SONY Ελλάς για 40w4500

Reaction score
0
Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες μου ήρθε απάντηση στο mail που είχα στείλει στη Sony Ελλάς με αφορμή την καθυστέρηση στην παράδοση της 40w4500 που έχω παραγγείλει εδώ και ένα περίπου μήνα (σσ και ακόμα περιμένω). Παραθέτω και τα δύο mail.

e-mail ερώτησης (δικό μου) :
"Έχω παραγγείλει την KDL-40W4500 εδώ και 1 εβδομάδα(σ.σ. αρχές Γενάρη). Ό προμηθευτής σας στα Τρίκαλα με έχει ενημερώσει ότι θα παραλάβει το προϊόν σε 3 βδομάδες περίπου. Βέβαια ήμουν ενήμερος από τον προμηθευτή για την καθυστέρηση πριν την παραγγελία, παρόλα αυτά γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση;"

σημερινό e-mail απάντηση (Sony Ελλάς):
"Αγαπητέ πελάτη, ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο που έχετε επιλέξει έχει εξαντληθεί από τα καταστήματα και είμαστε σε αναμονή νέας παραλαβής περί τα μέσα Φεβρουαρίου.
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Με εκτίμηση,
Sony Hellas S.A.
Telephone: +30-210-6782000"

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Reaction score
0
Εγώ από τα τέλη του Δεκέμβρη ήξερα ότι παραλαμβάνουν Φλεβάρη, ο πωλητής δεν το ήξερε για να στο πει?
Μια χαρά απάντηση σου έδωσαν, δεν βλέπω κάτι περίεργο.

Reaction score
0
Δεν ανέφερα κάτι περίεργο ή παράξενο. Προφανώς ο πωλητής δεν μου είπε την αλήθεια απο την αρχή σχετικά με το χρονο παράδοσης ή δεν έδιναν και σε εκείνον ξεκάθαρη απάντηση από τη sony. Κατά τα αλλα, απλώς παρέθεσα τα mail χάριν ενημέρωσης, επειδή πολλά ακούστηκαν για τη διαθεσιμότητα του εν λόγω μοντέλου...

Reaction score
0
Παιδιά, εγώ μόλις σήμερα παρέλαβα τη δική μου 40W4500. Δεν το περίμενα αφού η ενημέρωση έλεγε για μετά τις 20/02 και όταν με πήρε τηλ. ο προμηθευτής ξαφνιάστηκα λίγο. Anyway, θα επιστρέψω με εντυπώσεις την άλλη βδομάδα...

Υ.Γ. Όποιος περιμένει 40w4500 ας ενημερώσει τι γίνεται με τη δική του παραγγελία, έτσι για διασταύρωση απόψεων...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss