* * * * * * SHOUTBOX * * * * * *

Reaction score
3
Γιώτα, σκέψου κάτι ωραίο που να σου αρέσει, (π.χ αυτόν που έπαιζε στο X-men, μου διαφεύγει το όνομά του) και θα σου φτιάξει την διάθεση.

Reaction score
4.337
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Γιώτα, σκέψου κάτι ωραίο που να σου αρέσει, (π.χ αυτόν που έπαιζε στο X-men, μου διαφεύγει το όνομά του) και θα σου φτιάξει την διάθεση.
HUGH JACKMAN ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
62
Giota said:
Να τον καλέσουμε στο επόμενο party ή στην εκδρομή! :mrgreen:

Reaction score
4.337
DIMITRIS K. said:
Giota said:

Γιατί, νομίζεις ότι θα έρθουμε μαζί σας;

Reaction score
62
Giota said:
DIMITRIS K. said:
Giota said:

Γιατί, νομίζεις ότι θα έρθουμε μαζί σας;
Εμ πώς? Δε θα θέλει να μας γνωρίσει?? :lol: :lol:

Reaction score
3
Καλημέρα σε όλους.
Giota αν ήσουν χτες στην παρουσίαση του Qosmio θα έβλεπες τον HUGH JACKMAN.
Συμπέρασμα: Μην λείπετε από τις παρουσιάσεις του AVSite, δεν ξέρετε τι χάνετε ! ! :D :D

Reaction score
4.337
Καλημέρα σε όλους.
Giota αν ήσουν χτες στην παρουσίαση του Qosmio θα έβλεπες τον HUGH JACKMAN.
Συμπέρασμα: Μην λείπετε από τις παρουσιάσεις του AVSite, δεν ξέρετε τι χάνετε ! ! :D :D
Όχι ρε γμτ!!!!!

Reaction score
1
Καλημερούδια παίδες!

Ο καιρός έξω είναι υπέροχος, η μέρα είναι λαμπερή και όλα είναι όπως πρέπει για να την "κάνουμε" από τα γραφεία (έστω και νοερά)...
Έχω απέναντί μου δύο καταπληκτικά posters από Σαντορίνη και "είμαι ήδη εκεί"!!! :wink:

Τί λέτε, έρχεστε;;;
Join the club :D

K

katerinaki

Guest
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ερχομαι τρεχοντας οπως βλεπεις.........αχχχχχ ελληνικα νησια......... :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μόλις έχασα ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες και εικόνες που είχα στον υπολογιστή από ΑΠΡΟΣΜΕΤΡΗΤΗ, ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ και ΑΠΥΘΜΕΝΗ βλακεία μου... Δεν έχει νόημα να αναφέρω πώς, αλλά έσβησα το backup το οποίο ήθελα να ανακτήσω... Δεν ζητώ βοήθεια για να τις επαναφέρω γιατί δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα... Το αναφέρω για να προσέχετε διπλά να μην το πάθετε κι εσείς...

Σήμερα πάντως δεν πρόκειται να γράψω τίποτα σε άλλο topic, γιατί με τα ΝΕΥΡΑ που έχω, αν κάποιος εκφράσει άποψη αντίθετη από τη δική μου θα τον ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΩ και θα πάει άδικα...

Πάνε οι φωτογραφίες μου, πάνε οι φωτογραφίες των παιδιών μου, πάνε τα σχέδιά μου, πάνε τα εξώφυλλά μου, πάνε μέχρι και τα animated gifs, πάει ο φάκελος "My Pictures" αύτανδρος, γαμ@@@@@@@@@@@@τ@@@@@@@@@@@@@...........

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μαρια οπως σου γραφει και ο Θεοδωροπουλος Δημ. αν δεν εκανες format σχεδον τα βρισκεις ολα.Υπαρχουν free εργαλεια, πες μου για να ψαξω να βρω καποιο που χρησιμοποιησα σχετικα προσφατα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis