συμφωνω. και ως νεοτερος στον χωρο του ηχου εχω την εξης απορια.συχνα ακουω και διαβαζω να αναφερουν ως μειονεκτημα το γεγονος οτι μερικα ηχεια (ιδιως τα κλιπς, τα οποια μου αρεσουν προσωπικα) δεν υποφερονται με τις ασχημες ηχογραφησεις! μα αυτο δεν παει να πει πως το ηχειο ειναι τιμιο -αληθινο, και αποκαλυπτει τον πραγματικα κακο ηχο?? η' μηπως υπαρχει τιποτα αλλο στη μεση που δεν γνωριζω?Μερικες πρώτες εντυπώσεις: Τα klipsch θα φωνάξουν σε κακές ηχογραφήσεις, σε γυμνό χώρο, με μετρια τραντζιστορ (ακουγονται σαν ράδιο τότε οπως το χαραχτήρισε η σύζυγος). Με τους συγκεκριμένους Arcam (A85-p-90) (είχε χαραχτηριστει από μεγαλα περιοδικά του εξωτερικου αλλα και από τον ¨ηχο" σαν ένας από τους καλύτερους ολοκληρωμένους ανεξαρτήτως τιμής) παιζουν πολύχρωμα, καθαρά, γλυκά, με μεσουψηλές πλούσιες και πεντακάθαρες. Βεβαια μεσολαβουν και δυο λαμπατα buffer SILVER NOTE MAGIC BOX , Musical fidelity Χ3V3 ME PSU X3, DAC Aqvox, και πηγες Audio analogue primo (τονικοτητα που μιμείται πονηρά πικ-απ) και philips 963 SA . Τα καλώδια ειναι Nordost φτηνη σειρα. Αυτά τα ηχεία δεν είναι ισως να παιζουν στο παρασκήνιο ώρες και να κάνουμε κάτι άλλο. Τα ακούμε όταν ακούμε μουσική για background music διαλέγουμε άλλα! Οχι γιατί θα σε κουράσουν απλά δεν θα σε αφήσουν να συγκεντρωθείς! Δεν είναι τόσο¨"ματ" όσο κάποια αγγλικά ή δανέζικα αλλά τώρα αυτό το ματ δεν μου αρέσει! Μοιάζει να κρύβει και να¨'συγχωρεί".
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025