Schiit freya προεν/της

Reaction score
32.152
Δεν το ξέχασα ......ήδη το μυστικό το είπα σε μερικούς :) αλλά λόγο γιορτών το καθυστερώ λίγο .Ελπίζω πριν τα φώτα να κάνω πλήρη παρουσίαση .Θα δώσω ένα πρώτο συμπέρασμα τώρα που είμαι πιο ήρεμος-Τον λάτρεψα ηχητικά! και έκατσε στο σύστημα μου πολύ ωραία.

Reaction score
32.152
Άντε σαν την π@τ@ν΄@ κάνω.......
λοιπόν ακούω περισσότερο με τις στοκ λάμπες και λιγότερο σαν jfet Σαν παθητικός ο προ ακούγεται με περίσσια ανάλυση και ησυχία αλλά χωρίς νεύρο! Η διαφορά στην ένταση είναι τεράστια εκεί που ψιθυρίζει σαν παθητικός με το jfet δυναμώνει λίγο και με τις λάμπες ξεκουφαίνεσαι ! Μπορώ να πώ πως το τσακ-τσακ του κουμπιού έντασης με εκνευρίζει γιατί ακούγεται στα 3μ και επίσης δεν καταλαβαίνω που σταματάει το κουμπί μια και δεν μετακινείται όταν χρησιμοποιώ τηλεχειρισμό.Ένα άλλο μειονέκτημα είναι πως παρόλο που χαμηλώνω το κουμπί της έντασης στο λιγότερο ακούγεται ελάχιστα η μουσική από τα ηχεία όταν ακούω μελάμπες .
Με το mute λίγο ακόμη μειώνεται ο ήχος αλλά πάλι κάτι ψιλοακούγεται.Επίσης ζεσταίνεται αρκετά αλλά δεν ζεματάει.
Από ήχο όμως ξεσκίζει: μπάσο πλούσιο στακάτο με έκταση καλές μεσαίες- γλύκα με μικρολεπτομέρειες που με παραπέμπουν πάλι να 'ξεσκονίσω' τα άυλα μου άλμπουμ και τέλος πρίμα που δεν κουράζουν στα όρια του φυσικού.Το μεγάλο ατου του προ είναι η ανάλυση!
Τα συμπεράσματα όλα με τις στόκ λάμπες και τώρα ψάχνω τις Sylvania 6SN7W σε ζεύγος(~150 ευρο) γιατί έχω απορία σε τί επίπεδο θα φτάσει αυτό το μωρό!Ξεμωράθηκα και το χαίρομαι :D

Last edited:

Reaction score
6.237
Το περιμενα να σου αρεσει καλυτερα στη λειτουργια με λαμπες λογω του gain που εχουν... ευχαριστω για την ενημερωση και μολις μπορεσεις συνεχισε την !!!

Reaction score
32.152
sylvania JAN CHS 6SL7WGT tubes. D getter. Sylvania Brown Base. 60 με τα μεταφορικά από UK
Εδώ και 3 μέρες έβαλα τις αμερικάνικες λάμπες και ο ήχος βελτιώθηκε παραπέρα.
1. τώρα αισθάνομαι λιγότερη παραμόρφωση με αποτέλεσμα να υπάρχει περίσσια καθαρότητα σε όλο το φάσμα.
2.υπάρχει βελτίωση στον έλεγχο του μπάσου ακόμη και σε πιό δυνατές εντάσεις- σχεδόν χάθηκε το boomy .
3.τα πρίμα νομίζω γίνανε λίγο πιό μεταξένια και στις φωνές δεν παρατήρησα ακόμη κάποια διαφορά.
s-l1600.jpg

Reaction score
2.429
matrix I pro dac αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα ψάχνομαι.
Teac UD-503 :p
Για να μην ψαχνεις....

Απο "γνωστο" site.

SOUND QUALITY: I have heard some rumblings about sound. I will explain my experience like this: Firstly, I have a $4K analog rig. Secondly, I had, before the TEAC UD-503 a 2015 Matrix Mini-i Pro that had been extensively modded. Mundorf caps, Elna Silmic II caps, M caps, discreet regulators, better transformer. This DAC is supposedly all that and a bag of chips at $520 distributor direct. After I modded it I could not believe the sound. It was so good I seriously questioned if the TEAC would be better. I have a solid grip on Hi Res. I have been messing with it intensely for 5 years. After receiving the TEAC and listening, I kicked the turbo-charged Matrix out the door. Believe me; if the TEAC didn't blow my socks off I would have sent it back. It's still here.

Reaction score
90
Δεν το ξέχασα ......ήδη το μυστικό το είπα σε μερικούς :) αλλά λόγο γιορτών το καθυστερώ λίγο .Ελπίζω πριν τα φώτα να κάνω πλήρη παρουσίαση .Θα δώσω ένα πρώτο συμπέρασμα τώρα που είμαι πιο ήρεμος-Τον λάτρεψα ηχητικά! και έκατσε στο σύστημα μου πολύ ωραία.
@sportteo πιστευεις οτι θα ταιριαζε με class D τελικο?

Reaction score
6.237

Reaction score
2.429
Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι καλυτερα να παρω τον teac η τον mytek 192 dsd που τον εχω δουλεψει στο παρελθον και ηταν αριστος.
Κι εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω αποψη για το Mytek 192 αφου δεν το εχω ακουσει.Εαν μπορουσες να ακουσεις το teac θα ηταν ιδανικο.

Reaction score
6.237
Κι εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω αποψη για το Mytek 192 αφου δεν το εχω ακουσει.Εαν μπορουσες να ακουσεις το teac θα ηταν ιδανικο.
Γνωριζεις καταστημα να το εισαγει;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos