Sony hw15-mod 2009

Reaction score
8.350
Τι σημάνει αυτό ?? οτι θα ειναι ανοιγμένος ο προβολέας ?

Δε θα ειναι κλειστός στο κουτί του ?
καλο θα είναι να παρεις την αντιπροσωπια να ρωτήσεις αν υπαρχει κανενα κοματι.Ποιο κατάστημα το βρηκες?
Μπορεις να το γραψεις,δεν τρεχει τιποτα.Αν είναι σοβαρο μαγαζι θα σου πουνε αν είναι ντεμο.

Reaction score
8.350
Τον 8100 μόνο το ηχοεκφραση .

Τον 9200 το ηχοεκφραση πιο φθηνά , αλλα κ αλλα
εχω αγορασει απο τη ηχοεκφραση.Είναι σοβαροι ανθρωποι.Αλλα ειναι πιθανον να ηταν ντεμο γιατι εχουν εκτεταμενη παρουσιαση προβολεων προς τιμην τους.Αλλιως πώς θαβλεπε ο κοσμος?φαινεται κι από τις ωρες.
Εγω ντεμο ειχα αγορασει με 20 ωρες περιπου,μου το ειπε ο Τσουρεκας και μου εκοψε κατι.Το προβολικο μου τοχω δυομισυ χρονια τωρα δεν ειχε κανενα πρόβλημα.Αλλα ρωτα πρωτα,και ρωτα μηπως μπορουν να βρουν σφραγισμενο σε κουτι,γιατι ειναι πολύ πιθανον να σου βρουν.

Reaction score
640
Τι να σημαινει βρε αδερφε αφου ρωτας και μονος σου ποιο πανω θα ειναι demo / ανοιγμενο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539
Όχι. Φαίνεται ότι ο 5025 είναι ο φθηνότερος διάδοχος του 5030 (βλέπε 9200 στην Ευρώπη), Με τιμή 2000 $ και μόνο μειονέκτημα σε σχέση με τον 5030 την κατά 10% μικρότερη φωτεινότητα, είναι δελεαστικότατη πρόταση.

Δεν ξέρω την ονομασία που θα έχει ο 5025 στην Ευρώπη. Εάν πάντως η Epson Ελλάς συνεχίσει την παλιότερη ευνοϊκή τιμολογιακή της πολιτική, θα είναι κορυφαία αγορά.

Reaction score
9
Και γιατί δεν εμφανίστηκε ακόμα πουθενά Ευρώπη ?

Καθυστερεί η Epson hellas συνήθως ?

I

iMAX 3D

Guest
Ο δικός μου δεν έχει επιλογή εικόνας "THX" mode, όπως επίσης δεν έχει διακόπτη "On", "Off", στο πίσω μέρος του βιντεοπροβολέα! Γνωρίζει κανείς το λόγο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.108
Members
38.652
Νεότερο μέλος
daskalos87