* * * * * * SHOUTBOX * * * * * *

GTX

Reaction score
39
Καλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Το Φλεβάρη (μεταξύ άλλων άσχημων που συνέβησαν) έχασα 12 GB από φωτογραφίες (όλες τραβηγμένες από εμένα τα τελευταία 2,5 χρόνια)... Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανακτήσω παρά πολύ μικρό μέρος... :(

Οπότε Μαρία καταλαβαίνω απόλυτα το συναίσθημα...

Reaction score
7
Σε λιγες ωρες ξεκιναω για Θεσσαλονικη... 8)
το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα τα πουμε με του Βορειους, οποτε δε χρειαζεται να κρυφτειτε.... επειδη θα ειμαι παρεα με 5 συναδελφους θα ειναι δυσκολο να βρεθουμε. Αν τα καταφερω παντως θα τα πουμε τουλαχιστο για ενα καφε (μαλλον Κυριακη), αν δεν εχετε παει στην White-put-them

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παιδιά, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στην απώλεια των φωτογραφιών μου!
Ευτυχώς σώθηκαν κάτι λίγες που είχα σε ένα άλλο φάκελο... Κατά τα άλλα, εμείς να είμαστε καλά κι ότι δεν ξεγίνεται ας το παίρνουμε απόφαση... :)

GTX

Reaction score
39
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Ευτυχώς σώθηκαν κάτι λίγες που είχα σε ένα άλλο φάκελο... Κατά τα άλλα, εμείς να είμαστε καλά κι ότι δεν ξεγίνεται ας το παίρνουμε απόφαση... :)
Σε βλέπω και έχεις καταθέσει τα όπλα, γιατί??? :?
Δοκίμασες κανένα πρόγραμμα για να τα κάνεις restore???

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
GTXTC said:
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Σε βλέπω και έχεις καταθέσει τα όπλα, γιατί??? :?
Δοκίμασες κανένα πρόγραμμα για να τα κάνεις restore???
Δεν συνειδητοποίησα αμέσως την ενέργεια που είχα κάνει, και κάνοντας μεταφορά αρχείων ξαναγέμισα το δίσκο από τον οποίο σβήστηκαν... Γι'αυτό μίλησα από την αρχή για ανεπανόρθωτη βλακεία :oops: Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον!

GTX

Reaction score
39
Κρίμα ρε γμτ δεν είχα καταλάβει οτι τον ξαναγέμισες, όντως έτσι δε παλεύεται :( :? :?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τι εγινε ρε παιδια? Σε καταστολη εισαστε μετα την επελαση του Κουκουρακα?
Παω σ ενα cafe στα Μελισια που παιζει ενας φιλος μουσικη.Θελετε να ερθετε?
Το μαγαζι ειναι απεναντι απο την εκλησια της Ζωοδοχου Πηγης στον πεζοδρομο και λεγεται SCENARIO!
Θα επαιρνα τηλ. τον Ανδρεα αλλα παλι θα ειναι κουρασμενος φοβαμαι μην παθει και καμια ηλεκτροπληξια με τοσα μηχανηματα πανω του. 8)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis