SONY PS3

Reaction score
0
Εχετε καταφέρει να συνδέσετε εξωτερικό δίσκο USB? προσπάθησα να συνδέσω τον LACIE του MediaMarkt αλλά δεν τον έβλεπε....
Πρέπει να συντρέχουν κάποιες προυποθέσεις? ο δίσκος είναι NTFS φορμαρισμένος....
To ps3 βλέπει μόνο δίσκους fat32 δυστυχώς...
Αν όμως έχεις δίκτυο τοπικό τότε κάνεις stream μέσω linux για τα μεγάλα αρχεία, αν βέβαια ξεπερνούν τα αρχεία σου τα 4gb που είναι το όριο του Fat32.:cool_4:

Reaction score
0
Παιδες μολις γυρισα απο carefur αλιμου και εχουν τελειωσει ολα.
Ξερετε που θα βρω με δοσεις αλλου?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ.
Πιστευω με καταλαβαινετε.......
Δεν ξέρω που αλλού έχει άτοκες δόσεις...
Κωτσόβολος, mediamarkt έχουν σίγουρα έντοκες.
Μήπως καμιά Ηλεκτρονική Αθηνών ή Expert ?

υγ: Ευτυχώς που πρόλαβα τελικά..."happy_1"

Reaction score
0
Παιδες μολις γυρισα απο carefur αλιμου και εχουν τελειωσει ολα.
Ξερετε που θα βρω με δοσεις αλλου?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ.
Πιστευω με καταλαβαινετε.......
Κουράγιο....
Ψάχνοντας για remote & καλώδια την Παρασκευή όπου και αν πήγα μόνο λίγα παιχνίδια τους είχαν μείνει. Δεν πρέπει να έπεσαν πάρα πολλά κομμάτια στην αγορά, αλλά πιστεύω ότι θα ξαναστοκάρουν σύντομα - έτσι μου είπαν όπου ρώτησα.
Αυτά στα βόρεια της Αττικής, στα νότια δεν ξέρω τι παίζει. Καλό ψάξιμο! :happy_4:

Reaction score
4
Παιδες μετραω τα λεπτα....δεν αντεχω ωρες ποσο μαλλον μερες :crazy_1:
Ψαχνω ψαχνω σαν τρελος........

GTX

Reaction score
39
Τα πλαίσιο κάνουν μέχρι 12 άτοκες, ανάλογα με το ποσό, φαντάζομαι οτι το ps3 βγαίνει σε 12.

Reaction score
4
Τα πλαίσιο κάνουν μέχρι 12 άτοκες, ανάλογα με το ποσό, φαντάζομαι οτι το ps3 βγαίνει σε 12.
Εχει εξαντληθει στο πλαισιο. Το βρηκα σε ενα κωτσοβολο αλλα το εχει μαζι με 2 παιχνιδια και ενα χειρηστηριο στα 800 ευρω σε προσφορα που πληρωνεις την πρωτη δοση του χρονου και με τοκους και υπολοιπα παμε στα 1000 κοντα:crazy_1:

Reaction score
3
Εγώ πάντως αναρωτιέμαι αν η Sony έχει κάνει ή πρόκειται ποτέ να κάνει μια τόσο εκτενή και αναλυτική με φωτό παρουσίαση, σαν αυτή που έκανε ο Δημητρόπουλος.

Reaction score
0
Πάιζει mpeg2 μόνο και από HD τα mpeg4, (στα ts από dreambox που δοκίμασα πρέπει να τα μετονομάσεις σε mp4 για να τα δει).
Και pics , mp3 φυσικά ... από οποιδήποτε μέσο όλα, όπως usb hard disk , dvd κλπ

MP3 apo memory stick de mou ta paizi. Gnorizi kaneis giati?

Reaction score
0
Τελικά το registration είναι πάρα πολύ απλό.
Αφού δημιουργήσεις χρήστη κ φυσικά έχεις φτιάξει την σύνδεση με το δίκτυο, είτε ενσύρματο είτε ασύρματο, τότε πάς στην κατηγορία δεξία του μενού που λέγεται friends, κ επιλέγεις το 'sign up for playstation network'.
Από εκείνο το σημείο κ μετά ακολουθείς τις πάρα πολύ απλές οδηγίες στην οθόνη κ συμπληρώνεις τα πεδία. Καλό θα είναι να έχεις κάνει ενημέρωση στο firmware 1.6. Το νέο firmware έχει ολόκληρο πληκτρολόγιο ενώ το 1.5 είχε τα γράμματα όπως τα τηλέφωνα, δλδ 3 γράμματα σε κάθε θέση...
Δίνεις λοιπόν υπαρκτό email, username & password κ κάπου εκεί τελειώνει το θέμα.:cool_4:
Το φοβερό είναι ότι δεν υποστηρίζετε η Ελλάδα οπότε απλά κάνεις register, τίποτα άλλο..:crazy_1:
Μετά φτιάχνεις 2ο χρήστη, ξανακάνεις register αλλά με διαφορετικά στοιχεία τώρα, επιλέγεις χώρα την Αγγλία κ όχι Ελλάδα όπως πριν, δίνεις άλλο email πάλι υπαρκτό όμως κ 'μούφες' διευθύνσεις στην Αγγλία. Με τον 2ο αυτό χρήστη συνδέεσε κανονικά στο playstation store. Σε κάποια ερώτηση του store αναφέρει για billing information, εκεί απλά το αγνοείς(σου λέει να βάλεις στοιχεία πιστωτικής κάρτας κτλ). Μπαίνεις λοιπόν κανονικά στο store κ κατεβάζεις παιχνίδια, demos, video clips κτλ. Σημειωτέον δε ότι το GT HD Concept 2.0 το δίνουν δωρεάν κ δεν είναι demo. Βέβαια δεν είναι ολόκληρο παιχνίδι αλλά είναι μεγάλο κομμάτι του. Επίσης δωρέαν δίνουν τα Lemmings. Τα υπόλοιπα demo.

Ξέρει κανείς να μου πει πως θα αλλάξω στις ρυθμίσεις χώρα και απο Ελλάδα θα βάλω πχ. Αγγλία;; Δεν αλλάζει...:pc:
Θέλω να μπω στο PS store:mad_2:

Reaction score
0
Ξέρει κανείς να μου πει πως θα αλλάξω στις ρυθμίσεις χώρα και απο Ελλάδα θα βάλω πχ. Αγγλία;; Δεν αλλάζει...:pc:
Θέλω να μπω στο PS store:mad_2:
Φίλε μου, όπως γράφω κ παραπάνω, κάνεις "Μετά φτιάχνεις 2ο χρήστη".

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Πάιζει mpeg2 μόνο και από HD τα mpeg4, (στα ts από dreambox που δοκίμασα πρέπει να τα μετονομάσεις σε mp4 για να τα δει).
Και pics , mp3 φυσικά ... από οποιδήποτε μέσο όλα, όπως usb hard disk , dvd κλπ
Δηλαδή, για να καταλάβω....:crazy_1::crazy_1:

Μετονομάζεις ό,τι αρχείο HD με όποιον codec και να έχει χρησιμοποιηθεί σε mp4, κόβοντάς τα σε κομμάτια 3,999999 GB λόγω FAT 32, και τα παίζει κανονικά στα 720p και στα 1080p??????? Αυτό λες????????:pc::pc:

Reaction score
49
Kαλά νέα για όσους ψάχνουν για καλύτερα καλώδια εικόνας (πέρα από την HDMI)
Επειδή το multi-AV είναι ακριβώς το ίδιο με του PS2 ΜΗΝ ψάχνετε για component PS3 γιατί η αναφορά και μόνο σε PS3 "μπλοκάρει" την αναζήτηση στις αποθήκες των καταστημάτων......

Άρα αναζητήστε καλώδια για PS2 και συνδέστε το PS3 με τον προβολέα σας ή την τηλεόρασή σας. Η διαφορά στην εικόνα θα είναι μεγάλη και αξίζουν ΣΙΓΟΥΡΑ όλα τα € σας για το καλώδιο. Υπολογίστε ένα μέσο κόστος 20 με 25€ και είσαστε ΟΚ.
Ααα...Τα Component PS2 έχουν κανονικά τα 3 βύσματα εικόνας (3 συνιστώσες, Red-Green-Blue) και 2 καλώδια για ήχο (αναλογική L & R)

Ευτυχώς για μένα ένα τέτοιο καλώδιο μου εξασφάλισε Κυριακή βράδυ φίλος (γεια σου Χρηστάρα :happy_4: :respect: ) που είναι και πολύ καλή κατασκευή αλλά κυρίως έφερε στα μάτια μου την εικόνα που πρέπει να δείχνει το PS3 στον προβολέα μου!!!!!!

Αποτέλεσμα άψογο, τόσο ως προς την ανάλυση και την λεπτομέρεια, όσο στα υπέροχα χρώματα που έδωσε στο πανί!!!!!

Best Value For Money για το PS3 σας

Reaction score
49
Eδώ μερικά από τα downloaded παιχνίδια.:respect:
Κάποια κανονικά (όπως το GT HD, το οποίο είναι πλήρες αλλά βέβαια με λίγα αυτοκίνητα και 1 πίστα μόνο) και κάποια demo.

To καλό είναι ότι ο Αγγλικός server είναι γρήγορος οπότε το download θα γίνει αρκετά γρήγορα. Δηλ. οι ταχύτητες θα είναι αρκετά (εως πολύ) μεγαλύτερες των torrent.......

Στην περίπτωσή μου το GT HD έκανε περίπου 2 ώρες μέσω ΟΤΕΝΕΤ 1Mbps και το WiFi δούλεψε στο 90% περίπου.....:cool_4:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef