καλησπερα σε ολο το forum!θα ηθελα γνωμες για να προχωρησω η οχι σε μια αγορα ενισχυτη..αλλα πρωτα ας αναφερω το τωρινο μου συστημα που αποτελειται απο ηχεια AUDIO SPECTRUM ARTEMIS V2,τελικος ROTEL RB-981(ιδιος ακριβως με τον RB-1070)και σαν προ χρησιμοποιω τον ROTEL RA-980BX με αλλαγμενους τελεστικους απο AD712JN πηγα σε LME-49860.μετα την αλλαγη των τελεστικων το αποτελεσμα που ηταν λιγο προς το λαμπρο...βελτιωθηκε αρκετα χωρις να χανονται πληροφοριες και ''γληκανε ο ηχος''.η ερωτηση μου εχει λοιπον ως εξης... τον τελευταιο καιρο θελω να αποκτησω εναν sansui au 717 αλλα μιας και η τιμη αποκτησης του ειναι τσουχτερη θα ηθελα τις γνωμες σας οσον αφορα τον ηχητικο του χαρακτηρα γιατι εχω διαβασει πολυ καλα σχολια ανα τον κοσμο.μπορει αυτος ο παλιος αλλα καλος ενισχυτης στην εποχη του να συγκριθει ηχητικα με τα μηχανηματα που εχω τωρα???θα αξιζε η αγορα του συγκεκριμενου???οι εντασεις που ακουω τωρα ειναι μετριες προς χαμηλες σχεδον ολα τα ειδη μουσικης εκτος απο heavy metal.ακουω γνωμες απο ποιο εμπειρους στο χωρο....κατι μου λεει οτι αυτο το vintage μηχανακι αν ειναι σωστα συντηρημενο και ριθμισμενο παταει κατω ευκολα πολλα hi-end κινεζοκουτα.
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025