω.

Αποκει και περα επετρεψε μου να διαφωνω για το τι ειναι καλυτερο, αν εξαιρεσουμε την ευκολια. Μια "ανοικτη" πλατφορμα ειναι παντα καλυτερη απο μια "κλειστη" γιατι απλα οτι ψεγαδια και να εχει μπορουν να διορθωθουν, και μπορει να αναβαθμιζεται σχεδον "αιωνια". Η διαφορα ειναι στην ευελιξια.

Ευελιξια-Ευκολια , εννοιες αντιθετες που εκφραζουν η πρωτη το htpc η δευτερη το standalone, διαλεγει κανεις και παιρνει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Samsung combo BD-P2400 προ των πυλων

στα 200 ευρω και εγω με το standalone ειμαι. Αλλα δε μπορω να μπω στο παιχνιδακι τους με τις συμβατοτητες και τις υποστηριξεις στα 1000 ευρω.

Αποκει και περα επετρεψε μου να διαφωνω για το τι ειναι καλυτερο, αν εξαιρεσουμε την ευκολια. Μια "ανοικτη" πλατφορμα ειναι παντα καλυτερη απο μια "κλειστη" γιατι απλα οτι ψεγαδια και να εχει μπορουν να διορθωθουν, και μπορει να αναβαθμιζεται σχεδον "αιωνια". Η διαφορα ειναι στην ευελιξια.

Ευελιξια-Ευκολια , εννοιες αντιθετες που εκφραζουν η πρωτη το htpc η δευτερη το standalone, διαλεγει κανεις και παιρνει.
Η γνώμη σου είναι απολύτως σεβαστή......εγώ για την ευκολία μιλούσα........:crazy_1:........σιγά μην κάθομαι να βρώ συμβατές κάρτες γραφικών, drivers, software αναπαραγωγής κ.λ.π.........τα χίλια ευρά όντως είναι αρκετά αλλά τι να πούν κι αυτοί που έδωσαν πάνω από ένα χιλιάρικο για ένα από τα πρώτα players?........:happy_4:

Reaction score
0
οι first adopters παντα την πληρωνουν τη νυφη....αν δε το εχουν εμπεδωσει ακομα κακο δικο τους, αν το κανουν συνειδητα μαγκια τους.

Απλα αυτο που μολυ χτυπησε ασχημα ηταν που λεει θα υποστηριζει bluray 1.1το οποιο παρουσιαζεται σαν πλεονεκτημα (και ειναι) ...αλλα αμεσως με κανει να σκεφτομαι οτι αμα βγει 1.2 αργοτερα ΤΙ? Το εχουν ξεφτυλησει λιγο με τις νεες εκδοσεις, δε μπορουν να μεινουν σε ενα προτυπο....
Τους εχω ικανους να πεταξουν και κανενα τεταρτο codec στο μελλον στη λιστα και ξαφνικα για να δεις τις νεες ταινιες που θα ειναι encoded Με το H.265 να θελεις νεο player....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Διαβαστε, εαν θελετε φυσικα, αυτο το ωραιο αρθρο του Don Reisinger :

The Blu-ray winner
(Credit: CNET Networks)
Am I the only person who couldn't care any less about the HD DVD/Blu-ray war? For a while, I was captivated by the prospect of a Sony format winning the format war or the possibility of another Betamax debacle. At one point, I actually cared who won the format war and told everyone which format I believed would win.
But with Wednesday's news that cited figures showing Sony's Blu-ray format had outsold HD DVD by almost 2-to-1, I finally had enough.
Let's be honest with ourselves: at this point, who really cares which format is outselling the other? After each report of higher sales, the backers of the opposing format come out and proclaim their own dominance due to factors a and b. Once that's complete, the winning victor (in this case, Blu-ray) comes out and cites those sales figures just one more time.
Suffice it to say, I'm just plain tired of this war.
As everyone is too well aware, this high-def format war will go on for at least another two years. Regardless of where you stand, movie studios will continue to support whichever format they believe will bring in the most money without actually standing firm on one format or another.
In fact, I believe this market has become the most fickle we have seen in years. Next to the Internet, where people stop visiting Web sites at the drop of a hat, movie studios are quick to jump on either format's bandwagon as long as it can bring in acceptable revenue. Of course, if that much thought was given to high-quality movies, we would actually spend some time in the movie theater and these companies wouldn't need to worry about media. But alas, that's an argument for another day.
Over the past year, we have been inundated with news that purports the ascension of Blu-ray and the demise of HD DVD. And then, when Paramount threw its weight behind the HD DVD folks, that format was heralded as the successor to the DVD. And now, we have news that Blu-ray has outsold HD DVD.
When will it ever end?
The HD DVD winner
(Credit: CNET Networks)
Allow me to just say it: worrying about the high-def format war is a waste of time. And to be quite honest, I don't see these formats being around much longer anyway--movie downloads will quickly supplant media as the chosen form of entertainment once our Internet access speeds increase.
But until then, we're left with nonsensical developments that so far have maintained the standstill and forced people like me to write about who will be the victor.
Well, I for one, will not have that discussion any longer. In fact, I will not discuss both Blu-ray and HD DVD in a piece, nor will I discuss who will win this war. If you want that, give both camps a call. I'm sure they will tell you everything you need to know.
I've succumbed to High-Def Format War Fatigue, and to be quite honest, I think most of the world has too. Eventually, one format will win and the other will lose. In the meantime, ignore the predictions and hyperbole, and get down to enjoying some movies

Reaction score
62
Αμάν αυτή η καραμέλα του download. Ο κόσμος, καλώς η κακώς θέλει κάτι χειροπιαστό για τη συλλογή, που ενδεχομένως κάνει και όχι κάτι στο σκληρό. Και στην τελική δεν έχουν όλοι pc και γρήγορο internet και αμφιβάλω αν έχουν όλοι και στο μέλλον (και δεν μιλάω για Ελλάδα μόνο) γκε γκέ????:happy_9: :happy_9:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Είναι γεγονός ότι στην αποδώ μεριά μας ξενίζει λίγο το pay-per-view και δεν θεωρούμε το cable τόσο μέρος της καθημερινής ζωής, άρα το λογικό άλμα για downloadable ταινίες είναι λίγο μεγαλύτερο.

Κι εγώ νομίζω ότι τελικά αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί και νέο πρότυπο περιφερειακής αποθήκευσης μετά τα BD και HD-DVD για ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα. (όσο κι αν προέβλεπαν ότι τα ευρυζωνικά δίκτυα θα καταργήσουν την ανάγκη ύπαρξής του)

Μέχρι τότε και μέχρι να υπάρξει ξεκάθαρη νίκη, καλώς η κακώς οι δικτυακές ταινίες έχουν target group. Εγώ προτείνω πάντως να αποφασίσουμε όλοι όπως ο Don Reisinger ότι στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία πιο φορμά θα επικρατήσει και να καθίσουμε να δούμε καμιά ταινία :cool_4:

Reaction score
51
....... Εγώ προτείνω πάντως να αποφασίσουμε όλοι όπως ο Don Reisinger ότι στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία πιο φορμά θα επικρατήσει και να καθίσουμε να δούμε καμιά ταινία :cool_4:
Πολύ μου άρεσε!!!:bravo:

Ανδρέα πάμε για κανένα Power-Buy???:happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik