Service Audio Spectrum

Reaction score
208
Θα ήθελα να προσθέσω μερικές σκέψεις για την εξαφάνιση της AS, πρώτον δεν είναι ελληνικό μόνο φαινόμενο κορυφαίες παλιές Αγγλικές εταιρίες όπως η Castle, Audiolab, Naim αγοράσθηκαν η μετέφεραν την παραγωγή τους στην Κίνα. Ο ανταγωνισμός είναι ανηλεής και η ελληνική αγορά μικρή. Δεύτερον στην Ελλάδα έχουμε κάποιες νησίδες αριστείας οι οποίες όμως δυστυχώς είναι βραχύβιες (η μεγάλη ελληνική κατάρα κατά την γνώμη μου ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω) οταν γεράσει η κουραστεί ο πρωτοπόρος δεν υπάρχει άλλος να πάρει την σκυτάλη, και για αυτο δεν εχουμε παραδοση σε τιποτα τεχνολογικο (ασε που υποψιαζομε οτι ως κοινωνια ειμαστε βαθια οπισθοδρομικη και βλεπουμε μονιμα προς τα πισω σαν τον καβουρα). Τρίτον να μου επιτρέψετέ να εκφρασω την προσωπική μου γνώμη η AS δεν είχε ξεκάθαρο όραμα και άποψη (βλεπε Harbeth η ATC). Προσωπικά βρίσκω για παράδειγμα τα ηχεία της Xavian (μιας ανάλογης με την AS εταιρείας με ποιοτικά κροςς καμπίνες και μονάδες, κατασκευάζει ηχεία στην Τσεχία ) καλύτερα από κάθε άποψη και για αυτόν τον λόγο επιβίωσε. Λοιπόν μην μας πιάνει το πατριωτικό μας και μας φταίνε πότε οι audiophile λεφτάδες που σνομπάρουν τα φτωχικά μα υπέροχα προϊόντα μας και πότε η κρίση, ας κοιτάξουμε κατάματα επιτελούς μια φορά την πραγματικότητα και ας την πάρουμε σοβαρά υποψην

Reaction score
1
Αξίζει ο X-i90 τα λεφτά του?
Γιατί δεν είναι και λίγα.
Άλλα αμα βγάζουν ήχο σωστό
Και αξιοποιούν σε μεγάλο ποσοστό
της δυνατότητες του ηχείου ίσως αξίζει.
Και να έχεις γενικά έναν καλό ενισχυτή
και για άλλα ηχεία καλά ποου μπορείς να πάρεις στο μέλλον.
Τα watt του δεν είναι λίγα τα 90 και 120 ή τα 75 και 110 που βγάζει ο i75?

Reaction score
1
Μου πρότειναν τον Advance Acoustic
X-i 105.
Είναι πολυ καλός μου είπαν και για τα ηχεία μου ειδικά και είναι και σε λογική τιμή.
Τι λέτε γι'αυτόν?

Reaction score
7.089
X-i 105.
Είναι πολυ καλός μου είπαν και για τα ηχεία μου ειδικά και είναι και σε λογική τιμή.
Τι λέτε γι'αυτόν?
οι ενισχυτες της advance acousitc παντα ειχαν στιβαρη τροφοδοσια και αρκετα καλο ηχο,το μοντελο που αναφερεις ειναι απο τα φρεσκα μοντελα της,που εχουν και ενσωματωμενο dac (usb,coaxial,optical εισοδοι). Η τιμη του ομως ειναι αρκετα πανω απο τα 600 ευρω που ηταν το οριο σου.

Reaction score
1.187
X-i 105.
Τι λέτε γι'αυτόν?
Ναι είναι πολύ καλός αλλά εγώ πρότεινα μικρότερα μοντέλα επειδή αυτός ξεφεύγει από το όριο του budget των 600€ που έθεσες. Αλλά αν μπορείς να τα δώσεις τότε, ναι.

O X-i105 όπως και ο X-i75 είναι από τα καινούργια μοντέλα της Advance Acoustic.
Τίμια μηχανήματα με καλή κατασκευή και καλό ήχο σωστά τιμολογημένα και αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε χωρίς να πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.494
- ακριβώς όπως και οι προλαλήσαντες , εξ άλλου θυμάμαι ( διορθώστε με εάν κάνω λάθος ) , πως την Advance Acoustic την αντιπροσώπευε ο Πετρόπουλος ( spectum electronics ) και ο ήχος τους ''μάτσαρε''

Reaction score
1
Η τιμή του είναι τσιμπιμένη για εμένα αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο αν βγάζουν ένα καλό αποτέλεσμα όπως λένε όλοι. Τον αφήνει στα 700 απο 850 οπότε είναι καλή ευκαιρία νομίζω.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.494
Η τιμή του είναι τσιμπιμένη για εμένα αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο αν βγάζουν ένα καλό αποτέλεσμα όπως λένε όλοι. Τον αφήνει στα 700 απο 850 οπότε είναι καλή ευκαιρία νομίζω.
- :thumbsup:

Reaction score
7.089
στα 700? τοτε ειναι πολυ καλη περιπτωση γιατι στην ουσια αγοραζεις και ενα dac μαζι. Η τιμη εναι 700 γιατι ειναι καποιο ντεμο κομματι?

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
7.089
ρωτησα γιατι μπορει να ειναι προσφορα λιγων ημερων ισως για promotion,οποτε αυτο θα ενδιεφερε πιθανως και αλλα μελη.

Reaction score
1
Όχι δεν είναι ντεμο, έχει κάποιους σε προσφορά.
[DOUBLEPOST=1480686722][/DOUBLEPOST]Το dac τι είναι ΡΕ παιδιά?

• Like

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.251
πολυ σωστα οπως ειπαν και πιο πανω...
Devil Audio Converter... ειναι για να παιζει mp3 (ή αλλα ψηφιακα αρχεια)...που ειναι του εξω-αποδω...
Γνωστο κ ως digital (to) analogue converter.. γιατι με την αρχικη του ονομασια.. υπηρχε ενα θεματακι (απο το πατρι-αρχειο).. θα σου εξηγησω αλλη φορα ομως..
.... κανει το ψηφιακο αρχειο/σημα...αναλογικο..για να το ενισχυσει στην πορεια οπως ξερει καλα ως ενισχυτης...
αρκετοι κατασκευαστες το ενσωματωνουν μεσα στον ενισχυτη (ή αν μιλαμε για ενεργα ηχεια) μεσα στα ηχεια..για να μην φενεται το πιο πιθανο...κ τα cd player εχουν ενα..ειπαμε..οτι ψηφιακο ειναι του... Ε_ _/Α_ _/ Δ_
Τελος, να προσθεσω οτι βγαινει και σαν ξεχωριστη συσκευη...
Καποιοι βεβαια υποστηριζουν οτι δεν ειναι του *******λου πραμα, γιατι μετατρεπει σε αναλογικο το σημα..οποτε εξευμενιζει...ή εξορκιζει το ψηφιακο... και εδω περιμενουμε την απαντηση απο την σχετικη συνοδο...
να εισθε καλα :)

Last edited:

Reaction score
7.089
κατι πολυ χρησιμο στις μερες μας αλλα και για οσο θα υπαρχουν ανθρωπινα οντα στον πλανητη που ακουν μουσικη. Το καλο με αυτον ειναι οτι εχει και usb dac,δηλαδη μπορεις να συνδεσεις υπολογιστη και να ακους καθε μορφη ψηφιακου αρχειου (οκ οχι dsd με αυτον,αλλα μικρο το κακο).

• Like

Reaction score
1
Η χρήση θα είναι για μες στο σπίτι (40-70 τ.μ.) για ηλεκτρονική μουσική(House-Techno) κυρίως.
Ο ενισχυτής θα συνδεθεί σε DJ Controller με καλή κάρτα ήχου και θα
παίζει μόνο καλής ποιότητας mp3, wav και flac αρχεία μέσω υπολογιστή.
Ο αμέσως επόμενος ο Χ - i120 έχει λίγο παραπάνω δύναμη και μικρή διαφορά στην τιμή.
Θα έχει κάποια αισθητή διαφορά ή δεν υπάρχει λόγος?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.251
Συγνωμη που επεμβαινω.. επανελαβε αν θες το σεταπ. Διοτι τα τ.μ. ηρθαν ανορθοδοξα
Κ εγω ανορθογραφος
:)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508