- Reaction score
- 925
Ρε Γιαννάκη, πλάκα κάνω! Λες να μην γουστάρω που την ψάχνει και τα λέει έξω από τα δόντια;Πίστεψέμε δεν έχει καθόλου άδικο, ο Σάκης ξέει τι λέει.
Ρε Γιαννάκη, πλάκα κάνω! Λες να μην γουστάρω που την ψάχνει και τα λέει έξω από τα δόντια;Πίστεψέμε δεν έχει καθόλου άδικο, ο Σάκης ξέει τι λέει.
ωωω συγνωμη ..δικιο εχεισ για την φωτο...σε ευχαριστω για την απαντηση...Η φωτο αυτη δεν ειναι φυσικα τοθ AU-X701 μην τα μπερδευουμε
Ασχημο μηχανημα δεν ειναι αλλα με 517-717 απολυτως καμμια σχεση
Νομίζω ότι καταλαβαίνω τη δυσκολία του εγχειρήματος. Έχω αγοράσει μεν μια πλακέτα απο το ebay με ρελέδες για τον naim nac32 που πειράζω, αλλά τον προενισχυτή θα τον λειτουργήσω σε line επίπεδο και μέσα στον προενισχυτή όλα είναι με καλώδια ( γι'αυτό και κινήθηκα προς τη κατεύθυνση των ρελέ, για να αποφύγω όλο αυτό το καλωδιομάνι ). Υποθέτω ότι μέσα στον συγκεκριμένο ολοκληρωμένο όλα είναι πάνω στη πλακέτα, οπότε εκεί θα θέλει δουλειά.Ναι φυσικα θα μπορουσα να ριξω μια ματια αλλα απο κοστος καμμια σχεση οτι θα ειναι κατα ποοοοοοολυ χαμηλοτερο
[DOUBLEPOST=1467925056][/DOUBLEPOST]Τροποποιηση με ρελεδες ?? ναι και οχι θα ελεγα ενω ειναι ωραια ιδεα δεν ειναι και πολυ εφικτο σε ενα τετοιο μηχανημα Και αν ειναι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι θα αξιζει τον κοπο . Σαφως θα γινει πολυ πιο ησυχο αλλα και η δαπανη και η μανουβρα θα ειναι αρκετα μεγαλη .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος