Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μην ασχολείσαι, η 656 συνεχίζει να είναι μια από τις κορυφαίες τηλεοράσεις της αγοράς. Δεν ξέρω τί θαύματα σου είπαν ότι κάνει η σειρά 7 αλλά δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις απογοητευμένος με την αγορά σου.έχω εδώ και 4 μήνες την samsung 40 A656.;Eμαθα ότι βγήκε η καινούρια σειρά 7, με πολύ καλύτερη τεχνολογία και αισθάνομαι απογοητευμένος. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά; Αν ναι μάλλον έδωσα πολλά λεφτά και δεν πρόλαβα να την χαρώ.
To οποίο είναι?(εννοώ το πρόβλημα της νέας τεχνολογίας?)Νομιζω πως η διαφορα ειναι οτι η 7αρα ειναι τεχνολογιας LED αλλα πιστευω οτι περα απο τα πλεονεκτηματα των led εχουνε και το προβλημα της νεας τεχνολογιας..Εμενα παντως η δικια σου μου αρεσε πιο παρα πολυ
Κατι ακουστηκε για περιορισμενη γωνια θεασης...To οποίο είναι?(εννοώ το πρόβλημα της νέας τεχνολογίας?)
Παιδικα προβληματα ισως....To οποίο είναι?(εννοώ το πρόβλημα της νέας τεχνολογίας?)
-Τα LEDs είναι πολύ μεγαλύτερα από τα pixels. Οπότε δημιουργείται ένα "halo" γύρω από μικρά στοιχεία, σε σκούρο περιβάλλον, πχ σε λευκά γράμματα σε μαύρο background.To οποίο είναι?(εννοώ το πρόβλημα της νέας τεχνολογίας?)
+1. Η 856 είναι μια slim 656 αν δεν κάνω λάθος.Δεν περνεις την 656 που ειναι δοκιμασμενη και ενα blue ray.
Με την 856 δεν νομιζω οτι θα βρεις και τρελες διαφορες αλλα και το design μετραει για καποιους.
Καλη αγορα οτι και να κανεις.
+ με επιπλέον δυνατότητες multimedia, μιας και παίζει και αρχεία video. Παντελώς αδιάφορο. Αν σε ενδιαφέρει, δώσε 200€ και πάρε έναν multimedia player και σου μένουν και (πολλά) ρέστα.+1. Η 856 είναι μια slim 656 αν δεν κάνω λάθος.
Και ομως το DVB-T HD ισως να μην ειναι πια αχρηστο http://www.satleo.gr/content/view/988/1/Η 656 ειχε αισθητα λιγοτερο μαυρο απο την 856 οταν εβλεπα υπο γωνια. Μαλλον εχει μικροτερη γωνια θεασης η 656 ενω η 856 φορα πιο καινουργιο η ελαφρως καλυτερο πανελ. Επισης η 856 εχει DVB-T HD ενω η 656 εχει απλο(αχρηστη διαφορα στην Ελλαδα προς το παρον), αλλα αποτελει ενδειξη οτι ειναι πιο φρεσκο μοντελο γενικοτερα. + καποιες επιπλεον δυναντοτητες συνδεσης που εχει η 8.
Εστω και ετσι παντως θα συμφωνησω οτι σχεδον 500 ευρω επιπλεον για την 856 δεν δικαιολογουν τις διαφορες αυτες στην εικονα, αλλα το γεγονος οτι ειναι πολυ λεπτη η 856 θα με εκανε να το σκεφτω (θεμα προτεραιοτητων για τον καθενα).