Samsung UE40B7000 ή UE40B8000?

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung UE40B7000 ή UE40B8000?

Εσύ απο Πάτρα δεν έχεις δικαιολογία!!!! Η Αθήνα είναι δίπλα!!!! 2070 στην Αθήνα, και το συζητάς??? Ασε που μπορείς εύκολα να έχεις και την επαφή.

Καλά έκανες τότε φίλε μου. Αφού με παρεμφερή τιμή θα έχεις και την επαφή με τον μαγαζάτορα!!!
Λες να περιμένω άδικα? xD το ξέρω και μένα με σκοτώνει η αναμονή αλλά όσο να πεις ακούω απο δω και απο κεί ότι αν δεν έχει local dimming δεν λέει και πολλά. :S

Reaction score
290
Το είδα πριν λίγο,
Σε πολλά σχολια και reviews -χρηστών- στο Amazon παρατηρήθηκε το εξής: όλοι τους διαπιστώνουν ένα "θεμα" στο έντονο μαύρο, απο τις γωνίες της οθόνης βγαίνει κάτι σαν λάμψη και επεκτείνεται μέχρι το κέντρο της οθόνης. Άλλος επίσης ανέφερε το ίδιο προσθέτοντας ότι κατέστη αδύνατο να διαβάσει και τους υπότιτλους κάποιες φορές. Το ίδιο ακριβώς σχόλιο το παρατήρησα και στο full HD.gr απο χρήστη.

Είναι θέμα παρτίδας, ρύθμισης η την "κάτσαμε?"

Reaction score
0

Πρέπει να είναι κάτι που διάβασα και αλλού, ότι έχει σε ορισμένα σημεία λόγω backlight LED πιο φωτεινό μαύρο και παρατηρείς κάτι σαν συννέφιασμα. Οφείλεται λένε στο ότι δεν έχει local dimming το οποίο σε σημεία που έχει μαύρο η εικόνα σβήνει το led και σου δίνει ακόμα πιο σκούρο μαύρο και υψηλό contrast. Πάντως σε ένα φίλο μου που έχει την 46άρα 7000 όταν την είχε συνδέσει με το pc μέσω hdmi δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο που να χτυπάει στο μάτι, και όταν του πήγα το ps3 που έχω είχε ακόμα πιο σκούρο μαύρο. Ειδικά με το ps3 δεν φαινόταν κάτι τέτοιο.

Reaction score
290
Re: Απάντηση: Samsung UE40B7000 ή UE40B8000?

Πρέπει να είναι κάτι που διάβασα και αλλού, ότι έχει σε ορισμένα σημεία λόγω backlight LED πιο φωτεινό μαύρο και παρατηρείς κάτι σαν συννέφιασμα. Οφείλεται λένε στο ότι δεν έχει local dimming το οποίο σε σημεία που έχει μαύρο η εικόνα σβήνει το led και σου δίνει ακόμα πιο σκούρο μαύρο και υψηλό contrast. Πάντως σε ένα φίλο μου που έχει την 46άρα 7000 όταν την είχε συνδέσει με το pc μέσω hdmi δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο που να χτυπάει στο μάτι, και όταν του πήγα το ps3 που έχω είχε ακόμα πιο σκούρο μαύρο. Ειδικά με το ps3 δεν φαινόταν κάτι τέτοιο.
Με ανησυχεί όμως ιδιαίτερα αυτό απο την ώρα που το διάβασα , καθώς σήμερα έδωσα και τα λεφτά και την αναμενω. Βέβαια το κατάστημα είναι πολύ σωστό σε θέματα service.

Δηλαδή πιστευεις ότι μπορεί και να μην υφίσταται σε μένα έτσι?
Το θέμα είναι όταν προκύψει τι γίνεται..

Reaction score
0

Στην 8000 δεν υπάρχει το local dimming γι'αυτό περιμένω και εγώ μήπως βγει τίποτα μέσα στο Σεπτέμβρη.Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πολλά άτομα δεν το είχαν παρατηρήσει, παρά μόνο όταν το διάβασαν στο internet και μετά άρχισαν να κλαίγονται γιατί όταν ξέρεις ότι κάτι υπάρχει εκεί που κοιτάς, σου τραβάει τη προσοχή μετά επίτηδες. Πάντως δεν νομίζω να είναι κάτι τραγικό, 2170 euro+ για μια τηλεόραση δεν είναι καθόλου λίγα, και δεν νομίζω ότι θα άρεσε στη Samsung να παραπονιέται ο κόσμος για τα προϊόντα της, οπότε πιστεύω δεν θα ναι τόσο σημαντικό. Πιο πολύ το κάνουν θέμα στα site που κάνουν review.

Reaction score
0
Εγω εχω την UE40B7000 απο τον Ιουνιο. Παιζει πανω απο 12 ωρες την ημερα και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα απο αυτο που εχει αναφερθει.

Reaction score
0

Γειά σας κι από μένα..
Μόλις προχθές αγόρασα κι εγώ την UE40B7000 και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος από τις δυνατότητές της κ από την ποιότητα της εικόνας..
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορώ με κάποιο τρόπο να σερφάρω στο internet εισάγοντας την επιθυμητή διεύθυνση , ή είμαι καταδικασμένος μόνο να χρησιμοποιώ τα ελάχιστα widgets που απ'ότι είδα κατά την πρώτη μου σύνδεση εγκατέστησε μόνο δύο, δηλ. youtube και weather forecast..?Υπάρχει μήπως τρόπος να εγκαταστήσω και άλλα επιπλέον widgets?
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Οχι δεν μπορεις να σερφαρεις. Με αναβαθμιση του Firmware που το κατεβαζεις απο το site Samsung.gr θα εχεις μεχρι 12 ακομα widgets που συνεχως αυξανονται. Η αναβαθμιση γινεται ευκολα με ενα στικακι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Samsung UE40B7000 ή UE40B8000?

Οχι δεν μπορεις να σερφαρεις. Με αναβαθμιση του Firmware που το κατεβαζεις απο το site Samsung.gr θα εχεις μεχρι 12 ακομα widgets που συνεχως αυξανονται. Η αναβαθμιση γινεται ευκολα με ενα στικακι.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!

Reaction score
0

Φίλε loufjohn..
Διάβασα στο www.avforums.com ότι πολλοί κάτοχοι της tv μας, μετά από την αναβάθμιση του firmware, το widget του youtube εξαφανίστηκε και εμφανίστηκαν μόνο widgets του yahoo..Ισχύει αυτό; Αν ναι, μήπως να μην προχωρήσω στην αναβάθμίση δεδομένου ότι το youtube είναι ίσως ο βασικότερος λόγος για μένα χρήσης της λειτουργίας intenet tv;..Ποιά widgets πάνω κάτω είναι αυτά που εγκαθίστανται επιπλέον και τέλος μήπως γνωρίζεις αν με αυτό το firmware επιλύθηκε και το πρόβλημα της αναπαραγωγής dts ήχου κατά την αναπαραγωγή αρχείων mkv;
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα

Reaction score
0

Χθες πάντως που έκανα upgrade το firmware, ούτε κάποιο νέο widget εμφανίστηκε στο μενού, ούτε κάποια αλλαγή παρατήρησα γενικά..Ούτε καν επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις έγινε, παρόλο που εμφανίστηκε το μήνυμα ότι θα γίνει επαναφορά ...Το μόνο πράγμα που υποδηλώνει οτι πραγματοποιήθηκε το upgrade είναι στο menu-software upgrade που δείχνει την παρούσα έκδοση δηλ. 20-8-2009..Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως μετά το upgrade πρέπει να κάνω κάτι κι εγώ ή εμφανίζονται αυτόματα τα υπόλοιπα widgets;

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο forum, αλλά παλιός επισκέπτης . Πήρα πρόσφατα την UE40B7000 και δεν αναγνωρίζει τους ελληνικους υπότιτλους όταν βάζω να δω ταινία από το USB. Υπάρχει καμία λύση, γιατί ένας από τους λόγους που επέλεξα τη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι το USB movie. Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο forum, αλλά παλιός επισκέπτης . Πήρα πρόσφατα την UE40B7000 και δεν αναγνωρίζει τους ελληνικους υπότιτλους όταν βάζω να δω ταινία από το USB. Υπάρχει καμία λύση, γιατί ένας από τους λόγους που επέλεξα τη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι το USB movie. Ευχαριστώ.
Αν το έχεις σε ξεχωριστό srt τους υπότιτλους και δεν σου παίζει τότε μάλλον θέλει update το firmware.Για το πως γίνεται αυτό θα σου πει ο loufjohn το χει κάνει!

Reaction score
290
Ρε παιδία κάποιες φορές στην 8000 όταν βλέπω ταινία (Nova) παρατηρω στα πρόσωπα κάτι σαν θολούρα- είδωλο κάτι τέτοιο. Τι στο καλό, είναι προβληματικό το κομμάτι η είναι θέμα ρύθμισης? Dynamic ρύθμιση έχω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Samsung UE40B7000 ή UE40B8000?

Oταν κανεις αναπαραγωγη του εργου πατας ΕΡΓΑΛΕΙΑ και μετα ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Επισης απο το γενικο μενου πατας
Plug and Play
Μεταδοση
και οριζεις υποτιτλους κ.λ.π

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE40B7000 ή UE40B8000?

Oταν κανεις αναπαραγωγη του εργου πατας ΕΡΓΑΛΕΙΑ και μετα ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Επισης απο το γενικο μενου πατας
Plug and Play
Μεταδοση
και οριζεις υποτιτλους κ.λ.π
Σ' ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω. Πάντως ο πωλητής όταν αγόρασα την τηλεόραση, μου είπε ότι δεν αναγνωρίζει την ελληνική γραμματοσειρά των υπότιτλων που κατεβαίνουν σε srt.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo