- Reaction score
- 2
Ξεκινήσαμε άσχημα αλλα μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε πάλι θρίλερ στο τέλος!!!
Θα σε καλυπτει ΕΝΑΣ ανεμιστηρας? Παρε κανενα στροβιλο απο υδροηλεκτρικο...Μάριος Λαζάρου said:Αχχχχχ. Μόλις έκανα ένα κρύο ντουζάκι και νιώθω άλλος άνθρωπος...Πρέπει να πάρω γρήηηγορα ανεμιστήρα....Δεν αντέχω τόση ζέστη...
Θα παρει 7.1Γιώργος Ανδρεάδης said:Θα σε καλυπτει ΕΝΑΣ ανεμιστηρας? Παρε κανενα στροβιλο απο υδροηλεκτρικο...Μάριος Λαζάρου said:Αχχχχχ. Μόλις έκανα ένα κρύο ντουζάκι και νιώθω άλλος άνθρωπος...Πρέπει να πάρω γρήηηγορα ανεμιστήρα....Δεν αντέχω τόση ζέστη...
Σε βλεπω με κανα Μπομπουτσανα στου ΚουκουραΜάριος Λαζάρου said:Όχι το .1 θα είναι ένας αράπης να μου κάνει αέρα...Είμαι οικολόγος κατα βάθος....
Έλα ντε!!ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Καλημερα.Τι καλημερα?
Παλι δουλεια,δουλεια ,κορμι ειναι αυτο θα λιωσει!!
Γεια σου Γιαννη , πολυ ωραια ειχα τα παιδια ολη μερα στην πισινα , και γω αραχτος στο poolbar.Γιάννης Δημητρόπουλος said:Γιάννη πως πήγε η εκδρομούλα???![]()
![]()
Λευτερη δεν ξερεις ποσο το σκεφτομουνα να παρωΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Καλα ρε απαραδεκτε!!! Ενα τηλεφωνο δεν πηρες???? Και ειχα φτιαξει κατι κρεατότουρτες... Μουρλια!!!![]()
Οχι αν και με εχει απειλησει οτι θα τις ανεβασει ολες για να διαλεξουμε οποια θελουμεΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Ποια προγραμματισμενα βρε??? Διακοπες εχω!!Δεν πειραζει... Στην αλλη βολτα...
Σου εστειλε καμια φωτογραφια ο Πατρινος??? Γιατι εμενα με εχει γραψει...![]()
Λειπει οΜαης απο τη σαρακοστηΜάριος Λαζάρου said:ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ DSLLLLL ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣ
ΥΓ Ότι διοργανώνετε για Κρήτη θα πρέπει να περάσει πρώτα από τον Γενικό Υπεύθυνο Κατανάλωσης του νησιού...Εμένα![]()
![]()
![]()