Shindo Masseto tube preamplifier

Reaction score
8
Η μαλλον για να στο πω πιο κομουνιστικα 6 μερες ο θεος εφτιαχνε τον κοσμο την 7η αρχισαν οι απεργιες

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Δε μου λέτε καλέ; Επειδή το καρατζαφερο-πασοκο-δεξιό μυαλό μου δε με βοηθάει, μήπως θυμάστε εσείς οι παλιότεροι, πότε ήταν ο Μίκης υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία;

Reaction score
8
Ο Θεοδωράκης έχει χρηματίσει υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη του 1990

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Shindo Masseto tube preamplifier

Θέλω να δω κνιτοhi-end κι ας πεθάνω...

Χοντρά καλώδια από OFC 999999999N με το σφυροδρέπανο επάνω, hi-end πικάπ των 500 κιλών με μαγνητικά πηγάδια και δεν συμμαζεύεται με την φάτσα του πατερούλη Stalin πάνω στο χαλύβδινο πλατό, και την Αλέκα να κάνει επίδειξη του πικάπ σε έκθεση Hi-End στο σπίτι του λαού. Και από κάτω ένας Κνίτης με protractor made in CCCP να ρυθμίζει την κατακόκκινη κεφαλή του πικάπ, ενώ ο σύντροφος Ορέστης Κολοζόφ και ο σύντροφος Σκυλάκος δίνουν υποδείξεις στον Κνίτη για το πως ρθμίζονται οι κεφαλές Σοβιετικής κατασκευής και προέλευσης!!!

(γιατρέ μου είμαι σοβαρά???)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι κνίτες έχουν τόσα απωθημένα που διαπρέπουν πλέον σε όλα τα ελιτίστικα σπορ της αστικής τάξης. High End audio, golf, ιστιοπλοΐα, ιππασία κ.ο.κ. Μόνο ο Αλαβάνος καβαλάει παπί. :cool_11::cool_11:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Shindo Masseto tube preamplifier

Οι κνίτες έχουν τόσα απωθημένα που διαπρέπουν πλέον σε όλα τα ελιτίστικα σπορ της αστικής τάξης. High End audio, golf, ιστιοπλοΐα, ιππασία κ.ο.κ. Μόνο ο Αλαβάνος καβαλάει παπί. :cool_11::cool_11:

...
Mην πας μακρυά, οι περισσότερες τηλεοπτικές περσόνες αυτού του δύστυχου τόπου, είναι ex-knites...

Reaction score
0

...
Kε Τσαρουχά μου είσθε αστός καί μάς τό κρύβατε τόσο καιρό ? Τά σέβη μου.

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Re: Shindo Masseto tube preamplifier

Μην τα λες έτσι απότομα γιατί θα τρέχω να πουλήσω το μοντέο και να αγοράσω κανένα τράμπαντ...
Λοιπον μια και το ανεφερες, χωρις πλακα εχω ακουσει οτι τα Τραμπαντ γινανε αναρπαστα απο τους Δυτικογερμανους σαν ειδος Cult, την εποχη που επεφτε το τειχος. Φανταζομαι οτι σημερα θα κοστιζει μια περιουσια να αποκτησεις ενα καλο κομματι.

Γυρισματα των καιρων !

Σε ταξιδι μου σε Ουγγαρια - Τσεχια με μοτοσυκλεττα (HONDA) γυρω στο '89 μου εκανε εντυπωση που στα Βενζιναδικα με στελνανε να γεμισω απο τις τρομπες Αναμιξης βενζινης-λαδιου, νομιζοντας οτι η μηχανη μου ηταν διχρονη. Στις 4 αυτοματες τρομπες οι 2 ηταν τρομπες Αναμιξης οπου περιμεναν να γεμισουν στρατιες απο Βαρτμπουργκ, διαφορες MZ και JAVA, λιγα Τραμπαντ και ενα καταπληκτικο 3κυλινδρο Διχρονο IFA (Ανατολικο DKW - αργοτερα AUTO UNION - αργοτερα AUDI) σκυλοφτιαγμενο που πηγαινε σφαιρα, αφηνοντας το γνωστο μπλε ντουμανι.

Sorry για το Off topic ...

Συνεχιστε παρακαλω :happy_9: :cool_11: :crazy_3:

Reaction score
8
Μιχαλη ξερεις ποια ειναι η ειρωνια της τυχης, αληθεια. Τα ομορφοτερα ταξιδια της ζωης μου, απο 6-12 χρονων, που γυρισα ολη την Ευρωπη τοτε, τα εκανα μεσα στο καλαθακι μιας JAWA που ειχε ο πατερας μου και το πρωτο του αυτοκινητο ηταν ενα διχρονο WARTBURG.

Reaction score
13
Μιχαλη ξερεις ποια ειναι η ειρωνια της τυχης, αληθεια. Τα ομορφοτερα ταξιδια της ζωης μου, απο 6-12 χρονων, που γυρισα ολη την Ευρωπη τοτε, τα εκανα μεσα στο καλαθακι μιας JAWA που ειχε ο πατερας μου και το πρωτο του αυτοκινητο ηταν ενα διχρονο WARTBURG.
:cool_4:
Φανταζομαι ποσο εντυπωσιακο θα ειναι κατι τετοιο για ενα πιτσιρικα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo