samsung UE40B7000 και ποδοσφαιρο

Reaction score
0
υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει ρυθμισεις ετσι ωστε να μην εχω προβληματα στην εικονα ενω βλεπω ποδοσφαιρο ?
η να συστησει καποιο site που να εχει κατι σχετικο?

Reaction score
0
Απάντηση: samsung UE40B7000 και ποδοσφαιρο

Επειδη και εγω ενδιαφερομαι να πάρω αυτην την τηλεοραση, σε 46" βεβαια, μιπως μπορεις να μου πεις τι προβλημα εχεις, κ επισης να μου πεις αν την εχεις δοκιμασει για gaming απο το pc?

Reaction score
0

Εσυ john εχεις χρησιμοποιισει την τηλεοραση για gaming...?

Reaction score
0

Για gaming δεν την εχω χρησιμοποιισει
Το προβλημα μου ειναι οτι ωρες ωρες παρουσιαζει μια θολουρα κατα την κινηση τον ποδοσφαιριστων.
Παλαιοτερα ειχα περασει κατι settings αλλα εκανα ενα update και χαθηκαν και τωρα δεν μπορω να βρω το site απο οπου τα ειχα δει.

Reaction score
0

Δεν μπορω να σε βοηθησω καθως και εγω ρωταω να μου πουν γιατι ειναι μια υποψηφια αγορα...

Reaction score
0
Kαι εγω εχω παρατηρισει τι ιδιο φαινομενο οταν βλεπω μπαλα απο την NOVA αλλα και τα αναλογικα καναλια. Δεν καταφερα να κανω τιποτα παρ΄ολο που αλλαξα ολες τις επιλογες.(Φυσικη εικονα-Τυπικη κ.λ.π) Σε HD δεν το παρουσιαζει αυτο το φαινομενο. Εαν καποιος βρει ακρη παρακαλω να το αναφερει

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40b7020-settings-20090522149.htm

Δοκιμαστε.

Και αυτό πιθανόνο για την θολούρα:

Standard Definition (Freeview Digital TV)
Just like the B650 series, the Samsung UE40B7000 is blessed with high-quality upscaling and excellent deinterlacing (both video- and film-based), which makes standard-def material extremely watchable even on this 46-inch screen. We did witness some low-grade motion smear on slow-medium pans, but engaging [100Hz Motion Plus] – we liked a “Custom” setting of [Blur Reduction] “8” and [Judder Reduction] “0” – quickly rectified this.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40b7020-ue40b7000-20090502147.htm

Reaction score
0
Προσεξα τυχαια το εξης καταπληκτικο.
Ενω εκανε εντονα αυτο το πιξελιασμα γυρω απο τα κινουμενα αντικειμενα εσβησα και ξανανοιξα την ΤV και ως δια μαγειας επαιζε θαυμασια. Το εχει παρατηρισει αλλος αυτη την συμπεριφορα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Όχι μιας και αυτό είναι προΒλημα που οφείλετε κυρίως στα κανάλια.Δοκιμάσατε να απενεργεποποιήσετε τα 100Hz μήπως και Βελτιωθεί?Στην δική μου(F86) είναι σημαντικά καλύτερα χωρίς τα 100Hz αλλά δεν εξαλείφεται,ό,τι και να κάνω.
Πάντως όταν παρακολουθώ ψηφιακή ΕΡΤ δεν λεχω τέτοια προΒληματα.

Reaction score
5

γενικώτερα, ποια προβλήματα των LCD υπάρχουν στα αναλογικά κανάλια αλλά ΚΑΙ στα ψηφιακά;

υπάρχουν μήπως προβλήματα που εμφανίζονται ΜΟΝΟ στα ψηφιακά;

ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Τα προβλήματα έχουν να κάνουν στην κίνηση και τον κορεσμό των χρωμάτων στα αναλογικά κανάλια.
Υπάρχει ένα πολύ μικρό πρόβλημα στην κίνηση σε ψηφιακό επίπεδο,το οποίο είναι πλεόν δυσδιάκριτο στα νέα μοντέλα(ειδικά στις σονυ με τα 200Hz).
Εδώ υπάρχει μια απάντηση για το φαiνόμενο αυτό και εδώ ένα άρθρο περι motion blur.

Reaction score
5

μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε πως ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να αγοράζει σήμερα τηλεόραση στα 100+ΗΖ;

πως είναι δηλαδή απαραίτητο χαρακτηριστικό;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Αν μιλάμε για θέαση υλικού hi-def,ναι.Πλεόν τα νέα συστήματα κάνουν πολύ καλή δουλειά.Αν κάποιος δει γρήγορες σκηνές σε blu-ray με και χωρίς πολλαπλασιασμό θα καταλάβει γιατί μιλάμε.Προσοχή όμως γιατί θέλει ψάξιμο στο τι να ενεργοποιήσουμε και όχι μια απλή ματία όπως είναι στημένες χύμα σε αλυσίδες ηλεκτρονικών.
Εξάλλου αν ενοχλεί σε θέαση αναλογικών καναλιών μπορεί να απενεργοποιηθεί.
Αν θυμάται κανείς και οι πρώτες 2 γενιές με 100Hz στις crt ήταν απαράδεκτες,με την πανασονικ να κάνει την,καλή,αρχή σε μοντέλα της σειράς PX αν θυμάμαι καλά και την σονυ να ακολουθεί με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα(πχ πλήρης απαλοιφή μπερδέματος γραμμών σε ριγέ ή καρό υφάσματα,ομαλότατη κίνηση μπάλας και σε μακρινά πλάνα, αδυναμία όμως να ακολουθήσουν την κίνηση σε ταχέα εναλασσόμενες εικόνες σε υλικό dvd).Οι οποιές είναι ακόμα εξαιρετικές σε θέαση αναλογικών καναλιών(έχω μια 29άρα και ξέρω).
Σήμερα όμως-ελέω παρωχημένης τεχνολογίας εκπομπής την τηλεοπτικών σταθμών) παρατηρούμε το ακριβώς αντίθετο φαινόμενο.Χάλια συμπεριφορά σε αναλογικά σήματα στάνταρ ανάλυσης και βελτιστοποιήση σε ψηφιακά σήματα.

Reaction score
5

με την προοπτική θέασης κατά 99% SDTV ψηφιακή, πόσο σημαντικά είναι τα 100ΗΖ;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Γενικά όταν η αποστολή του σήματος είναι σε ψηφιακό επίπεδο τα 100Hz είναι πολύ πιθανό να έχουν ευεργετικές επιδράσεις.

Ποιές είναι οι εκπομπές σήματος SDTV ψηφιακά?Αυτές που περιμένουμε?Ρωτάω γιατί δεν το έχω ψάξει,και δεν ξέρω τι ανάλυση θα έχουν(αν θα είναι από 720 και πάνω ή μέχρι 480).

Reaction score
5

μα έχουμε ήδη ψηφιακές SDTV, αν και εγώ αναφέρομαι στη DIGEA

η ανάλυση θα είναι 720*576, δηλαδή 5:4

αντί να πάνε σε 16:9, πάνε σε 5:4...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.101
Members
38.532