SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Reaction score
802
Mπορεις ευκολα να βρεις dvdplayer με hdmi στην κατηγορια χρηματων που θετεις.Ξεκινανε απο τα 90-100ε.

Reaction score
3
Απάντηση: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω 2 πραγματάκια... η τηλεόραση αυτή μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο;;;;

και δεύτερον από μια απόσταση 4 μέτρων μπορεί να δει κανείς η θα ζαλίζεται... ποια είναι η καλύτερη απόσταση για τέτοιου είδους τηλεοράσεις;;;

Ευχαριστώ

Reaction score
3

Σε τοίχο....όχι.
Είναι βαριά (39kgr η 55") κι έχει και 48 πόντους ....οπίσθιο.
Η απόσταση θέασης για τα 4m δε θα σε προβληματίσει.

Reaction score
3

Ποια θεωρείται η καλύτερη LCD της Sony που να μπορεί να μπαίνει στο τοίχο και να έχει διάσταση άνω των 42'';;;

Reaction score
118
Απάντηση: Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Εγω παρελαβα χθες τη 55αρα αλλα δυστυχως δεν ειχα καθολου χρονο να δω τι παιζεται. Σημερα το βραδακι θα ασχοληθω λιγο. Απο μια πρωτη ματια παντως ειδα το τηλεοπτικο σημα ειναι αρκετα καλο χωρις ομως να με τρελαινει αλλα το επιγειο ψηφιακο στα καναλια της ΕΡΤ πολυ πολυ καλυτερο απο το αναλογικο.Χθες ειχε βολευ τον Παναθηναικο το ΕΤ1 και ταυτοχρονα το φηφιακο ΣΠΟΡΤ ΠΛΑΣ και η διαφορα τους ηταν αισθητα μεγαλη. Παντως για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις το τηλεοπτικο σημα ΔΕΝ ειναι καθολου προβληματικο.Εινα μια χαρα καλυτερο απο αυτο που καποιοι ειδατε στο media markt αλλα χειροτερο απο το ψηφιακο που ειναι και λογικο...
Θορυβος καθολου.Μικρο προβλημα στην καθετη θεαση.Το εχουμε πει πολλες φορες. Η συγκεκριμενη tv ειναι για να βλεπει καποιος καθιστος και οχι ορθιος.Οριζοντια θεαση χωρις προβλημα. Οταν την ανοιγεις εχεις εικονα μετα απο περιπου 10'' αλλα χρειαζεται μερικα δευτερα ακομη να εχεις τη σωστη εικονα. Για ζεστη δεν ξερω διοτι δε δουλεψε πολυ. Στα αρνητικα της η συνδεση με το pc μεσω vga που η εικονα φαινεται μικροτερη απο την πραγματικη οθονη της τηλεορασης και δεν υποστηριζεται επισημα η συνδεση dvi-hdmi.Eνας φιλος εκανε συνδεση dvi-hdmi χωρις προβλημα για 20' και ειδε κλιπακια απο τον υπολογιστη του αλλα το Manual προτεινει την rgb συνδεση. Αυτο εμενα δε με αφορα διοτι δε μ' ενδιαφερει να συνδεω pc αλλα το αναφερω για καποιους που νοιαζονται. Για υλικο blu-ray βεβαια οσοι ειδατε εικονα στην εκθεση ΞΕΡΕΤΕ...
Ενα dvd που εβαλα μου φανηκε πολυ καλο αλλα θελω να το δω με τη σωστη συνδεση και καλωδιο και χρειαζομαι τη συμβουλη σας για αυτο διοτι δε γνωριζω πολλα πραγματα απο συνδεσεις. Λοιπον..
Εχω ενα home cinema 5.1 της LG (χωρις hdmi) που αγορασα περυσι με dvd και βιντεο μαζι. Η συνδεση με την παλια μου τηλεοραση γινοταν με φτηνιαρικο καλωδιο scart και στις ρυθμισεις του dvd ειχα ενεργοποιησει τη συνδεση rgb για καλωδιο scart. Ξεθαψα χθες το manual και λεει μεσα.. Αν διαθετετε τηλεοραση υψηλης αναλυσης απενεργοποιηστε τη συνδεση rgb και ενεργοποιηστε τη λειτουργια progressive scan .Λεει οτι πρεπει να συνδεσω τη συσκευη με την τηλεοραση ως εξης.. SCART στη δευτερη θεση (εχει δυο θεσεις για scart) απο dvd/video σε componet συνδεση στην τηλεοραση. Στο manual της 55Α2000 βλεπω τωρα οτι απο componet παιρνεις 720p,1080i.
Eπειδη δεν ξερω σας ρωταω..
Η συνδεση scart - componet ειναι καλυτερη απο scart-scart ?
Το καλωδιο componet ειναι αυτο που εχει πρασινο-μπλε-κοκκινο και αλλα δυο βισματα για ηχο ?
Υπαρχει καλωδιο scart σε componet και που μπορω να βρω καλη ποιοτητα?
Ο scaler της τηλεορασης μου ποτε πιανει δουλεια ? Δουλευει μ'ολα τα σηματα εκτος αν παρει 1080p απο hdmi ?
Tελικα τι πρεπει να κανω? Να συνεχισω να συνδεω dvd-tv με scart-scart, scart-componet ή να παρω ενα dvd με hdmi?
Καλορύζικα. Εγώ θα πάω με τον αδελφό μου την Δευτέρα και θα την παραγγείλει κιόλας. Διοτι το φάρδος, έπαιξε 41 ευρό πρίν 2 μέρες στο στοίχημα και κέρδισε 9.870 ευρό!!!!!!
9 αγώνες συνδίασε και του έκατσαν όλοι!!!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Καλορύζικα. Εγώ θα πάω με τον αδελφό μου την Δευτέρα και θα την παραγγείλει κιόλας. Διοτι το φάρδος, έπαιξε 41 ευρό πρίν 2 μέρες στο στοίχημα και κέρδισε 9.870 ευρό!!!!!!
σε καλή μεριά του αδελφού, αλλά... Σάκη... εσύ προμήθεια δεν έχεις? Δεν του είπες έστω και έναν αγώνα???
:mad: :mad: :mad: :mad:

Reaction score
118

H TV πάπαλα για αρκετό καιρό στο μάρκτ. Έτσι, ο αδελφός μου αναγκάστηκε να την παραγγείλει στο ΠΛΑΙΣΙΟ κοντά στα 1380 ευρό κάς. Θα του την μεταφέρουν δωρεάν και παραλαβή σε 2 μέρες απο την παραγγελία. Και απο την sony ΕΛΛΑΣ απ'ευθείας.
Βάλε βενζίνες, φορτηγάκι, διόδια κλπ, κάτι κέρδισε απο αυτή την μεταφορά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Καλα μιλαμε για τρελο ΦΑΡΔΟΣ..... Αντε κσλοριζικη!!!
Εγω δυστυχως 4 μερες μετα την παραλαβη εκανα laser στα ματια για διορθωση μυωπιας και δεν μπορω να τη χαρω.. Μονο μια ταινια προλαβα να δω.. Τωρα ειμαι στην οθονη μου για 3' φορωντας γυαλια ηλιου..
Τα λεμε για εντυπωσεις οταν ξαναβρω το φως μου...

Reaction score
142
Re: Απάντηση: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

H TV πάπαλα για αρκετό καιρό στο μάρκτ. Έτσι, ο αδελφός μου αναγκάστηκε να την παραγγείλει στο ΠΛΑΙΣΙΟ κοντά στα 1380 ευρό κάς. Θα του την μεταφέρουν δωρεάν και παραλαβή σε 2 μέρες απο την παραγγελία. Και απο την sony ΕΛΛΑΣ απ'ευθείας.
Βάλε βενζίνες, φορτηγάκι, διόδια κλπ, κάτι κέρδισε απο αυτή την μεταφορά.
απορια ... προφανως πηρε αυτή?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975783&product=894435&tab=specs
και όχι την Α55 σωστα?

Reaction score
8.349
Πηγα σημερα στο Πλαισιο Κηφισιας,εχουν στημενη την 70αρα με Playstation.
Στον καταλογο του Δεκεμβριου η 55 εχει 2599ευρω για 12 δοσεις.Δεν ρωτησα ποσο κανει μετρητα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Πηγα σημερα στο Πλαισιο Κηφισιας,εχουν στημενη την 70αρα με Playstation.
Στον καταλογο του Δεκεμβριου η 55 εχει 2599ευρω για 12 δοσεις.Δεν ρωτησα ποσο κανει μετρητα.

Θα περάσω και εγώ αύριο μία βόλτα από το συγκεκριμένο Πλαίσιο να την δω...

Reaction score
118
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

απορια ... προφανως πηρε αυτή?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975783&product=894435&tab=specs
και όχι την Α55 σωστα?
Sory, λάθος. 2380 ήθελα να γράψω.
Την αγοράσαμε απο το πλαίσιο στην Κηφησίας. Εκεί που έχουν και το ps3.
Εντυπώσεις και φώτος, προσεχώς.

HV

Reaction score
0
1η Φωτο : Τηλεοπτικο σημα Star Channel.
2η Φωτο : Σημα 1080p απο το PC - 300 του λεωνιδα.
3η Φωτο : Το AVsite σε 55 ιντσες :p.

ΥΓ : Στο PC εχω 21 ινστων WideScreen...Η διαφορα ειναι τρομερη...Δεν την περιμενα τοσο βασικα.

Τωρα τα Settings που χρησιμοποιω μετα απο 1 εβδομαδα τσεκαρισματος τα εχω δωσει εδω και 1 εβδομαδα στον Harmem και περιμενω την γνωμη του.
Βεβαια λογο χαλια φωτισμου στο δωματιο οι φωτογραφιες δεν δειχνουν την ποιοτητα της τηλεορασης. Θα βγαλω αλλες μερα.

Reaction score
118

Έχω και εγώ αρκετές φώτος. Με το κουτί, το άνοιγμα, και τις πρώτες φωτογραφίες με dvd. Θα τις παραθέσω άλλη μέρα.

Reaction score
0
Τωρα τα Settings που χρησιμοποιω μετα απο 1 εβδομαδα τσεκαρισματος τα εχω δωσει εδω και 1 εβδομαδα στον Harmem και περιμενω την γνωμη του.
Βεβαια λογο χαλια φωτισμου στο δωματιο οι φωτογραφιες δεν δειχνουν την ποιοτητα της τηλεορασης. Θα βγαλω αλλες μερα.
Φιλε οι ρυθμισεις ειναι πολυ καλες και ειμαι ευχαριστημενος.
Δυστυχως εκανα laser για διορθωση μυωπιας πριν απο λιγες ημερες και δεν εχω πολυ καλη οραση ακομη για να χαρω τις δυνατοτητες της τηλεορασης. Παντως απο αυτο που ειδα πριν την επεμβαση εμεινα ευχαριστημενος.

Reaction score
84

Έχω και εγώ αρκετές φώτος. Με το κουτί, το άνοιγμα, και τις πρώτες φωτογραφίες με dvd. Θα τις παραθέσω άλλη μέρα.
Περιμένουμε ακόμα τις εντυπώσεις σου και τις φωτό από την tv.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas