* * * * * * SHOUTBOX * * * * * *

Reaction score
7
Χχαχαχαχαχα....Απλά εγώ τα κάνω undercover....Τί περίμενες? Να βγούν στις ειδήσεις και να λένε τέρας διασταύρωση Νταβέλη με Κing Kong εθεάθει στα Χανιά να σκοτώνει μακαρονάδες του Ψαρά????

V

VIDEOMIX

Guest
Μάριος Λαζάρου said:
Χχαχαχαχαχα....Απλά εγώ τα κάνω undercover....Τί περίμενες? Να βγούν στις ειδήσεις και να λένε τέρας διασταύρωση Νταβέλη με Κing Kong εθεάθει στα Χανιά να σκοτώνει μακαρονάδες του Ψαρά????
Ξέχασες τον γιγαντιαίο μουσακά. :lol:
Ξέρεις, μοιάζουμε εμείς οι 2. Απλά είμαι σε ποιό light έκδοση.

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
Μάριος Λαζάρου said:
Ξέχασες τον γιγαντιαίο μουσακά. :lol:
Ξέρεις, μοιάζουμε εμείς οι 2. Απλά είμαι σε ποιό light έκδοση.
ίδια τρίχα αλλά περισότερη σάρκα!!!! :p :p :p :p

Reaction score
2
Παρτε ενα ανεκδοτακι:

Ενα βράδυ ένας τύπος και το κορίτσι του έφτασαν στην πόρτα του διαμερίσματος του. Πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα, το κορίτσι τον σταματά:
- "Περίμενε ένα λεπτό να δω!", λέει το κορίτσι, "μπορώ να εκτιμήσω πως κάνει έρωτα κανείς, από τον τρόπο που ανοίγει την πόρτα".
- "Α, ναι; Για πες μου ένα παράδειγμα", απαντά ο τύπος
- "Κοίτα, αν κάποιος σπρώχνει το κλειδί στην πόρτα και την ανοίγει απότομα, σημαίνει ότι είναι άγριος και απρόσεκτος εραστής και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αν ένας ψάχνει και δεν μπορεί να βρει την κλειδαρότρυπα σημαίνει ότι είναι πρωτάρης και ούτε αυτό μου αρέσει. Λοιπόν εσύ πως ξεκλειδώνεις την πόρτα;"
- "Πρώτα από όλα, γλύφω το κλειδί......

Reaction score
62
Καλημέρα. Μόλις γύρισα από Ομόνοια στην εταιρία στη Ν. Φιλαδελφεια με ένα server 20 κιλών στα χέρια!!!!! Αφού δεν μπορώ να γράψω τώτα. Κατα τ' άλλα συνεχίζουμε τη μέρα ακάθεκτοι!!! :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Που,στον ύπνο του? :lol:
Δικιο εχεις Γιωργο μου.Ολη μερα κοιμαται και το βραδυ παει για υπνο.
Εγω παντως περασα καλα!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Καλημέρα.
Τι κάνατε εδώ μέσα 2 μέρες που λείπω;
Ήσασταν καλά παιδιά;
Για να πάω να δω. :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members