- Reaction score
- 8
Η μαλλον για να στο πω πιο κομουνιστικα 6 μερες ο θεος εφτιαχνε τον κοσμο την 7η αρχισαν οι απεργιες
Mην πας μακρυά, οι περισσότερες τηλεοπτικές περσόνες αυτού του δύστυχου τόπου, είναι ex-knites...Οι κνίτες έχουν τόσα απωθημένα που διαπρέπουν πλέον σε όλα τα ελιτίστικα σπορ της αστικής τάξης. High End audio, golf, ιστιοπλοΐα, ιππασία κ.ο.κ. Μόνο ο Αλαβάνος καβαλάει παπί. :cool_11::cool_11:
...
Kε Τσαρουχά μου είσθε αστός καί μάς τό κρύβατε τόσο καιρό ? Τά σέβη μου.Οι κνίτες έχουν τόσα απωθημένα που διαπρέπουν πλέον σε όλα τα ελιτίστικα σπορ της αστικής τάξης. High End audio, golf, ιστιοπλοΐα, ιππασία κ.ο.κ. Μόνο ο Αλαβάνος καβαλάει παπί. :cool_11::cool_11:
...
Kε Τσαρουχά μου είσθε αστός καί μάς τό κρύβατε τόσο καιρό ? Τά σέβη μου.
Φυσικο δεν ειναι ?
Αφου κατεχει τα Μεσα Παραγωγης ... Ιντερνεταμπελοφιλοσοφιας !
Λοιπον μια και το ανεφερες, χωρις πλακα εχω ακουσει οτι τα Τραμπαντ γινανε αναρπαστα απο τους Δυτικογερμανους σαν ειδος Cult, την εποχη που επεφτε το τειχος. Φανταζομαι οτι σημερα θα κοστιζει μια περιουσια να αποκτησεις ενα καλο κομματι.Μην τα λες έτσι απότομα γιατί θα τρέχω να πουλήσω το μοντέο και να αγοράσω κανένα τράμπαντ...
:cool_4:Μιχαλη ξερεις ποια ειναι η ειρωνια της τυχης, αληθεια. Τα ομορφοτερα ταξιδια της ζωης μου, απο 6-12 χρονων, που γυρισα ολη την Ευρωπη τοτε, τα εκανα μεσα στο καλαθακι μιας JAWA που ειχε ο πατερας μου και το πρωτο του αυτοκινητο ηταν ενα διχρονο WARTBURG.