- Reaction score
- 3
Γιώτα, σκέψου κάτι ωραίο που να σου αρέσει, (π.χ αυτόν που έπαιζε στο X-men, μου διαφεύγει το όνομά του) και θα σου φτιάξει την διάθεση.
HUGH JACKMAN ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:Γιώτα, σκέψου κάτι ωραίο που να σου αρέσει, (π.χ αυτόν που έπαιζε στο X-men, μου διαφεύγει το όνομά του) και θα σου φτιάξει την διάθεση.
Να τον καλέσουμε στο επόμενο party ή στην εκδρομή! :mrgreen:Giota said:HUGH JACKMAN ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:Γιώτα, σκέψου κάτι ωραίο που να σου αρέσει, (π.χ αυτόν που έπαιζε στο X-men, μου διαφεύγει το όνομά του) και θα σου φτιάξει την διάθεση.
DIMITRIS K. said:Να τον καλέσουμε στο επόμενο party ή στην εκδρομή! :mrgreen:Giota said:HUGH JACKMAN ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:Γιώτα, σκέψου κάτι ωραίο που να σου αρέσει, (π.χ αυτόν που έπαιζε στο X-men, μου διαφεύγει το όνομά του) και θα σου φτιάξει την διάθεση.
Εμ πώς? Δε θα θέλει να μας γνωρίσει??Giota said:DIMITRIS K. said:Να τον καλέσουμε στο επόμενο party ή στην εκδρομή! :mrgreen:Giota said:HUGH JACKMAN ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:Γιώτα, σκέψου κάτι ωραίο που να σου αρέσει, (π.χ αυτόν που έπαιζε στο X-men, μου διαφεύγει το όνομά του) και θα σου φτιάξει την διάθεση.
Γιατί, νομίζεις ότι θα έρθουμε μαζί σας;
Όχι ρε γμτ!!!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:Καλημέρα σε όλους.
Giota αν ήσουν χτες στην παρουσίαση του Qosmio θα έβλεπες τον HUGH JACKMAN.
Συμπέρασμα: Μην λείπετε από τις παρουσιάσεις του AVSite, δεν ξέρετε τι χάνετε ! !![]()
![]()
Αλλά νομίζω ότι θα την έχει την ταινία, οπότε μπορείς να πας να δεις. Αρκεί να έχει και το Toshiba.Όχι ρε γμτ!!!!!