setup για near-field pc ακροασεις;

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: setup για near-field pc ακροασεις;

...
μια ερωτηση, οσα μονιτορ εχουν volume control αυτο γινεται αυτονομα στο καθε ηχειο; ή συνδεονται σε καποιο master/slave configuration ωστε να αλλαζει η ενταση και στα δυο καναλια ταυτοχρονα;
Tα Blue Sky πάντως που σου πρότεινα, νομίζω έχουν master volume.
Ρίξε και κανα τηλεφωνάκι ή μπες στη σελίδα του κατασκευαστή.

Reaction score
4

ok thanks θα τους παρω τηλ να δω τι εχουν διαθεσιμο προς ακροαση

επισης ενδιαφερουσα φαινεται και η προταση του komhst για την καρτα ηχου με volume control αφου οι προβληματισμοι που θετει εχουν σιγουρα βαση...

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: setup για near-field pc ακροασεις;

Tα Blue Sky πάντως που σου πρότεινα, νομίζω έχουν master volume.
Ρίξε και κανα τηλεφωνάκι ή μπες στη σελίδα του κατασκευαστή.
Από τα 8ιντσα καταλήξαμε να προτείνουμε 3ιντσα για μέταλ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μοιρασε το budget σου σε μια καρτα ηχου και ενα ζυγαρι ενεργα 5".

Reaction score
4

λοιπον στο athens pro audio εχουν για ακροαση μονο τα Σαμσον τα 5αρια... (ουτε μπερυ, ουτε μπλου σκαϊ, μονο σαμσον και φοκαλ) παντως θα παω να παρω μια ιδεα απο τον ηχο τους

πηρα και στην Ελινα για τα Τασκαμ αλλα λεει καταργηθηκαν! και περιμενουν νεα μοντελα αργοτερα μες το χρονο

αν προλαβω και πλαισιο αλιμου να τσεκαρω τα M-Audio και τα Φοστεξ καλα θα ειναι

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: setup για near-field pc ακροασεις;

Από τα 8ιντσα καταλήξαμε να προτείνουμε 3ιντσα για μέταλ...
Προτείνουμε ηχεία για χρήση με pc έχοντας ελάχιστο ελεύθερο χώρο πάνω στο γραφείο και έχοντας να κάνουμε με χώρο μικρότερο των 9 τετραγωνικών.
Επιπλέον:
1. Καλό θα είναι να προτείνουμε και κάτι όσο πιο οικονομικό γίνεται.
2. Καλό θα είναι να έχουμε υπ'όψιν μας και αυτά που είπε ο komhst σε σχέση με τη ρύθμιση της στάθμης ακρόασης.
3. Kαλό θα είναι όταν το budget μας είναι περιορισμένο, και καλώς, να αγοράζουμε όσο λιγότερες συσκευές γίνεται.
4. Καλό θα είναι όταν το budget αλλά και ο χώρος είναι περιορισμένα να μην τα ξοδεύουμε και τα δύο σε βάσεις εκτός και αν είναι ανάγκη.
5. Τα Blue Sky συνοδεύονται από υπογούφερ 8".
6. Καλό θα είναι προτού προβούμε σε κρίσεις να γνωρίζουμε με τι εταιρεία και τι επίπεδο τεχνογνωσίας έχουμε να κάνουμε. Τα Air Studios τα έχεις υπόψιν σου;
7. Καλό θα είναι να είμαστε και λίγο υποψιασμένοι σχετικά με την αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων σε πολύ μικρούς χώρους. Ιδού ένα link:
http://abluesky.com/about/true-full-range-monitoring-design/
8. Το συγκεκριμένο σετάκι έχει και έξοδο ακουστικών. Καλό δεν είναι να υπάρχει και αυτό όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι που πρωταρχικά θα χρησιμοποιείται μαζί με ένα pc;
9. Καλό θα είναι επίσης να μην είμαστε πρόχειροι και να μη βιαζόμαστε να απαντήσουμε.
Τέλος, μια πρόταση έκανα.
Δεν έδωσα θέσφατο.
Το σκέφτηκα όμως λίγο προτού την κάνω.
Εσύ το σκέφτηκες λίγο προτού ειρωνευτείς;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα παραπάνω λέγονται εντελώς φιλικά. Ειλικρινά.

Reaction score
5.614
Η πρότασή μου δεν περιείχε χλευασμό προς εσένα, αλίμονο, μια παρέα είμαστε. Ήταν απλά μια παρατήρηση πόσο πέσαμε σε ίντσες για να κινηθούμε μέσα στο μπάτζετ του φίλου μας.

Οι απόψεις μου είναι σχετικά με ηχεία με τα οποία έχω συμβιώσει για αρκετό διάστημα και δε χρειάζομαι κανένα λινκ για να πειστώ ότι μπορεί κανείς να συμβιώσει με 3ιντσα όντας ακροατής μέταλ. Έχω περάσει από 5ιντσα, 5ιντσα με σαμπ, 6ιντσα με σαμπ, 6ιντσα με δύο σαμπ, 8ιντσα, 8ιντσα με δύο σαμπ, πλήρες ενεργό σύστημα home cinema με τρία 8ιντσα main, δύο 8ιντσα surround και δύο 6ιντσα surround back.

Η γνώμη μου είναι ότι κάτω από 6ιντσα δεν πρέπει να πέσει ο φίλος μας για τα 9 τ.μ.

Απόψεις είναι αυτά. Άλλος παίρνει συνετά κάτι, βάζοντας ανώτατο και απαράβατο όριο μπάτζετ, άλλος παίρνει το πιο φτηνό απλά για να κάνει τη δουλειά του, κι άλλος παίρνει ό,τι μπορεί να του δώσει
μεγαλύτερη χαρά έστω κι αν ξοδέψει κάτι παραπάνω.

Γι' αυτό είμαστε εδώ, να ακούγονται διάφορες γνώμες.

Reaction score
5.614
Σε ποιον Νακα έχει klein;
Όταν είπα να ακούσει, εννοούσα τα Yamaha και Tannoy, προφανώς.
Ότι εμπορεύεται ο Νάκας και τα Klein+Hummel το είδα στο site του πριν γράψω το ποστ και είπα να τα αναφέρω κι αυτά, όχι πως αφορούν το θέμα, καθότι ανήκουν σε άλλη κατηγορία τιμής.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: setup για near-field pc ακροασεις;

Η πρότασή μου δεν περιείχε χλευασμό προς εσένα, αλίμονο, μια παρέα είμαστε. Ήταν απλά μια παρατήρηση πόσο πέσαμε σε ίντσες για να κινηθούμε μέσα στο μπάτζετ του φίλου μας.
Οκ φίλε μου, ίσως σε παρεξήγησα.
Μάλλον, ως πονεμένος γαύρος, ειδικά μετά το γκολ του Edinho, παίρνω πολύ προσωπικά κάθε συζήτηση που έχει να κάνει με ίντσες.:110:
Μερικές φορές, οι πολλές ίντσες πονάνε (και όχι μόνο οικονομικά):111:
http://en.wikipedia.org/wiki/Blackzilla

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.816
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos