SONY VPL-HW10

Reaction score
15.548
Re: Απάντηση: Re: SONY VPL-HW10

Αυτά που ξέρατε, ότι δηλαδή το made in China σημαίνει απαραίτητα και υποβάθμιση της ποιότητας, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσετε. :116:

Ο δικός μου Sharp 21000, αλλά και όλοι οι Sharp 21000 που κατασκευάστηκαν από όσο γνωρίζω από το avsforum, είναι made in China. Και μιλάμε για προβολέα τριπλάσιας τιμής από τον 10 της Sony.

Όλοι πλέον ανεξαιρέτως κατασκευάζουν στη Κίνα, από τους φτηνότερους μέχρι τους ακριβότερους κατασκευαστές, χωνέψτε το και πάμε παρακάτω... :142:
Δεν νομιζω....
π.χ. η marantz δεν πιστευω να κανει κατι τετοιο...

Reaction score
0
Απάντηση: SONY VPL-HW10

Πρέπει να είναι φοβερό μηχάνημα. Κρίμα να μην έχω λεφτά.
Πότε θα αρχίσω να έχω δικά μου λεφτά να αγοράζω αυτό που μ΄αρέσει;
Τώρα πίκρα.

Reaction score
0
Μηπως υπαρχει κανενα νεο για την ημερομηνια διαθεσης?

ευχαριστω.
Γιαννης

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Εγώ πάντα συστήνω υπομονή και επιμονή τέτοιες εποχές κάθε χρόνο.

Όλες οι εταιρίες "τα δίνουν όλα" για να πάρουν θέση κάτω απο το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και φυσικά να ελαφρύνουν τη τσέπη μας. Μην "εκπλήσεστε" απο τιμές "τσάμπα" και αρχίσετε τα add to cart πριν δείτε το νέο σας έρωτα πως πραγματικά παίζει.

Ειδικά εσείς, σε σχέση με τους υπολοιπους αγοραστές εκτός του φόρουμ μας, νομίζω οτι δεν έχετε ΚΑΜΙΑ δικαιολογία. Δεν πέρασε μηχανημα απο τότε που φτιάξαμε το χώρο μας χωρίς παρουσίαση ή συγκριτικό. Λέτε να μην ακολουθήσουν καινούργια τεκταινόμενα;;;;

Υπομονή λοιπόν να δείτε τι σας αρέσει πρώτα.....

Reaction score
205

σηγνωμη αλλα τωρα προσεξα οτι γραφει φωτηνοτητα 1000, και διαρκεια ζωης λαμπας 2000 ωρες...

Ειναι δυνατον? μα πανε καλα εκει στην σονυ? δηλαδη με ενα κερακι αναμενο στο δωματιο τι θα γινεται? η μολις φτασει η λαμπα τις 400 ωρες? εχω αδικο που γκρινιαζω?

Reaction score
205

δηλαδή πιστεύετε ότι η φωτεινότητα του στα 1000 επαρκεί? μετά τις πρώτες 200-300 ώρες που θα χάσει την αρχική φωτεινότητα η λάμπα του, πως θα παίζει?

Reaction score
6

Εγώ πάντα συστήνω υπομονή και επιμονή τέτοιες εποχές κάθε χρόνο.

Όλες οι εταιρίες "τα δίνουν όλα" για να πάρουν θέση κάτω απο το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και φυσικά να ελαφρύνουν τη τσέπη μας. Μην "εκπλήσεστε" απο τιμές "τσάμπα" και αρχίσετε τα add to cart πριν δείτε το νέο σας έρωτα πως πραγματικά παίζει.

Ειδικά εσείς, σε σχέση με τους υπολοιπους αγοραστές εκτός του φόρουμ μας, νομίζω οτι δεν έχετε ΚΑΜΙΑ δικαιολογία. Δεν πέρασε μηχανημα απο τότε που φτιάξαμε το χώρο μας χωρίς παρουσίαση ή συγκριτικό. Λέτε να μην ακολουθήσουν καινούργια τεκταινόμενα;;;;

Υπομονή λοιπόν να δείτε τι σας αρέσει πρώτα.....
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5C0EEF%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Συμφωνώ απολυτα..
Οι βιασύνες δεν χρειάζονται ειδικα για εμας που εχουμε την δυνατότητα να δουμε κατι πριν το αγοράσουμε.

Reaction score
6

δηλαδή πιστεύετε ότι η φωτεινότητα του στα 1000 επαρκεί? μετά τις πρώτες 200-300 ώρες που θα χάσει την αρχική φωτεινότητα η λάμπα του, πως θα παίζει?

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5C0EEF%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Η φωτεινότητα στους sxrd γραφει διαφορετικά σε σχεση με αυτων των απλών lcd <o:p></o:p>
Κρίνοντας από τον 40αρι που και αυτος στις εργοστασιακές τιμες εδινε παρόμοια νουμερα φωτεινότητας (900 l) ειμαι της άποψης πως δεν υπαρχει θεμα φωτεινότητας.<o:p></o:p>
Μάλιστα το μεγαλύτερο νουμερο με ανησυχεί για το ποσο και αν θα μειώσει την απόδοση του στις διαβαθμίσεις του μαυρου.
<o:p> </o:p>

Reaction score
15.548

με βλεπω με sony εαν εχει 1800 ......
οτι και να παιζει μια χαρα θα ειναι.....!!!!!!
να αλλαξουμε ρε παιδι μου μετα απο 5 χρονια....!!!!!
πηρα και ps3(βγαινει η lara οπου ναναι)
χαμος.......!!!!

Reaction score
152

σηγνωμη αλλα τωρα προσεξα οτι γραφει φωτηνοτητα 1000, και διαρκεια ζωης λαμπας 2000 ωρες...

Ειναι δυνατον? μα πανε καλα εκει στην σονυ? δηλαδη με ενα κερακι αναμενο στο δωματιο τι θα γινεται? η μολις φτασει η λαμπα τις 400 ωρες? εχω αδικο που γκρινιαζω?

τους αλλαζουμε αρκετα συχνα... καθε 2-3 χρονια...

δες τον σαν τον τελευταιο (με λαμπα) πριν η Τ.Ι. αντεπιτεθει με τα led. & DLP.

Reaction score
15.548

με βλεπω με sony εαν εχει 1800 ......
οτι και να παιζει μια χαρα θα ειναι.....!!!!!!
να αλλαξουμε ρε παιδι μου μετα απο 5 χρονια....!!!!!
πηρα και ps3(βγαινει η lara οπου ναναι)
χαμος.......!!!!
λαθος....
Ειναι μεγαλος στο βαθος για μενα......

Reaction score
205

δηλαδη? τι μεγαλος στο βαθος? και μια ερωτηση.... σε αποσταση 2,8 μετρα ποσες ιντσες μπορει να βγαλει?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.699
Νεότερο μέλος
kchannel