- Reaction score
- 2.429
Δυστυχως οχι,κι εγω "γουρουνι στο σακι" το πηρα απο εξωτερικο αλλα ευτυχως μου εκατσε στο συστημα και μου αρεσει.
έχω ακούσει από χρήστη και το επιβεβαίωσα και από εδω ότι το mytek είναι ένα "υπέρλαμπρο αστέρι".Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι καλυτερα να παρω τον teac η τον mytek 192 dsd που τον εχω δουλεψει στο παρελθον και ηταν αριστος.
To review που ποσταρεις το εγραψε Έλληνας γιατρος(?) χομπίστας, ένα "πράμα" σαν τον dimifoot να πουμε....έχω ακούσει από χρήστη και το επιβεβαίωσα και από εδω ότι το mytek είναι ένα "υπέρλαμπρο αστέρι".
περίεργο που σου άρεσε.
"The Mytek 192 DSD (now replaced by the new Brooklyn DAC), probably the worst in terms of tonal balance and timbre, with its metallic and edgy sound. That said, it was among the best when it came in bottom-end extension, and definitely packs more detail than the Aune. I cherish a more natural voice timbre to ultimate bass and find hard to listen to more than 20 minutes with the Mytek 192 which has “listening fatigue” written all over it."
δεν κατάλαβα τα αποσιωπητικά στο "πράμα". προβληματίζομαι αλλα με τα δικά σου σχόλια, ότι είναι έλληνας (!), γιατρόςTo review που ποσταρεις το εγραψε Έλληνας γιατρος(?) χομπίστας, ένα "πράμα" σαν τον dimifoot να πουμε....
Δεν σε προβληματίζει που κρίνει την τονική ισορροπία σε ένα πετυχημένο επαγγελματικό μηχανάκι?
Ας πουμε ενας γνωστος μηχανικος ηχου γραφει...
Κατσε να δεις τωρα τι θα του πωΕγώ τι σας φταίω οέο;
![]()
Και σιγα μην πιστεψουμε περισσοτερο έναν ταχα μου γνωστο μηχανικο ηχου από τον dimifoot!To review που ποσταρεις το εγραψε Έλληνας γιατρος(?) χομπίστας, ένα "πράμα" σαν τον dimifoot να πουμε....
Δεν σε προβληματίζει που κρίνει την τονική ισορροπία σε ένα πετυχημένο επαγγελματικό μηχανάκι?
*πρωην κατοχοτην άποψη ότι είναι κουραστικό την άκουσα και απο κάτοχο.
εισαι Ελληνας.Εγώ τι σας φταίω οέο;
![]()
αυτό είναι και υπέρτατος σκοπός ενός dac: να σε κανει να θελεις να αφησεις τη σφουγγαριστρα και να δυναμωσεις τον Muddy Waters.When I’m doing tape transfers, breaking in equipment and such, I do other things like editing or house cleaning. If I hear something out of the ordinary, I can immediately catch it. [...] I was breaking in the Mytek and Muddy Waters was playing. I immediately stopped what I was doing and actually wanted to turn it up and listen!
"Vinyl records utilizing its precision M/C, M/M phono preamplifier"Χελόου γκάϋζ!
Επειδή ... πσάχνομαιρίχνω εδώ την ερώτηση για να μην υφάνω άλλο νήμα:
Έχω εντοπίσει δυο πολυεργαλεία με τεράστια διαφορά τιμής που, όμως, αμφότερα μου κάνουν:
1) Mytek Brooklyn DAC, το κατηργημένο (όχι το DAC+), με Sabre 9018 Pro chipset μεταχειρισμένο
https://mytekdigital.com/download_library/manuals/Brooklyn_DAC_Manual.pdf
&
2) Emotiva PT-100
https://emotiva.com/collections/pre-amps/products/pt-100
Γνώμες και απόψεις;
Μολις μιλησα με athens pro audio και με ενημερωσαν οτι νγηκε καινουργιο dac απο mytek με sabre 9038 και κατω απο χιλιαρικο. Το ονομα του ειναι libertyΧελόου γκάϋζ!
Έχω εντοπίσει δυο πολυεργαλεία με τεράστια διαφορά τιμής που, όμως, αμφότερα μου κάνουν:
1) Mytek Brooklyn DAC, το κατηργημένο (όχι το DAC+), με Sabre 9018 Pro chipset μεταχειρισμένο
&
2) Emotiva PT-100
Γνώμες και απόψεις;
Το DAC, ως DAC μόνο, δε με πολυενδιαφέρει. Το πολυεργαλείο με ενδιαφέρει, δηλ. προενισχυτής, φωνοστέϊτζ, και ντακ. Γιαυτό αναφέρομαι σε αυτά τα δυο μοντέλα. Το, δε, Brooyklyn DAC+ με κόστος περί τα 2Κ ουδόλως με ενδιαφέρει γιατί δεν πσωνίζω ακριβά μηχανήματα.Μολις μιλησα με athens pro audio και με ενημερωσαν οτι νγηκε καινουργιο dac απο mytek με sabre 9038 και κατω απο χιλιαρικο. Το ονομα του ειναι liberty
βασικα προενισχυτη ψαχνεις, οχι ντακ.προενισχυτής, φωνοστέϊτζ, και ντακ.
βασικα προενισχυτη ψαχνεις, οχι ντακ.
Οχι, δεν είναι υποδεέστερη πιαη μεταβολη της εντασης γινεται σε ψηφιακο επιπεδο που ειναι υποδεεστερη.
Στο Μπούκλυν γίνεται και αναλογικά και πσηφιακά.βασικα προενισχυτη ψαχνεις, οχι ντακ.
στα ντακ που εχουν και αυτες τις λειτουργιες, η μεταβολη της εντασης γινεται σε ψηφιακο επιπεδο που ειναι υποδεεστερη.
H τονική ουδετερότητα σε τέτοιες συσκευές που απευθύνονται και σε στουντιακή χρήση αποτελεί μέριμνα του κατασκευαστή και όχι του χρήστη.Και για όσους μπορεί να μην καταλαβαίνουν,χωριό που φαίνεται από τους αρμόδιους επαγγελματίες,κολαούζους δεν θέλει.To review που ποσταρεις το εγραψε Έλληνας γιατρος(?) χομπίστας, ένα "πράμα" σαν τον dimifoot να πουμε....
...
Όχι πλέον,εφόσον είναι υλοποιημένη με ανώτερο μήκος ψηφιακής λέξης (λ.χ. 32bit και άνω) κι εφαρμόζει dithering κατά την εξασθένηση της στάθμης.στα ντακ που εχουν και αυτες τις λειτουργιες, η μεταβολη της εντασης γινεται σε ψηφιακο επιπεδο που ειναι υποδεεστερη.
Σε προσιτές ιδίως - αλλά όχι μόνο - τιμές,μέτρο επάρκειας του προενισχυτικού σταδίου θα είναι η αποδιδόμενη τονική ισορροπία και οι δυναμικές αντιθέσεις σε περιλαμβανόμενο...ενισχυτικό στάδιο για ακουστικά.Διότι η χρήση ακουστικών δεν υπόκειται σε παρερμηνείες ένεκα αλληλεπιδράσεων με χώρους ακρόασης...Άρα γυρεύεις ουσιαστικώς balanced και να συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο ποιοτικός ενισχυτής ακουστικών...Χελόου γκάϋζ!
&
2) Emotiva PT-100
Γνώμες και απόψεις;
Προενισχυτικές έξοδοι ισορροπημένες (τελικών ενισχυτικών και ακουστικών)...Ουδεμία αντίρρηση επ' αυτού.
Αμφότεροι οι συγκεκριμένοι προενισχυτές διαθέτουν προενισχυτή ακουστικών.
Σε ποιοτικούς όρους υπερτερεί σαφώς ο Μπρούκλιν ο οποίος, εκτός άλλων, διαθέτει και ισορροπημένες εξόδους. Επίσης, έχει τύχει εξαιρετικής αξιολόγησης από, ουσιαστικά, τον μόνο ρηβγιούερ που εμπιστεύομαι πια (dStam το νικνέιμ του).
Το θέμα μου είναι ότι τον Εμοτίβα δύναμαι να τον αποκτήσω καινούριο με 0,73 αβουγουδού ενώ ο Μπρούκλιν μεταχειρισμένος κυμαίνεται πέριξ των 2 αβουγουδού.
Ένας χρησμός, δια προβληματισμό, θα ήτο ευπρόσδεκτος...
Εδω* σε παραδεχομαι, και ειναι η αιτια που αναζητω ...λαμπατο προ (στη θεση του m2tech young mkiii ως προ)!..........................................................................................
Όχι πλέον,εφόσον είναι υλοποιημένη με ανώτερο μήκος ψηφιακής λέξης (λ.χ. 32bit και άνω) κι εφαρμόζει dithering κατά την εξασθένηση της στάθμης.
Η δε ουδετερότητα μπορεί να μην είναι υποδεέστερη,αλλά ενοχλητική για διάφορους χρήστες υπό διάφορες συνθήκες...
..............................................
Ουδεμία αντίρρηση επ' αυτού.Σε προσιτές ιδίως - αλλά όχι μόνο - τιμές,μέτρο επάρκειας του προενισχυτικού σταδίου θα είναι η αποδιδόμενη τονική ισορροπία και οι δυναμικές αντιθέσεις σε περιλαμβανόμενο...ενισχυτικό στάδιο για ακουστικά.Διότι η χρήση ακουστικών δεν υπόκειται σε παρερμηνείες ένεκα αλληλεπιδράσεων με χώρους ακρόασης...Άρα γυρεύεις ουσιαστικώς να συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο ποιοτικός ενισχυτής ακουστικών...![]()