SOAVO-1 Ι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Reaction score
28
ειναι τα soavo-1 η καλυτερη λυση στα 1500 ευρω για τον yamaha s2000 η υπαρχει κατι αλλο καλυτερο ισως?

Reaction score
4
Απάντηση: SOAVO-1 Ι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη λυση, αλλα σιγουρα ειναι και γαμω τις λυσεις! :119:

κοιτα ειχα ακουσει καμια δεκαρια ζευγαρια ηχεια σε αυτα τα λεφτα οσο εψαχνα και τα Soavo 1 ειχαν την καλυτερη αποδοση, απλα δεν ξερω ποσο καλος ειναι αυτος ο ενισχυτης... τα ειχα ακουσει με εναν s1000 και αυτος επαιζε σχετικα χαλια αυτα που του εβαζα, αλλα αυτα ειναι και θεματα γουστου, τι μουσικη ακους κλπ, ας πουμε με εναν Nad τα Soavo παιξανε καλυτερα

τελικα πηρα τα πιο οικονομικα Yara 2 Evolution της Audio Physic με τα οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα σιγουρα πιστευω οτι τα Soavo εχου το κατιτις παραπανω σε αποδοση, κυριως στα χαμηλα γιατι σε μεσα και ψηλα πιστευω παιζουν στα ιδια επιπεδα.

Αθηνα εισαι; αν ναι γιατι δεν πας στο Νακα στο κεντρο να τα ακουσεις με τον s2000;

επισης με τον ιδιο ενισχυτη τα εχουν στημενα και στο Saturn, αλλα εκει δυσκολα θα βγαλεις σωστο συμπερασμα αν δεις που τα εχουν βαλει...

Reaction score
28
εκει τα εχω ακουσει φιλε μου και μου αρεσαν ,απλα θελω και μια δευτερη γνωμη απο καποιον που πιθανον να εχει ακουσει και καποιον αλλο συνδιασμο ,ο δε yamaha 2000 δεν εχει καμμια σχεση με τον μικρο απλα ειναι εξαιρετικος,

Reaction score
4

λοιπον, τα εχω ακουσει και με τον advance accoustics map-305II και επαιζαν μετρια, αλλα μαλλον ο ενισχυτης ηταν το προβλημα γιατι οταν τα ακουσα με εναν YBA (πολυ ακριβοτερο βεβαια) τα ηχεια ελαμψαν, πολυ ωραιος αναλυτικος ηχος με καλο ελεγχο.

Reaction score
28
εχεις δικιο και εγω με τον advance τα ακουσα και ο ηχος ηταν πολυ μετριος με τον <αδερφο> τους ομως τον yamaha s2000
απογειωθηκαν σε βαθμο που δεν μπορουσα να πιστεψω οτι ηταν τα ιδια ηχεια που ακουσα πριν.!!!!!!!

Reaction score
19
Από την περιγραφή που έχεις δώσει για το πως σου αρέσει να είναι ο ήχος, θα σου πρότεινα ν' ακούσεις και τα Focal Chorus αν δεν τα έχεις ακούσει.

Reaction score
19
Έχουν, αλλά δεν ξέρω πόσο βαθύ σου αρέσει. Τα 826 είναι στα χρήματα που θέλεις και τα 816 είναι στα 1150 περίπου.

Reaction score
28
πχ θα με ενδιεφερε να τα ακουσω (και θα το κανω) σε εκκλησιαστικο οργανο ,με την πρωτη ευκαιρια.!

D

deleted user 10898

Guest
εκκλησιαστικο? 826 η ακομα καλυτερα 836. τα 836 σε σωστη τοποθετηση και χωρο κατεβαινουν χαμηλα, αρκετα σφιχτα.

Reaction score
4

οπου ρωτησα για triangle πηρα την ιδια απαντηση, δλδ ειναι πριμαριστα ηχεια απο τη φυση τους οποτε το ζητουμενο ειναι και καλο μπασο τοτε stay away, ολα αυτα βεβαια ειναι σχετικα με το τι ενισχυτη τους βαλεις ή και τι μουσικη ακους.

παντως με αυτα που μου ειπαν δε μπηκα στον κοπο να τα ακουσω ποτε

Reaction score
28
ειναι τα soavo-1 η καλυτερη λυση στα 1500 ευρω για τον yamaha s2000 η υπαρχει κατι αλλο καλυτερο ισως?
το σημειο που με απασχολει κυριως με τα soavo-1 ειναι 1ον μου φανηκαν καπως <σκοτεινα> και 2ον παρ'οτι θα συνεργαστουν με τον yamaha 2000 δεν ξερω εαν τα μπασα τους θα ειναι ακρως ικανοποιητικα και 3ον εαν ο yamaha παρ'ολο που δεχεται ενεργο sub ,δεν ξερω εαν αυτο συνεργαζεται ικανοποιητικα με τα ηχεια?

Reaction score
4

ποσο πιο βαθυ μπασο θες να βρεις απο ενα ηχειο των 1500 ευρω;

τηρουμενων των αναλογιων το ηχειο αυτο εχει μια χαρα μπασο και με καλο ελεγχο αν συμπεριφερεται αναλογα ετσι και ο ενισχυτης δλδ...

αλλιως δες κανα Heco τη σειρα Μetas, που ειναι και αρκετα πιο φθηνα και με ενα μπασο αβυσσαλεο, αλλα μην περιμενεις την αναλυση και την αποδοση του Soavo στα μεσο-υψηλα.

Reaction score
6
Άμα είναι για 700 ευρώ βρίσκει τα Tannoy Sensys DC2 και λέει γεια χαρά σε πολλά ηχεία, ακόμη και πιο ακριβά.

Ομοκεντρικό Dual Concentric και super tweeter.

Και είναι και αφρός σαν ηχεία, οπότε ο Yamha τα χορεύει tango.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489