Service Audio Spectrum

Reaction score
0
Καλησπερα.
Εχω ενα ζευγάρι ηχεια audio spectrum cm-400 με seas μονάδες!
Mου έχει κάψει το ενα τουιτερ,βρήκα το site της audio spectrum,αλλα ουτε το mail υφίσταται ουτε και τα τηλ.
ξέρει κανεις που μπορω να τα πάω?
Ευχαριστω!

Reaction score
111
Καλησπέρα,
Εγώ που είχα χρειαστεί σφουγγαράκια για τον Ερμή είχα επικοινωνήσει μαζί τους στο 6938-099485.

Reaction score
141
Καλησπέρα, και εγώ που είχα χρειαστεί tweeter για τα Artemis τα είχα πάρει απο το κέντρο μεγαφωνου 2103825617

Reaction score
1.187
Καλησπερα.
Εχω ενα ζευγάρι ηχεια audio spectrum cm-400 με seas μονάδες!
Mου έχει κάψει το ενα τουιτερ,βρήκα το site της audio spectrum,αλλα ουτε το mail υφίσταται ουτε και τα τηλ.
ξέρει κανεις που μπορω να τα πάω?
Ευχαριστω!
Θα μιλήσεις με τον Μανώλη Τζωρτζάκη. Αυτός έχει τα μεγάφωνα της Seas και φυσικά ξέρει τα πάντα για τα Audio Spectrum

http://www.diyaudio.gr/contact.html

http://www.diyaudio.gr/

STNET

Επαγγελματίας
Reaction score
280
επίσης επιεκευές ηχείων όλων των τύπων κάνει και ο Πανταζόπουλος στο Περιστέρι

Reaction score
5
Μετά τα παραπάνω αναρωτιέται κανείς αν η Audio Spectrum υπάρχει ακόμη ως εταιρία...;

Reaction score
620
Και μονο που εχουν αφησει αυτη την φημολογια να υφισταται χωρις καποια επισημη ανακοινωση εχουν φαει delete απο μερια μου. Αν και μου αρεσαν πολυ τα ηχεια της πλεον μετα την σταση τους καταλαβαινω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη την ζωη. Μπορει τα ηχεια τους να αξιζουν τα λεφτα τους αλλα απο marketing βρισκονται στην π.χ εποχη...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Παιδιά η Audio Spectrum έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια περίπου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Παιδιά η Audio Spectrum έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια περίπου.
Αποκλείεται! Όταν έψαχνα για ηχεία πριν 1,5 χρόνο, φίλος, κατασκευαστής ενισχυτών D class, πήρε μπροστά μου τηλέφωνο τον κ. Πετρόπουλο και μίλησε μαζί του για μια "ιδιοτροπη" απαίτηση χρώματος ηχείου (Αρτεμις) και απάντησε ότι γίνεται. Άρα....

Από τότε μέχρι σήμερα, δεν ξέρω...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Αποκλείεται! Όταν έψαχνα για ηχεία πριν 1,5 χρόνο, φίλος, κατασκευαστής ενισχυτών D class, πήρε μπροστά μου τηλέφωνο τον κ. Πετρόπουλο και μίλησε μαζί του για μια "ιδιοτροπη" απαίτηση χρώματος ηχείου (Αρτεμις) και απάντησε ότι γίνεται. Άρα....

Από τότε μέχρι σήμερα, δεν ξέρω...
Ουσιαστικά είναι πάνω από δύο χρόνια. Τότε που αναφέρεσαι έδιναν κάποια τελευταία κομμάτια που είχαν μείνει στις αποθήκες.

Reaction score
1.187
Δεν πειράζει... Τώρα θα αγοράζουμε εισαγόμενα ηχεία από ξένες βιοτεχνίες για τα οποία βέβαια θα πληρώνουμε πολλαπλάσια ποσά για υποδεέστερα μοντέλα αλλά δεν πειράζει γιατί θα φέρουν «βαρύ» όνομα.
Τα Audio Spectrum ήταν ελληνικά και ως εκ τούτου τα σνομπάραμε....

Reaction score
620
Komhst προσωπικα εγω ειχα audio spectrum και δεν ηταν ο ηχος του που με χαλασε αλλα η ιδια η εταιρια και οι ανθρωποι της. Η επθχειρηση χρειαζεται εξωστρεφεια, marketing και αλλα πολλα που στην audio sp. τα ειχαν ...ασε μην πω. Μην τα ριχνουμε ολα στο σνομπ ελληνικο αγοραστικο κοινο. Καπωε πρεπει να το " ψησεις" το κοινο!! Εδω ουτε site της προκοπης δεν ειχαν. Μπορει για σενα να μην ειχαν και εχουν σημασια ολα αυτα αλλα πως να το κανουμε ολα αυτες οι λςπτομερειες ειναι ο συνδετικος κρικος της επικοινωνιας με το κοινο.

Reaction score
666
Η εταιρεία έχει κλείσει εδώ και δυό χρόνια περίπου όπως σωστά αναφερθηκε παραπάνω.

Τώρα για το αν άξιζαν τα ηχεία της σε σχέση με άλλα εισαγωγής θα πώ ότι υστερούσαν στο φινίρισμα και γενικότερα στην εμφάνιση.
Ο ήχος τους είναι υποκειμενικό θέμα. Εμένα δεν με τρέλαινε. Ήταν λίγο "άψυχα" θα έλεγα.

Σαφώς και θα τα προτιμούσα σε σχέση με άλλα κινεζικής κατασκευής και προελεύσεως και καμπινών αλλά και μεγαφώνων. Με γνώμονα την τιμή τους ήταν μια καλή value for money λύση, αλλά μέχρι εκεί.

Έτσι κι αλλιώς τέλειο ηχείο δεν υπάρχει αλλά και το ηχείο είναι πολύ πιο προσωπικό θέμα η επιλογή του σε σχέση με άλλες συσκευές του συστήματος.

• Like
Reactions: SDr

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Tούς πήρε η μπάλα τους Σπεκτρουμάδες.
Μια τους έκλεψαν , άλλη μια πλημύρισαν ...

Εχω ενα ζευγάρι ΑS , απ το 1987 και παίζουν άψογα!

gonis

Luger
Reaction score
12.443
Τις μονάδες της Seas που φοράνε τα Grimm ,τα Joseph και άλλες εταιρείες τα χρησιμοποιούσε η Audio Spectrum από το τέλος της δεκαετίας του 90.
Αυτο δείχνει οτι σαν εταιρεία ψαχνόταν και είχε όραμα.
Τι έγινε από εκεί και μετά δεν το γνωρίζω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef