* * * * * * SHOUTBOX * * * * * *

V

VIDEOMIX

Guest
spylab said:
Καλημερα forum

Σακη και Βασιλη ποτε θα παμε στο Αττικο παρκο?
Μου ηρθε εντονη διαθεση να δω ζωα.
Κάτσε να γυρίσει και ο Δάκης απο νιού γιόρκ.
Η γύρισε και δεν το έμαθα; :shock:

Reaction score
51
Καλημερα σε όλους!!!!

Προτείνω να στικαριστεί το Thread!!!
Κάνει καλό σε όλους!!! :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
Σαββατακι σημερα και πρεπει να παω στον Σχοινια να δω αν κουνιουνται οι βαρκες. :lol:

Reaction score
2
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Cafe del Mar anyway.Oσοι πιστοι προσελθετε.
Μιχαλη πως θα σε γνωρισω? :lol:
πως σε πιανω πως σε πιανω ομως...... :lol:

θα ειμαι αυτος που κοιτουν ολες οι γυναικες.......... :lol:

περα απο την πλακα δεν με βλεπω για μπανιο σημερα............Αναδουλειες........

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Χαίρομαι που σας αρέσει παιδιά.

Ρίχτε μια ματιά στο blog μου, και αν δεν βγάλετε λέξη από αυτά που γράφω :lol: πείτε μου να σας πω ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Βεβαίως μπορείτε αν θέλετε να μου δώσετε τα quote που θέλετε και να σας το φτιάξω εγώ :D

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
sticky sticky μανα μου sticky sticky sti...
Εβγαλε αερακι στο Del Mar και βαρεθηκα γιατι εφερε ολα τα φυκια εξω.Ηπια τα gin μου και ναμαι!!

Reaction score
2
Δευκαλίων Καλογρίδης said:
Χαίρομαι που σας αρέσει παιδιά.

Ρίχτε μια ματιά στο blog μου, και αν δεν βγάλετε λέξη από αυτά που γράφω :lol: πείτε μου να σας πω ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Βεβαίως μπορείτε αν θέλετε να μου δώσετε τα quote που θέλετε και να σας το φτιάξω εγώ :D
Χμμ php..... με ποιο πρόγραμμα το κάνεις αυτό; To Dreamweaver θα κάνει δουλειά; Και τα quotes πρέπει να είναι όλα μαζί σε ένα txt ή το κάθε ένα σε διαφορετικό;

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Η php είναι γλώσσα που μιλάνε οι webservers. Με άλλα λόγια πρέπει να στήσεις αυτό το πράγμα σε κάποιον server, δεν "τρέχει" από κάπου τοπικά.

Τα quotes πρέπει να είναι σε ένα .txt αρχείο, το ένα κάτω από το άλλο, από μια γραμμή το ένα δηλαδή. :)

Reaction score
7
Σκέτο Gin Νίκο ή με sprite? Εμένα μου αρέσει με Sprite.Και όχι ότι κι ότι gin...Κατά πρώτη προτίμηση Bombay Sapphire και αμέσως μετά Tanqueray...Το Gordon's μου ψιλοφαίνεται αισχρό...Μόνο σαν λύση ανάγκης...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_