SONY PS3

Reaction score
0
Σήμερα εγκατέστησα κ εγώ το ydl linux στο ps3 μου."happy_1"
Είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία κ καθόλου επίπονη...μόνο χρονοβόρα...
Όπως πολύ σωστά λέει ο Γιάννης στο πολύ καλό οδηγό του, κατεβάζεις την έκδοση του ydl για ps3, το γράφεις σε ένα dvd. Επίσης κατεβάζεις το αρχείο otheros. Αυτό εγώ το έβαλα σε ένα memory stick samsung usb που έχω, κάνοντας τους φακέλλους που πρέπει. Το είδε κατευθείαν το ps3.:cool_4:
Μετά έβαλα ένα usb ποντίκι των 7 ευρώ από το carrefour, optical φυσικά κ ένα παλιό πληκτρολόγιο που είχα με βύσμα ps2, το οποίο το μετέτρεψε σε usb με ένα καλώδιο που βρήκα κ αγόρασα με 8 ευρώ. Μόλις τα σύνδεσα, το ps3 απλά τα κατάλαβε, δεν έβγαλε κάποια ένδειξη απλά μετακινούμουν στο μενού του είτε με το ποντίκι είτε με το πληκτρολόγιο.:bravo:
Αφού έκανα την επιλογή του νέου λειτουργικού, το μηχάνημα κάνει επανεκκίνηση κ έβαλα το dvd που είχα γράψει. Εκεί εμφανίζονται οι γνωστοί στους linuxαδες πιγκουίνοι κ αρχίζει η εγκατάσταση.:crazy_3:
Ρωτά για root κωδικό, για user name & password αλλά κάνει κ μια ερώτηση που σίγουρα τρομάζει...ρωτά να κάνει format το partition του δίσκου...εκεί δεν θέλει άγχος, απλά απαντάτε ΝΑΙ κ αυτό κάνει format τα 10gb που έχετε 'δώσει' στο linux partition. Μετά ξεκινά η εγκατάσταση, η οποία διαρκεί 1+ ώρα...εκεί εγώ έκανα μπάνιο, ξυρίστηκα, είδα λίγο τηλ κ κάποια στιγμή τελείωσε...:cool_1:
Σου λέει όλα οκ κ κάνεις επανεκκίνηση.
Μόλις επανεκκινήσει σε ρωτά για την ώρα, αν αποδέχεσαι τους όρους κτλ...μετά δίνεις user name & password κ το λειτουργικό ανοίγει...:crazy_1:

WELCOME TO LINUX...
Ωραίος! :cool_4: :cool_4:

Πού είναι ο οδηγός;

Τι δυνατότητες υπάρχουν αυτή τη στιγμή; Παίζει ο VLC ή κάτι ανάλογο;
Είδα ότι το YDL περιλαμβάνει το Openoffice & τον Firefox :cool_3: Από ελλείψεις τί έχεις εντοπίσει; Είμαι εντελώς άσχετος με το linux αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου το σκέφτομαι σοβαρά. Αθόρυβο media center με blu-ray drive, πανίσχυρο επεξεργαστή, bluetooth & wi-fi!!!!
Πες μας τις εντυπώσεις όταν μπορέσεις :respect:

Reaction score
49
Mιχάλη, βγάλε και μερικές φωτογραφίες αν μπορείς!!
Μπορείς πλέον να κάνεις και Video & Audio Streaming μέσω του WiFi??
Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο....

Reaction score
0
Ωραίος! :cool_4: :cool_4:

Πού είναι ο οδηγός;

Τι δυνατότητες υπάρχουν αυτή τη στιγμή; Παίζει ο VLC ή κάτι ανάλογο;
Είδα ότι το YDL περιλαμβάνει το Openoffice & τον Firefox :cool_3: Από ελλείψεις τί έχεις εντοπίσει; Είμαι εντελώς άσχετος με το linux αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου το σκέφτομαι σοβαρά. Αθόρυβο media center με blu-ray drive, πανίσχυρο επεξεργαστή, bluetooth & wi-fi!!!!
Πες μας τις εντυπώσεις όταν μπορέσεις :respect:
Ο οδηγός είναι από ένα φίλο στο forum avclub κ επειδή είμαι μέλος κ στα 2 forums, έγινε το μπέρδεμα εδώ κ αναφέρομαι σε Γιάννη που δεν υπάρχει εδώ μέσα...:crazy_1::happy_9:
Ο vlc λένε ότι παίζει αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να τον εγκαταστήσω, θα το κάνω όμως...
Λεπτομέρειες μόλις το λειτουργήσω για να σας πω αναλυτικά τι έχει κ τι δεν έχει...
:cool_3:

Reaction score
0
Νομιζω οτι το Linux θα δωσει "φτερα" στο PS3. :cool_4:
Για να δουμε και κανενα screenshot ρε Mιχαλη!!! :happy_4:

Reaction score
0
Mιχάλη, βγάλε και μερικές φωτογραφίες αν μπορείς!!
Μπορείς πλέον να κάνεις και Video & Audio Streaming μέσω του WiFi??
Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο....
Εγώ έχω ένα zyxel adsl modem/router ενσύρματο, οπότε για wifi δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω. Όσον αφορά το streaming, αυτό γίνεται κ μέσω δικτύου LAN αλλά κ μέσω συνδεδεμένων δίσκων με usb.

Reaction score
0
ΔΗΜΗΤΡΗ μην φοβάσαι κινέζος ή γιαπωνέζος και οι δύο κίτρινοι είναι .......

Ξέρει κανείς πότε έρχεται το ΝΒΑ 2Κ7 ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Απάντηση: SONY PS3

Ρε παιδιά τελικά ποιά παιχνίδια είναι με καλά γραφικά σε ανάλυση 1080;
Πήρα το (πανάκριβο) Carbon και τα γραφικά του είναι απελπισία.

Reaction score
1

Μιχαλη αυτη τη στιγμη νομιζω το resistance και το oblivion εχουν τα καλυτερα γραφικα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Το πήρα...δεν αντεξα!!! Αλλά είναι Κινέζος!!:happy_9::happy_9:
Και τί έγινε(εγώ σιγά μην το έπαιρνα :happy_5: :happy_5: )?..........σημασία έχει που το βρήκες..............καλορίζικο....:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0

ΔΗΜΗΤΡΗ μην φοβάσαι κινέζος ή γιαπωνέζος και οι δύο κίτρινοι είναι .......
xexexexexe :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
49
Πρέπει να βοηθήσετε......Please.....
Εχθές το βράδυ, άνοιξα το ΡS3 για να παίξω ένα νοικιασμένο παιχνίδι.....(NFS Carbon).
Πάτησα τον διακόπτη αλλά τζίφος....
Το μηχάνημα δεν άνοιξε.....

Έκλεισα το διακόπτη πίσω, έβγαλα και την μπρίζα και όταν το σύνδεσα και πάτησα τον διακόπτη πάλι δεν άναψε.......

Είχαμε έντονη πτώση κεραυνών πολύ κοντά στο σπίτι.....
Λέτε να κάηκε κάτι??? (δεν ανάβει καν το κόκκινο λαμπάκι εμπρός)
Και αν το στείλω στην SONY, αν ακολουθούν την ίδια πολιτική με το PS2, θα στείλουν την κονσόλα έξω και πιθανότατα να μου στείλουν κάποια καινούρια (που σχεδόν σίγουρα) δεν θα είναι made in Japan......

Το κέρατό μου........

Τι κάνω????????????????????????????????????

:pc: :pc: :pc: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Reaction score
7
Eμ φαγώθηκες κι εσύ...Είναι που το τζαπανίζ δεν σπάει δεν χαλάει...Αφού one way or another στo service θα πάει...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660

Είναι να μη σου τύχει. Είτε είναι κινέζικο, είτε γιαπωνέζικο.
Με την σόνυ σαν αντιπροσωπεία δεν έχω τις καλύτερες εμπειρίες αντιθέτως έχω τραυματικές.
Καλή τύχη αν μπλέξεις με τους ανεκδιήγητους απατεώνες που διαχειρίζονται τα σέρβις της σονυ.

Reaction score
0

Eμ φαγώθηκες κι εσύ...Είναι που το τζαπανίζ δεν σπάει δεν χαλάει...Αφού one way or another στo service θα πάει...
Φάε τη γλώσσα σου ρε.........και το δικό μου made in Japan είναι......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ..................όμως εγώ έχω ήδη πάρει ένα πανάκριβο πολύπριζο ασφαλείας........:happy_6:

Reaction score
0

Σιγουρα γιαννη ή πρεπει να πουμε καλη πρωτοαπριλια?:happy_4:
Αν κατάλαβες έβαλα και τις φατσούλες............κι όσο για το <πανάκριβο> πολύπριζο ασφαλείας απλά δεν έχω......hahahahahaha :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef