SONY VPL-HW10

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αρα σωστα σκεφτηκα και ειπα οτι θα καταργησουν τον 40,,απλα για να εχουν την τιμη που θελουν για τον 10. εγω πιστευω πως 8α τον βαλουν ακριβα στην αρχη και οι (αρωστοι)θα τρεξουν να τον παρουν,και μετα απο 1 εως 2 μηνες 8α κατεβει 500 -600 ευρω κατω:110:δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα παιδια λαθος τιμολογιακες πολιτικες των ετερειων.........ενα hobby εχουμε και το πληρωνουμε αλλα και οι μερες ειναι δυσκολες...και πρεπει να προσεχουμε!!
η τσιπουρα και η καψουρα πλερωνεται
και επειδη ξερουν οτι ειναι της μοδος τα πσαρια
χτυπανε και αναλογα

Reaction score
453
Re: Απάντηση: SONY VPL-HW10

Αν είναι ετσι τοτε θα πρεπει να ξεχασουμε σιγα σιγα , ο κάθε χρόνο ένα μοντελο ( τουλάχιστον για την sony)
O 40αρης εχει δεν εχει 6 μηνες στην αγορα και τον αλλάζουν κιολας;;
Ιάπωνες...
Τι περιμένεις !!!!!! :135::135::135:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αν θες μενεις πισω
η
ψαχνεις να βρεις κανα 40αρη που δεν υπαρχει

Reaction score
1.031
O 40ρης σύμφωνα με τη Sony ήταν μοντέλο που κυκλοφόρησε μόνο για το ευρωπαικό στην μπάλα. Το θέμα είναι ότι πλέον οι προβολείς χάνουν την μισή αξία τους κάθε 6 μήνες. Άρα ότι αγοράσετε απλά το κρατάτε έως ότου λιώσει. Εγώ τον HD 100 θα τον αλλάξω μετά την πέμπτη αλλαγή λάμπας. Ο συνδιασμός του με το Panasonic 50 απλά σκοτώνει, δε ζητώ τίποτε παραπάνω. Ο MAD που τα έχει δεί μπορεί να πει τη γνώμη του. :116:

Reaction score
0
Απάντηση: SONY VPL-HW10

Κάποιο "πουλάκι" μου ...σφύριξε ότι είναι το ίδιο (ή έστω σχεδόν το ίδιο) <μουντός> με το 40-άρη, άρα για μένα το θέμα έκλεισε πρίν κάν ανοίξει. Χωρίς το punch, το contrast, και το φώς των DLP, προσωπικά δεν ζώ (εξ ού και η πώληση του ταπεινού μου (αλλά τίμιου για τα λεφτά του) Epson TW70 - LCD φυσικά). Κι άν συνυπολογίσουμε τη μοιραία πτώση φωτεινότητας της λάμπας των SXRD και LCD υλοποιήσεων, τότε DLP και ...ξερό ψωμί!!! :135: :135:
Φυσικά δεν μιλάω για μηχανήματα των 10.000€, εκεί θα αγόραζα ...σκάφος, αυτοκίνητο, διαμέρισμα, οικόπεδο ή κάτι άλλο εν πάσει περιπτώσει...
Μιλάω για 2000-3000 €, που και πάλι κατά την αποψή μου πολύ πάει, για πράμα που σε δύο χρόνια θα είναι στο καλάθι του 500άρικου ή στη χειρότερη στα αζήτητα...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: SONY VPL-HW10

Κάποιο "πουλάκι" μου ...σφύριξε ότι είναι το ίδιο (ή έστω σχεδόν το ίδιο) <μουντός> με το 40-άρη, άρα για μένα το θέμα έκλεισε πρίν κάν ανοίξει. .
Δεν θα σταματησω να λεω πως τα κομματια προπαραγωγης-ειδικα
αυτα της Sony-
δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με αυτα της κανονικης
παραγωγης.
Αρα τα οποια συμπερασματα και σε αυτον τον βιντεοπροβολεα μαλλον
ειναι βιαστικα...

Reaction score
6
Απάντηση: SONY VPL-HW10

Είναι μουντός ο 40αρης.;
Από ποτε;
Και μάλιστα ειχε να ζηλέψει πράγματα από dlp της ιδιας κατηγορίας τιμης ;
Δεν νομίζω…

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: SONY VPL-HW10

O 40ρης σύμφωνα με τη Sony ήταν μοντέλο που κυκλοφόρησε μόνο για το ευρωπαικό στην μπάλα. Το θέμα είναι ότι πλέον οι προβολείς χάνουν την μισή αξία τους κάθε 6 μήνες. Άρα ότι αγοράσετε απλά το κρατάτε έως ότου λιώσει. Εγώ τον HD 100 θα τον αλλάξω μετά την πέμπτη αλλαγή λάμπας. Ο συνδιασμός του με το Panasonic 50 απλά σκοτώνει, δε ζητώ τίποτε παραπάνω. Ο MAD που τα έχει δεί μπορεί να πει τη γνώμη του. :116:
Τι να πώ που δεν έχω σαγόνι, απλά τέλειο αποτέλεσμα, (ακόμη και σε DVD! είδαμε τον Άρχοντα!) α! ρε να είχα το χρήμα! αυτό το PANASONIC δεν πιάνεται.

Reaction score
1

O 40ρης σύμφωνα με τη Sony ήταν μοντέλο που κυκλοφόρησε μόνο για το ευρωπαικό στην μπάλα.
Μα ειναι δυνατον? Ο καταναλωτισμος σε ολο του το μεγαλειο!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY VPL-HW10

Δεν θα σταματησω να λεω πως τα κομματια προπαραγωγης-ειδικα
αυτα της Sony-
δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με αυτα της κανονικης
παραγωγης.
Αρα τα οποια συμπερασματα και σε αυτον τον βιντεοπροβολεα μαλλον
ειναι βιαστικα...
Ανδρέα μου αν κρίνω από αυτά που είδα: sony60 vs in82, sony40 vs benq5000, σε κομμάτια κανονικής παραγωγής, φοβάμαι ότι την άποψή μου για την υπεροχή των DLP στη μέση-χαμηλή κατηγορία τιμής, μάλλον δεν θα καταφέρει να την ανατρέψει ο 10-άρης.
Και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο οτι τα συμπεράσματά μας είναι βιαστικά. Πρώτα θα δούμε και μετά θα κρίνουμε-αποφασίσουμε...
Και μην ξεχνάμε οτι αντιλαμβανόμαστε την εικόνα τελείως διαφορετικά, συν το ότι έχουμε αφ' ενός μεν τις προτιμήσεις μας, αφ' ετέρου τις ιδιαιτερότητες-αδυναμίες μας στην θέαση.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Φρεσκα νεα απο την Sony:
O βιντεοπροβολεας κυκλοφορει τελη Σεπτεμβριου και η τιμη του θα ειναι
κοντα στα 2000.
Με μια μικρη επιφυλαξη για κατι καλυτερο...

Reaction score
0
εγω παντως πιστευω οτι λενε οτι θα κανει κοντα στα 2 για να πουλησουν οσους 40 ρηδες μπορουν μεχρι τοτε
ειναι δυνατον
κατα 99% china
manual lens shift
σχεδον ενα χρονο μετα τον 40 και θα εχει ιδια τιμη?
με τπτ
πιστευω η τιμη του θα ειναι το πολυ 1700

Reaction score
6

κατα 99% china
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5C0EEF%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Για αυτό δεν θα ορκιζόμουν..
Και ο 40αρης αλλά και ο τοπαζ είναι made in Japan<o:p></o:p>

Reaction score
1

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5C0EEF%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Για αυτό δεν θα ορκιζόμουν..
Και ο 40αρης αλλά και ο τοπαζ είναι made in Japan<o:p></o:p>
Αυτά που ξέρατε, ότι δηλαδή το made in China σημαίνει απαραίτητα και υποβάθμιση της ποιότητας, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσετε. :116:

Ο δικός μου Sharp 21000, αλλά και όλοι οι Sharp 21000 που κατασκευάστηκαν από όσο γνωρίζω από το avsforum, είναι made in China. Και μιλάμε για προβολέα τριπλάσιας τιμής από τον 10 της Sony.

Όλοι πλέον ανεξαιρέτως κατασκευάζουν στη Κίνα, από τους φτηνότερους μέχρι τους ακριβότερους κατασκευαστές, χωνέψτε το και πάμε παρακάτω... :142:

Reaction score
0
μπερδευτικαμε λιγο
ανδρεα και παναγιωτη λεω οτι θα ειναι πιο φτηνος γιατι κοστιζει λιγοτερο στην σονυ να κατασκευαστουν στην κινα
θα ηθελα πολυ ομως να ειναι japan
οχι οτι θα υπαρχει πτωση ποιοτητας απλα νιωθω καλητερα

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑ γινεται να μαθεις που κατασκευαζεται?
Φρεσκα νεα απο την Sony:
O βιντεοπροβολεας κυκλοφορει τελη Σεπτεμβριου και η τιμη του θα ειναι
κοντα στα 2000.
Με μια μικρη επιφυλαξη για κατι καλυτερο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.699
Νεότερο μέλος
kchannel