Shoutbox:Πρεπει να υπαρχει?

Χρειαζεται το shoutbox στο AVSite?

• Ναι, μου αρεσει πολυ

Votes: 16 27,6%
  • Οχι, δεν ταιριαζει/αρμοζει

Votes: 12 20,7%
  • Δεν μου καιγεται καρφι εαν υπαρχει η οχι

Votes: 30 51,7%

• Total voters
    58
Reaction score
0
Απάντηση: Shoutbox:Πρεπει να υπαρχει?

Γιατι να κολαει η σελιδα;
Ενα μπανερακι θα ειναι που θα σε βαζει στο room το οποιο αν ειναι και flash θα πεταει.Δεν θα εχει καμια σχεση -αμεση- με τη σελιδα
Βρε όταν έλεγα ότι κολάει η σελίδα εννοούσα με το τωρινό φωνοκούτι.....:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:.......στα μέσα Φεβρουαρίου όταν και γράφτηκα δεν υπήρχε το shoutbox όπως είναι τώρα.......και η σελίδα άνοιγε πιο γρήγορα......:happy_6: ............αυτό που λες εσύ καλό ακούγεται.

+1 κι από 'μένα στην ιδέα του Φάνη.:respect:

Reaction score
0
κλειστε το..

γνωρισα καλους φιλους μεσα απο το box...
πλεον βρισκεται σε παρακμη!!!!!!!!

Reaction score
49
Έχω πει κατ' επανάληψιν την άποψή μου.
Θα ήθελα τόσο το shoutbox όσο και η ΔΟΘ να είναι ορατές μόνο στα μέλη που έχουν κάνει log in.

Το shoutbox είναι το μέρος όπου μπορείς να πεις μια καλημέρα, να χαιρετήσεις άμεσα έναν-μία φίλο-η. Είναι όμορφο να υπάρχει. Αλλά θα ήθελα να ΜΗΝ υπάρχει στην πρώτη σελίδα (στο portal) αλλά μόνο στο forum και να μπορούν να το δουν μόνο μέλη που έχουν κάνει log in.

Το ίδιο σχεδόν και η ΔΟΘ. Απλά εκεί χάνεται η αμεσότητα αλλά παραμένει η γλυκιά αίσθηση της παρέας και του φιλικού διαλόγου. Και εδώ θα ήθελα να μπορούν να την διαβάζουν μόνο μέλη.

Εξακολουθώ να επιμένω στο να είναι ορατά μόνο σε μέλη διότι τόσο στην ΔΟΘ όσο και στο shoutbox γίνονται κουβεντούλες με πολύ προσωπικό στοιχείο, βγαίνουν στον αέρα προσωπικές στιγμές και απόψεις. Δε νομίζω κατ' αρχήν να ενδιαφέρουν κανέναν που έρχεται σαν επισκέπτης να διαβάσει ένα τεχνικό, να μάθει πχ ότι ο Αντρέας είναι ο Νώε, ότι εγώ κρεμάω κουρτίνες και η Χριστίνα γουστάρει τα magnum. Χώρια που (ακόμα κι αν είναι πλάκα) πρέπει να προστατεύουμε αυτές τις προσωπικές μας στιγμές από ξένα μάτια.

Ψηφίζω: Ναι στο shoutbox (αλλά εκτός portal, να φαίνεται μόνο στο forum)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Shoutbox:Πρεπει να υπαρχει?

Θα ήθελα τόσο το shoutbox όσο και η ΔΟΘ να είναι ορατές μόνο στα μέλη που έχουν κάνει log in.

Το shoutbox είναι το μέρος όπου μπορείς να πεις μια καλημέρα, να χαιρετήσεις άμεσα έναν-μία φίλο-η. Είναι όμορφο να υπάρχει. Αλλά θα ήθελα να ΜΗΝ υπάρχει στην πρώτη σελίδα (στο portal) αλλά μόνο στο forum και να μπορούν να το δουν μόνο μέλη που έχουν κάνει log in.

Το ίδιο σχεδόν και η ΔΟΘ. Απλά εκεί χάνεται η αμεσότητα αλλά παραμένει η γλυκιά αίσθηση της παρέας και του φιλικού διαλόγου. Και εδώ θα ήθελα να μπορούν να την διαβάζουν μόνο μέλη.

Εξακολουθώ να επιμένω στο να είναι ορατά μόνο σε μέλη διότι τόσο στην ΔΟΘ όσο και στο shoutbox γίνονται κουβεντούλες με πολύ προσωπικό στοιχείο, βγαίνουν στον αέρα προσωπικές στιγμές και απόψεις. Δε νομίζω κατ' αρχήν να ενδιαφέρουν κανέναν που έρχεται σαν επισκέπτης να διαβάσει ένα τεχνικό, να μάθει πχ ότι ο Αντρέας είναι ο Νώε, ότι εγώ κρεμάω κουρτίνες και η Χριστίνα γουστάρει τα magnum. Χώρια που (ακόμα κι αν είναι πλάκα) πρέπει να προστατεύουμε αυτές τις προσωπικές μας στιγμές από ξένα μάτια.

Μπράβο στον super moderator. :happy_9: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :cool_4:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
Γεια σου Γιαννακη!!!

Reaction score
17.451
Δε νομίζω κατ' αρχήν να ενδιαφέρουν κανέναν που έρχεται σαν επισκέπτης να διαβάσει ένα τεχνικό, να μάθει πχ ότι ο Αντρέας είναι ο Νώε, ότι εγώ κρεμάω κουρτίνες και η Χριστίνα γουστάρει τα magnum. Χώρια που (ακόμα κι αν είναι πλάκα) πρέπει να προστατεύουμε αυτές τις προσωπικές μας στιγμές από ξένα μάτια.

Κατανοω το σκεπτικο σου,αλλα οσον αφορα στα γνωστα παραδειγματα,ειναι πλεον πολυ αργα για να διορθωθει η κατασταση!Στην προκειμενη περιπτωση των τριων μας,το μυνημα ειναι: "Κρατηστε αποσταση!":happy_8: Που ειναι το μεμπτο?:cool_8:

Δημητροπουλε,εσυ ετσι κι αλλιως καταζητεισαι....WANTED - ALIVE!:mad_5:

κλειστε το..

γνωρισα καλους φιλους μεσα απο το box...
πλεον βρισκεται σε παρακμη!!!!!!!!
Διαφωνω μαζι σου!

Απλα,αυτην την περιοδο λειπει ο συντονιστης και φροντιστης του σε διακοπες...Απο την αλλη πλευρα,πως επιτρεπεις στον εαυτο σου να παιρνει μερος σ εναν παρηκμασμενο 8εσμο???!!!8)

Ας λαβουμε υπ οψιν μας και τους "ηδονοβλεψιες","κουτσομποληδες"---με την καλη εννοια παντα!!!----,οι οποιοι διαβαζουν διχως να συμμετεχουν,αλλα το απολαμβανουν κι αυτοι!

Θα υποταχτω στην αποφαση που θα ληφθει απο την ηγεσια.;-)

Reaction score
0
Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη
περπατώντας η Δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλικάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γινωμένο από λίγα χορτάρια
που χαν μείνει στην έρημη γη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896