Samsung UE40B7000 ή UE40B8000?

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung UE40B7000 ή UE40B8000?

Φίλε loufjohn..
Διάβασα στο www.avforums.com ότι πολλοί κάτοχοι της tv μας, μετά από την αναβάθμιση του firmware, το widget του youtube εξαφανίστηκε και εμφανίστηκαν μόνο widgets του yahoo..Ισχύει αυτό; Αν ναι, μήπως να μην προχωρήσω στην αναβάθμίση δεδομένου ότι το youtube είναι ίσως ο βασικότερος λόγος για μένα χρήσης της λειτουργίας intenet tv;..Ποιά widgets πάνω κάτω είναι αυτά που εγκαθίστανται επιπλέον και τέλος μήπως γνωρίζεις αν με αυτό το firmware επιλύθηκε και το πρόβλημα της αναπαραγωγής dts ήχου κατά την αναπαραγωγή αρχείων mkv;
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα
εγω παιδια εχω την leb750. την πηρα παρασκευη και ειχα τα 3 αρχικα widget accuwether,youtube,ustoday.
περασα τον νεο firmwire και απεκτησα μεγαλυτερο αριθμο widget της yahoo.το youtube δεν επεζε λογο ενος προβληματος και μου ελεγα να δοκιμασω παλι αυριο.
δοκιμασα που λετε την επομενη το ιντερεντ tv και μου ζητουσε παλι αν συμφωνω με τους ορους χρησης των winget... πατησα οκ.
και ..............εμφανιστηκαν παλι τα αρχικα 3 :141:......
δεν δοκιμασα επαναφορα στο προηγουμενο firmwire για να δω αν φταιει αυτο.:140:
εσεις τι εχετε παρατηρισει;

Reaction score
0

Καλησπέρα σε ολους

ειμαι ενας ευτυχης κατοχος μιας UE40B7000 και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να ενεργοποιησω το PIP. Παω στο μενου εργαλεια αλλα μου βγαζει την επιλογη PIP μαυρισμενο χωρις να μπορω να το πατησω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Kαλησπέρα και καλώς ήρθατε στο AVSite.
Το pip λειτουργεί μόνο όταν βλέπετε απο μία πηγή που είναι συνδεδεμένη σε μια hdmi είσοδο(πχ blu ray,dvd ή media player).Δεν λειτουργεί όταν βλέπετε τηλεοπτικά κανάλια.

Reaction score
0

παιδία καλησπέρα και από μένα. έχω τη 40 αρα led tv και χτες έκανα αναβάθμιση με το καινούργιο firmware που βρήκα στη σελίδα της samsung. όταν πατάω το internet.tv , μου εμφανίζει το μήνυμα "αποτυχία σύνδεσης λόγω παρεμβολών δυκτίου". οπότε δεν εμφανίζεται κανένα widget. με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με παλιότερο firmware όλα δούλευαν οκ. να σημειώσω επίσης ότι έκανα το τεστ για το δίκτυο και η τηλεοραση πέρνει κανονικά ip. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά

Reaction score
0

παιδια οσοι εχετε την 7000 η την 8000 στο ποσο εχετε την αντιθεση? εγω το εχω 86 ειναι καλα η νατο παω 82? πανω απο 90 το θεωρω υπερβολη

Reaction score
0

παιδία καλησπέρα και από μένα. έχω τη 40 αρα led tv και χτες έκανα αναβάθμιση με το καινούργιο firmware που βρήκα στη σελίδα της samsung. όταν πατάω το internet.tv , μου εμφανίζει το μήνυμα "αποτυχία σύνδεσης λόγω παρεμβολών δυκτίου". οπότε δεν εμφανίζεται κανένα widget. με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με παλιότερο firmware όλα δούλευαν οκ. να σημειώσω επίσης ότι έκανα το τεστ για το δίκτυο και η τηλεοραση πέρνει κανονικά ip. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά

αγορασα την παραπανω τηλεοραση απο saturn 1200 ευρω κ με τρομαξες φιλε λιγο. Δηλαδη να μην κανω update? σου ληθηκε το προβλημα? εχει κανεις αλλος παρομοιο με ιντερνετ?:118::118:

Reaction score
0

προσαρμογεας ασυρματου LAN samsung .με αυτο το στικακι θα εχω ασυρματο ιντερνετ στην tv ομως η τηλεοραση μου με το modem εχουν περιπου 8 μετρα αποσταση κ μεταξυ τους δυο τοιχους. Θα πιανει αραγε σημα?το εχει αγορασει κανεις? εμαθα στο multirama 59 ευρω

Reaction score
0

παντως παιδια αν δεν βαλεις την φωτεινοτητα στο 55-60 δεν γινεται δουλεια στα σκοτεινα πλανα δεν φαινεται τιποτα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.591
Members
38.473
Νεότερο μέλος
nickger