SONY PS3

Reaction score
1
Θέλω να κάνω σε σας που πήρατε το PS3 καμια δυο ερωτήσεις πριν το πάρω:

Κατ'αρχάς θεωρώ αυτονόητο οτι το blue-ray μπορεί να αναπαράγει απλά SD-dvd.Έτσι δεν είναι?
Δευτερον κάνει στα SD upscale στα 720p-1080p?
Τρίτον απ'ότι είδα συνδέετε μέσω του Multi AV output με component,έτσι δεν είναι?
Επίσης το τηλεχειριστήριο για το blue ray player είναι εξτρά και κάνει 30 ευρώ?
Τα χειριστήρια είναι ασύρματα?
Τί διαφορά έχουν τα playstation3 που κυκλοφορούν στην Αμερική απο τα Ευρωπαϊκά?
Σε τί χρησιμεύει ο εσωτερικός σκληρός δίσκος?

Reaction score
0
Θέλω να κάνω σε σας που πήρατε το PS3 καμια δυο ερωτήσεις πριν το πάρω:

Κατ'αρχάς θεωρώ αυτονόητο οτι το blue-ray μπορεί να αναπαράγει απλά SD-dvd.Έτσι δεν είναι?
Δευτερον κάνει στα SD upscale στα 720p-1080p?
Τρίτον απ'ότι είδα συνδέετε μέσω του Multi AV output με component,έτσι δεν είναι?
Επίσης το τηλεχειριστήριο για το blue ray player είναι εξτρά και κάνει 30 ευρώ?
Τα χειριστήρια είναι ασύρματα?
Τί διαφορά έχουν τα playstation3 που κυκλοφορούν στην Αμερική απο τα Ευρωπαϊκά?
Σε τί χρησιμεύει ο εσωτερικός σκληρός δίσκος?
Παίζει τα dvd αλλά upscale ακόμα δεν κάνει κ λέω ακόμα γιατί έχουν πει ότι ετοιμάζουν firmware update που θα το κάνει.
Η καλύτερη συνδεσή του είναι μέσω hdmi. Όλα τα υπόλοιπα καλώδια είναι μέσω της multiav.
Το χειριστήριο στο πλαίσιο έχει 24.99 κ είναι δυστυχώς εξτρά, αν κ μέσω του χειριστηρίου χειρίζεσαι καλούτσικα(με προπόνηση) τα bd.
Τα χειριστήρια είναι ασύρματα φυσικά. Φορτίζουν με σύνδεση πάνω στο ps3, μπορείς να παίζεις όταν φορτίζουν κιόλας.
Διαφορά αμερικάνικων με ευρωπαϊκών είναι στο region, αν κ τα περισσότερα αν όχι όλα παιχνίδια είναι region-free. Τα bd είναι regioned.
Ο δίσκος είναι το μέσο που αποθηκεύεις παιχνίδια, demos, saves των παιχνιδιών σου κτλ κτλ κτλ
:cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: SONY PS3

Άκυρο για σήμερα...:mad_2:
Χρειάζομαι usb πληκτρολόγιο/ποντίκι κ το logitech s530 mac edition που έχω δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο...:mad_3:
Σύντομα όμως..."happy_1"
Αν και ασχετος με asterix ovelix linux κ.α."happy_1" σε περιπτωση που με αυτην την προσθηκη παιζει τα αρχεια που θελουμε θα προχωρησω κι εγω.

Θα περιμενουμε με αγωνια...

Reaction score
0
Originally Posted by Andrew View Post
...αντε να παρουμε και εμεις σειρα.
Και που λετε παιδια το ΧBOX360...

:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: SONY PS3

Αν και ασχετος με asterix ovelix linux κ.α."happy_1" σε περιπτωση που με αυτην την προσθηκη παιζει τα αρχεια που θελουμε θα προχωρησω κι εγω.

Θα περιμενουμε με αγωνια...
Από όσα έχω διαβάσει στο ίντερνετ μέσω linux μπορείς να κάνεις πολλά παραπάνω από όσα κάνεις ήδη...δλδ μπορείς με προγράμματα όπως το vlc & mplayer να δεις διάφορα αρχεία που δεν μπορείς από το βασικό μενού του ps3 κ αναφέρομαι φυσικά στα αρχεία βίντεο.:cool_4:
Μέσω του linux γίνονται όλα...ripping...:smoking:

Reaction score
4
Επειδη με ενδιαφερει και εμενα η υποθεση με το linux και καπου καποιος ποσταρε ενα λινκ αλλα επειδη εχουν ανοιξει 4-5 θεματα διαφορετικα απο 10 σελιδες το καθενα για το ps3 και δεν μπορω να ψαχνω αν μπορει καποιος να ποσταρει κανα λινκ να δουμε τι γινεται.

Thanks.

Reaction score
4
Μιχαλη και ΠΑΛΙ ευχαριστω.:bravo:
Νασαι καλα φιλε μου.

Αρχιζω το διαβασμα αμεσως γιατι λογικα απο αυριο περναω linux.

Reaction score
0
Μιχαλη και ΠΑΛΙ ευχαριστω.:bravo:
Νασαι καλα φιλε μου.

Αρχιζω το διαβασμα αμεσως γιατι λογικα απο αυριο περναω linux.
Έχε στο μυαλό σου ότι χρειάζεσαι usb πληκτρολόγιο/ποντίκι.
Επίσης η παραπάνω έκδοση που στηρίζετε στην τεχνολογία cell του επεξεργαστή του ps3, ακόμα δεν έχει κατάλληλους drivers για την κάρτα γραφικών αλλά διαβάζω ότι τους ετοιμάζουν...
Παίζει όμως μέσω vlc/mplayer αρχεία hd βίντεο....χιχιχιχιχιχι....κ κάνει κ stream από δίκτυο.....:cool_4::bravo:"happy_1":crazy_3:

Reaction score
4
Έχε στο μυαλό σου ότι χρειάζεσαι usb πληκτρολόγιο/ποντίκι.
Επίσης η παραπάνω έκδοση που στηρίζετε στην τεχνολογία cell του επεξεργαστή του ps3, ακόμα δεν έχει κατάλληλους drivers για την κάρτα γραφικών αλλά διαβάζω ότι τους ετοιμάζουν...
Παίζει όμως μέσω vlc/mplayer αρχεία hd βίντεο....χιχιχιχιχιχι....κ κάνει κ stream από δίκτυο.....:cool_4::bravo:"happy_1":crazy_3:
Ναι μολις διαβασα για το πληκτρολογιο και το ποντικι. Μαλλον θα χρειαστω και πληκτρολογιο γιατι το δικο μου ειναι απλο.
Αντε να δουμε.
Αυριο τα πειραματα.:cool_4:

Reaction score
0
Αν τυχών κάποιος έχει usb modem και δεν μπορεί να συνδεθεί internet με το ps3, αυτό το proxy προγραμματάκι για το pc το κάνει πολύ εύκολα...
http://www.n4g.com/ps3/News-27192.aspx
Αφού συνδέσεις το ps3 , απλά το τρέχεις και βάζεις την ip που θα δείς στα internet settings του ps3, στο use proxy.

Επίσης μπορεί να κάνει install ένα demo χωρίς να το κατεβάσεις από ιντερνετ ... απλά θα διαλέξεις το αρχείο από το πρόγραμμα και με το ps3 κατεβάζεις ένα οποιοδήποτε demo, θα μπει στην θέση του αυτό που έχεις στο pc.
(η πλάκα είναι ότι έχουν αφήσει 1-2 dowloadable full games ξεκλείδωτα, οπότε μπαίνουν και αυτά !!!)

Reaction score
0
Απάντηση: SONY PS3

Χωρίς Linux το PS3 παίζει αρχεία βίντεο όπως αυτά:avi,mpeg4,mpeg2,mov,divx?

Reaction score
0
Πάιζει mpeg2 μόνο και από HD τα mpeg4, (στα ts από dreambox που δοκίμασα πρέπει να τα μετονομάσεις σε mp4 για να τα δει).
Και pics , mp3 φυσικά ... από οποιδήποτε μέσο όλα, όπως usb hard disk , dvd κλπ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Πάιζει mpeg2 μόνο και από HD τα mpeg4, (στα ts από dreambox που δοκίμασα πρέπει να τα μετονομάσεις σε mp4 για να τα δει).
Και pics , mp3 φυσικά ... από οποιδήποτε μέσο όλα, όπως usb hard disk , dvd κλπ
Avi?

Reaction score
0
Από Παρασκευή απόγευμα που το πήρα μέχρι σήμερα ένα έχω να πω.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.....................
Αν τα πρώτα παιχνίδια έχουν τέτοια γραφικά (Gran Turismo HD,V-Tennis 3), τι να περιμένεις από Σεπτέμβρη. Πήρα ακόμα Formula One (παντα αγαπημένο) και το Resistance. Αυτά είναι 720p.
Τι δεν μου άρεσε.... Το πήγα στο σπίτι ενός φίλου και δεν μπορούσαμε να δούμε εικόνα εκτός από τα παιχνίδια 720p. Τι εννοώ. Εμένα με την Sharp κλείδωσε στα 1080p. Σε αυτόν όταν το ανοίγαμε ακούγαμε ήχο (πάντα με σύνδεση HDMI με το δικό μου καλώδιο) αλλά εικόνα ΟΧΙ. Μόλις το άνοιγες με το Resistance μετά από λίγο φόρτωνε το παιχνίδι και έπαιζες κανονικά. Προσέχτε όσοι το έχουμε στα 1080p να αλλάζουμε ανάλυση πριν την μετακίνηση.

Reaction score
0
φίλε MAZAX αυτό που λες με την μαύρη οθόνη δεν είναι πρόβλημα. Στο εγχειρίδιο μέσα λέει :

Λοιπόν, σελίδα 68 κάτω δεξιά :

"Εαν αλλάξετε τον τύπο καλωδίου που χρησιμοποιείται για σύνδεση του συστήματος, η εικόνα ενδέχεται να μην εμφανιστεί. Εαν σύμβεί αυτό, απενεργοποιήστε το σύστημα και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το ξανά πατώντας το κουμπί λειτουργίας στην πρόσοψη του συστήματος μέχρι να ακουστεί ένας σύντομος ήχος. Η εικόνα θα εμφανιστεί στην προεπιλεγμένη ανάλυση του συστήματος".

Εγώ που έκανα πειράματα εδώ, έβαλα hdmi 1080p κ μετά συνέδεσα το καλώδιο composite. Εκεί λοιπόν είχα μαύρη οθόνη! Οπότε το κλείνω από πίσω το ρεύμα. Κρατάω πατημένο όπως λέει το κουμπί στην πρόσοψη κ ανάβω το ρεύμα από πίσω. Κάνει μπιπ το μηχάνημα κ κρατάω πατημένο το κουμπί μέχρι το 2ο μπιπ. Εκεί εμφάνισε το μενού το μηχάνημα κ όλα οκ.

Reaction score
4
Εχετε καταφέρει να συνδέσετε εξωτερικό δίσκο USB? προσπάθησα να συνδέσω τον LACIE του MediaMarkt αλλά δεν τον έβλεπε....
Πρέπει να συντρέχουν κάποιες προυποθέσεις? ο δίσκος είναι NTFS φορμαρισμένος....

Reaction score
4
Παιδες μολις γυρισα απο carefur αλιμου και εχουν τελειωσει ολα.
Ξερετε που θα βρω με δοσεις αλλου?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ.
Πιστευω με καταλαβαινετε.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef