Sony vpl-hw15 SXRD

Reaction score
638
Πωλειται ολοκαινουργιος Sony vpl-hw15 SXRD αγορασμενος τον Απριλιο με τρια χρονια εγγυηση μεχρι τον Απριλιο του 2016 και με 110 ωρες στην λαμπα απο τις οποιες οι περισσοτερες σε low mode . Εχει δυνατοτητα pixel alignment με μετακινηση 1/10 του pixel για τελεια ευκρινεια 60.000:1 contrast brightness of 1000 ANSI lumens deep color 10 bit . http://store.sony.com/p/VPL-HW15/en/p/VPLHW15
Ο προβολεας τελευταιο κομματι που ειχε ξεμεινει στον Κωτσοβολο και αγοραστηκε στις αρχες Απριλη υπαρχει η συσκευασια του και δινεται λογω μεταβασης σε 3D .
Τιμη 1000 Ευρω. Ο προβολεας καλιμπραριστηκε προσφατα απο τον Μανωλη Καστρουνη. http://www.projectorreviews.com/sony/vpl-hw15/index.php
Τηλεφωνο 6937306752.

Παραθετω αντιγραφο απο το email που μου εστειλε η Sony για την επεκταση της εγγυησης κατα την εγγραφη μου

Thank you for registering your Sony PrimeSupport Agreement for Model VPLHW15, Serial Number 1002968.

536871029 :
Your Agreement is active with effect from 4 Apr 2013 and is due to expire on 3 Apr 2016. In the event that you need support, your registration card details the telephone number to call. If no telephone number is mentioned, in the first instance contact your supplier.

Your Agreement number is 2828809. Please make a note of this number and refer to it when you need to use the services.

Please do not reply to this email directly. If you have any questions relating to your Agreement registration please email '[email protected]'.

Best regards,

Your PrimeSupport Team

Reaction score
638
Προς αποφυγη παρεξηγησεων επειδη ειχα ξανα ιδιο προβολεα σε αγγελια ο αλλος προβολεας πουληθηκε τον Απριλιο σε φιλο του φορουμ (Φιλιππο Τσολακη) και ειχε σειριακο αριθμο 1003016 ομως τελικα δεν καταφερα να συγκεντρωσω τα χρηματα για να αγορασω αυτο που ειχα στο ματι βρηκα και αγορασα εναν ιδιο καινουργιο τον οποιο βαζω εκ νεου για πωληση .
Υπαρχουν τα σχετικα παραστατικα αγορων που επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου.

Reaction score
638
Υπαρχει ακομα

Δεκτη και ανταλλαγη με τηλεοραση ανω των 46 ιντσων direct led με local dimming, πλασμα Panasonic μοντελα απο vt 20 και μεταγενεστερα ή pioneer kuro

Ανταλλαγη δεν παιζει πλεον αλλα μπορει να πληρωθει σε 24 δοσεις με πιστωτικη καρτα και τιμη 1000 Ευρω .
Μετρητα 900 δοσεις 1000

Last edited by a moderator:

Reaction score
638
Yπαρχει ακομα εχει 165 ωρες η λαμπα και ειναι Made in Japan με τριετη εγγυηση μεχρι τον Απριλιο του 2016

Reaction score
638
ginete 800e ;
Ευχαριστω για την προσφορα αλλα δεν προκειται να κατεβασω την τιμη
Ο προβολεας ειναι σε κατασταση καινουργιου με 2 ετη ακομα εγγυηση και με λαμπα που μολις εστρωσε μονον 150 μου κοστισε το καλιμπαραρισμα.
Υπαρχει και η συσκευασια του .

Reaction score
638
Η αγγελια αποσυρεται ευχαριστω για την φιλοξενια και καλη ανασταση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll