SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Reaction score
0
Ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοείς...το σασί σε Glossy φινίρισμα ή το Glossy panel που χρησιμοποιεί η Samsung σε κάποια νέα μοντέλα; Αν εννοείς το πρώτο, αν και το θέμα εμφάνισης είναι υποκειμενικό οι πιο πολλοί θα σου πούν ότι είναι πολύ όμορφο και ότι γενικά οι Samsung σε εμφάνιση είναι πανέμορφες... Αν εννοείς το panel (ξέρεις εκείνο το "άθλιο" Glossy που χρησιμοποιεί και η Sony :happy_9: στα Vaio και το ονομάζει X-Black και υπερηφανεύεται για την καινοτομία της) τότε να σου πώ ότι όντως είναι ενοχλητικό αλλά βελτιώνει το χρώμα και το Contrast... Επιθυμητό σε τηλεόραση αν σκεφτείς ότι για θέαση ταινιών και ειδικά το βράδυ είναι καλό. Σε υπολογιστή όμως και ιδιαίτερα στο φώς της μέρας είναι ενοχλητικό να κάθεσαι να δουλεύεις εφαρμογές γραφείου κ.τ.λ Τέσπα προσωπικά ούτε εμένα μ'αρέσει το Glossy Panel αλλά σε κάποιους αρέσει. Το ότι η Samsung έβγαλε πρώτη τηλεόραση LCD 100Hz όμως είναι καινοτομία :happy_4: και αρέσει σε όλους...
το φινίρισμα μπορεί να επιτευχτεί και με άλλα υλικά που δείχνουν την προσοχή στη λεπτομέρεια.Το πιο ενοχλητικό είναι το panel και οι αντανακλάσεις του.Εντάξει βελτιώνει λίγο το κοντράστ άλλά τίποτα παραπάνω κατά την ταπεινή μου γνώμη.όσον αφορά τις ονομασίες δεν έχει νόημα αλλά μετράει το τελικό αποτέλεσμα στο μάτι

Reaction score
5
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SUBCODE ΜΕ ΤΗΝ SONY, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο SUBCODE ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ HOLLYWOOD?? ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MONITORS?? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ HDC-F950 ΚΑΙ THN F23, ΚΑΙ ΤΑ BVM-L230 ΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.. ΤΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΗΚ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ UHDV ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 7680 × 4320 pixels.. ΞΕΡΕΙ?? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.. ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΧΟΥ Η' ΕΙΚΟΝΑΣ Η SONY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η' ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΥΦΗ?? ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΝΤ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ QUALIA.. ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΥΕΡΩΣΕ ΤΟ MADE IN JAPAN??
CD..WALKMAN..TRINITRON..PS..ECYCLE..ES..VAIO CARBON..COLUMBIA..SDDS..FD..BD..HI8..MINI DV..MS..SACD..DAT..
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ??
Η SONY ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο SUBCODE ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ Η SONY ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΤΕΡΕΣ) ΕΤΑΙΡΙΕΣ..
ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΙΑ EISA...??

ΑΑΑ...ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ???
ΣΤΟΝ ΙSS ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ SONY HD ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΘΟΝΕΣ....
ΕΛΑ ΝΤΕ....ΤΟ KSC TI BOARD MONITORS EXEI???

DISCOVERY, ABC, BBD HD, NHK, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ SONY ΣΥΣΚΕΥΕΣ??

Reaction score
5
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ LCD TVS THΣ SONY ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ...
VS ΔΗΛΑΔΗ.... ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ BULLETINS K.A. ...

Reaction score
0
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ LCD TVS THΣ SONY ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ...
VS ΔΗΛΑΔΗ.... ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ BULLETINS K.A. ...

Εδώ που τα λέμε Φάνη έχεις δίκιο και ξέχασα να αναφερθώ σε αυτά - η sony όντως φημίζεται και έχει πάρει εύσημα για την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της. Έχω αγοράσει πολλά πράγματα της συγκεκριμένης μάρκας μέχρι σήμερα και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ασχοληθώ με το service - έτυχε?? δε νομίζω...

Reaction score
7
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SUBCODE ΜΕ ΤΗΝ SONY, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο SUBCODE ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ HOLLYWOOD?? ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MONITORS?? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ HDC-F950 ΚΑΙ THN F23, ΚΑΙ ΤΑ BVM-L230 ΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.. ΤΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΗΚ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ UHDV ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 7680 × 4320 pixels.. ΞΕΡΕΙ?? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.. ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΧΟΥ Η' ΕΙΚΟΝΑΣ Η SONY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η' ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΥΦΗ?? ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΝΤ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ QUALIA.. ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΥΕΡΩΣΕ ΤΟ MADE IN JAPAN??
CD..WALKMAN..TRINITRON..PS..ECYCLE..ES..VAIO CARBON..COLUMBIA..SDDS..FD..BD..HI8..MINI DV..MS..SACD..DAT..
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ??
Η SONY ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο SUBCODE ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ Η SONY ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΤΕΡΕΣ) ΕΤΑΙΡΙΕΣ..
ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΙΑ EISA...??

ΑΑΑ...ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ???
ΣΤΟΝ ΙSS ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ SONY HD ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΘΟΝΕΣ....
ΕΛΑ ΝΤΕ....ΤΟ KSC TI BOARD MONITORS EXEI???

DISCOVERY, ABC, BBD HD, NHK, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ SONY ΣΥΣΚΕΥΕΣ??
:cool_11: Sorry αλλά είσαι αστείος... Δεν είπα ποτέ ότι δεν έχει παρουσιάσει καινοτομίες...και ότι δεν πρωταγωνιστεί σε επαγγελματικά προϊόντα. Έχω πολλά προϊόντα Sony σπίτι μου και επίσης ήμουν κολημένος με το MiniDisc σαν Format ήχου από το 1996... Δεν έχω κάτι με την εταιρία...και αν θές μπορώ να κάνω ολόκληρη λίστα με τα προϊόντα Sony που διαθέτω...μέχρι και photos μπορώ να τραβήξω :cool_11: για να σε πείσω ότι όντως είμαι Fan πολλών προϊόντων της...
Το θέμα μας όμως ήταν για LCD και Leaders της συγκεκριμένης τεχνολογίας...εσύ όμως έκατσες και έγραψες όοοοτι να'ναι... Αλλά για να μπώ στη λογική σου... τηλεόραση "Λουμιδης" έχεις δεί; Κακώς! Αφού η εταιρία γ@μ@ει και στους καφέδες :happy_9:
Τέσπα, πολύ ασχολήθηκα με τα άκυρα post σου αλλά πρόσεχε γιατί με
αυτά που γράφεις, πολλοί θα νομίσουν ότι δουλεύεις στην Sony ή ότι διαβάζεις πολύ Hi-Tech :happy_9: ή ότι απλά είσαι ένα Sony FanBoy (χμμμ...δεν είναι κακό...δεν είναι κακό :happy_9:)
Αλλά σε γουστάρω...σίγουρα θα έχεις και PS3 )( )( )( )( )( )(

Reaction score
5
Λές Λάμπρο; Λες να ξαναζήσουμε "γαστρονομικές" εποχές με κεφτέδάκια και τα λοιπά; :happy_9:
ακόμα δεν έχει πει την κακιά λεξούλα (a.k.a. physics) αλλά...

btw αν δεν κάνω λάθος νομιζω οτι panels φτιαχνουν μονο samsung & lg. ετσι δεν ειναι;

Reaction score
7
btw αν δεν κάνω λάθος νομιζω οτι panels φτιαχνουν μονο samsung & lg. ετσι δεν ειναι;
Samsung, LG, Sharp, Chi-Mei, AUO Αυτές έχουν τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής LCD Panel...

Reaction score
0
Ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοείς...το σασί σε Glossy φινίρισμα ή το Glossy panel που χρησιμοποιεί η Samsung σε κάποια νέα μοντέλα; Αν εννοείς το πρώτο, αν και το θέμα εμφάνισης είναι υποκειμενικό οι πιο πολλοί θα σου πούν ότι είναι πολύ όμορφο και ότι γενικά οι Samsung σε εμφάνιση είναι πανέμορφες... Αν εννοείς το panel (ξέρεις εκείνο το "άθλιο" Glossy που χρησιμοποιεί και η Sony :happy_9: στα Vaio και το ονομάζει X-Black και υπερηφανεύεται για την καινοτομία της) τότε να σου πώ ότι όντως είναι ενοχλητικό αλλά βελτιώνει το χρώμα και το Contrast... Επιθυμητό σε τηλεόραση αν σκεφτείς ότι για θέαση ταινιών και ειδικά το βράδυ είναι καλό. Σε υπολογιστή όμως και ιδιαίτερα στο φώς της μέρας είναι ενοχλητικό να κάθεσαι να δουλεύεις εφαρμογές γραφείου κ.τ.λ Τέσπα προσωπικά ούτε εμένα μ'αρέσει το Glossy Panel αλλά σε κάποιους αρέσει. Το ότι η Samsung έβγαλε πρώτη τηλεόραση LCD 100Hz όμως είναι καινοτομία :happy_4: και αρέσει σε όλους...
Το ξέρεις ότι σε σιχαίνομαι )( αλλά εδώ πρέπει να διαφωνήσω.
Στο θέμα της ποιότητας εικόνας η Sony είναι leader στις LCD. Τα χρώματά της είναι πλέον πολύ ακριβή, το μαύρο στα καλά μοντέλα εξαιρετικό και το processing από τα καλύτερα. Δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις Pionner με καμία δύναμη αλλά από τις υπόλοιπες LCD θεωρώ ότι είναι ένα κλικ επάνω.
Σέβομαι τη διάθεση της Samsung για καινοτομία αλλά πολλές φορές βγάζει ημιτελή προϊόντα στην αγορά. Η πρώτη LED-Backlit LCD ευρείας παραγωγής (Μ91) ήταν καλή αλλά το μαύρο της ήταν για κλωτσιές ακόμα και για τα περσινά δεδομένα. Η Μ71 με τα 100Hz βελτίωνε την κίνηση αλλά έπνιγε την εικόνα στα artifacts (και αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε στην F86).
Η D3000 βγήκε σχεδόν ένα χρόνο μετά την Μ71 αλλά τα 100Hz της δουλεύουν πολύ καλά. Τα χρώματα της W3000 είναι πολύ πιο όμορφα και φυσικά από της F86 - για το γούστο μου πάντα. Την Χ3500 δεν την έχω δει ακόμα.
Η καινοτομία for the sake of καινοτομία της Samsung δε μου λέει κάτι, το απόλυτο κριτήριο πρέπει να είναι το αποτέλεσμα. Και εκεί η σειρά για εμένα είναι Sony - Sharp - Samsung - Philips. Το ξέρω ότι σε 2 χρόνια όλες οι LCD θα έχουν LED backlight αλλά αν τώρα το μοντέλο με το παλιομοδίτικο CCFL έχει καλύτερη εικόνα τί να το κάνω;
(Εντάξει, προφανώς είμαι fanboy :happy_9: αλλά σε αυτό το ποστ προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός.)

Reaction score
7
Τα χρώματά της είναι πλέον πολύ ακριβή, το μαύρο στα καλά μοντέλα εξαιρετικό και το processing από τα καλύτερα.
Για μένα στις ακριβές τις σειρές τα χρώματα είναι όντως πολύ καλά, το καλύτερο μαύρο όμως το έχω δει σε Samsung/Sharp και το καλύτερο Processing σε Philips. Marvin με τα γούστα του καθενός δεν μπορείς να ανακυρήξεις Leader μια εταιρία... Για μένα Leader είναι κάποιος που αναπτύσει συνεχώς μια τεχνολογία και τέλος πάντων γνώμη μου είναι ότι η Sony σε LCD δεν είναι ότι ήταν στις CRT... και πάρε και ντομάτες παλιο-fanboy )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(

Reaction score
0
Για μένα στις ακριβές τις σειρές τα χρώματα είναι όντως πολύ καλά, το καλύτερο μαύρο όμως το έχω δει σε Samsung/Sharp και το καλύτερο Processing σε Philips. Marvin με τα γούστα του καθενός δεν μπορείς να ανακυρήξεις Leader μια εταιρία... Για μένα Leader είναι κάποιος που αναπτύσει συνεχώς μια τεχνολογία και τέλος πάντων γνώμη μου είναι ότι η Sony σε LCD δεν ήταν ότι στις CRT... και πάρε και ντομάτες παλιο-fanboy )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(
Εντάξει και συ, δεν την ανακήρυξα, τη γνώμη μου είπα.
Πάρτες πίσω )( )( )( )( )( )( )( )(

Reaction score
7
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ LCD ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ PLASMA PIONEER H PANASONIC ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.... Αρκετά ασχολήθηκα με τις παλιο-LCD )( PLASMA=Leaders .-

Reaction score
0
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ LCD ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ PLASMA PIONEER H PANASONIC ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.... Αρκετά ασχολήθηκα με τις παλιο-LCD )( PLASMA=Leaders .-
:respect:

Καταλαβαίνεις το δράμα μου όταν η Sony ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τις plasma, σκίστηκε η fanboiστικη καρδιά μου στη μέση :cool_11:

Τρέμω τη μέρα που θα έχουν όλοι LCD και θα έχουμε μείνει σαν κάτι βυνιλιάδες που λένε εν έτει 2007 ότι "το CD είναι ακόμα νεαρό μέσο, κάτσε να δούμε τι δυνατότητες έχει" :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0
:respect:

Καταλαβαίνεις το δράμα μου όταν η Sony ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τις plasma, σκίστηκε η fanboiστικη καρδιά μου στη μέση :cool_11:

Τρέμω τη μέρα που θα έχουν όλοι LCD και θα έχουμε μείνει σαν κάτι βυνιλιάδες που λένε εν έτει 2007 ότι "το CD είναι ακόμα νεαρό μέσο, κάτσε να δούμε τι δυνατότητες έχει" :happy_9: :happy_9:
και ο "πληθυσμός" ολοένα και αυξάνεται.....φιλαράκoς μου καλός περίμενε να πάρω εγώ πρώτα για να ακολουθήσει τώρα και αυτός!!

τον σπρώχνω σε plasma panasonic, ή την 42''PX70 ή την 42''PZ70, ότι του "ταιριάζει" περισσότερο σε gadjetιες και κόστος....όχι για να μην λένε μερικοί μερικοί ότι εγώ sony και ξερό ψωμί!!!:happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
1
Απάντηση: SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Subcode , η Sony και η Samsung το ίδιο εργοστάσιο panel δεν έχουν;

Reaction score
7
Re: Απάντηση: SONY BRAVIA 40'' W3000 - Πρώτες εντυπώσεις ως χρήστης

Subcode , η Sony και η Samsung το ίδιο εργοστάσιο panel δεν έχουν;
Ναι έχουν από κοινού την S-LCD Corporation... Βέβαια δεν θέλει και ρώτημα ποιά από τις 2 εταιρίες ασχολείται περισσότερο με το άθλημα και ποιάς η τεχνογνωσία βρίσκεται πίσω από την S-LCD... Εξάλου κάθε νέα καινοτομία στην τεχνολογία τηλεοράσεων LCD πάντα ανακοινώνεται από τη Samsung που ασχολείται χρόνια με τα LCD Panels... Μεγαλύτερο LCD Panel, πρώτη 100Hz LCD TV, LED Backlight... Και γενικά η τεχνολογία S-PVA που έχουν τα panel της S-LCD είναι ανεπτυγμένη από την Samsung πριν την ένωση τους.

Reaction score
1
Έχω πολλά προϊόντα Sony σπίτι μου...μέχρι και photos μπορώ να τραβήξω :cool_11: για να σε πείσω ότι όντως είμαι Fan πολλών προϊόντων της...
σοβαρα??? πολυ μιλας για το ποσο αντικειμενικος εισαι αλλα και η αποδειξη που λες στα λογια μενει...

Ααα και αν ποσταρεις φωτο να μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι το σπιτι σου, δε μασαμε κουτοχορτο SubTroll...

Reaction score
7
σοβαρα??? πολυ μιλας για το ποσο αντικειμενικος εισαι αλλα και η αποδειξη που λες στα λογια μενει...

Ααα και αν ποσταρεις φωτο να μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι το σπιτι σου, δε μασαμε κουτοχορτο SubTroll...
Τράβα γλύψε κανένα "μηδενικό" μωρή!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988