Sony VPL-HW50ES

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Pros
Excellent black levels and dynamic range
Impressive greyscale and colour out-of-the-box
Near reference performance after calibration
Excellent video processing
Very little crosstalk in 3D
Impressive 2D and 3D performance at price point
Extremely quiet in operation

Cons
Motion handling could be better
Manual lens controls
3D menus should be under picture settings

AVforum

Reaction score
15.548

για να λεμε οτι εχουμε πολυ καλη αποδοση χρωματικη πρεπει να εχουμε αυτο το αποτελεσμα...τουλαχιστον

μπορει να εχουμε κορεσμο και φωτεινοτητα στο 100% σωστη αλλα στα υπολοιπα να φευγουμε πολυ π.χ.στην καλη της μορφη σε φευγα χρωματων.....

γιατι μπορει να φευγουν και πιο πολυ τα 25-50-75 απο τον στοχο τους π.χ.

δλδ συνηθως λενε την μιση αληθεια τα review

Reaction score
2

Παιδιά, τον παρήγγειλα! Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Θα αντικαταστήσει τον Epson 700 (720p), οπότε σίγουρα θα δω διαφορά. Απλά, έπαιζε και ο Epson 9100w στις επιλογές μου και θέλω να πιστεύω ότι δε βιάστηκα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.365

Καλορίζικος!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.792
Παιδιά, τον παρήγγειλα! Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Θα αντικαταστήσει τον Epson 700 (720p), οπότε σίγουρα θα δω διαφορά. Απλά, έπαιζε και ο Epson 9100w στις επιλογές μου και θέλω να πιστεύω ότι δε βιάστηκα...
Νομίζω ότι έκανες εξαιρετική αγορά. Με βαση αυτά που μας έχει δείξει η sony τα τελευταία χρόνια και τα reviews που διαβάζω, μιλάμε για κορυφή. Καλορίζικος! Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος απο τον epson.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Παιδιά, τον παρήγγειλα!
Με το καλό να σου έρθει:107:
Κατάστημα,τιμή,μπορείς να μας πεις;:105:υπάρχει ετοιμοπαράδoτος;...και φυσικά αναλυτικό review περιμένουμε !!!

Reaction score
191

το θεμα ειναι θα αξιζει τα 1200 ευρω παραπανω που ζηταει απο τον epson?θα περιλαμβανονται γυαλια 3d η θα ειναι εξτρα?

Reaction score
2

Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Θα έχει 2 ζευγάρια γυαλιά, ενώ έχω ήδη άλλα 5 από ένα VAIO 3D, για τα οποία παρήγγειλα ειδική κίτρινη ζελατίνα, ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω με τον προβολέα. Η αλήθεια είναι ότι η ύπαρξη τόσων γυαλιών έπαιξε ρόλο στην αγορά Sony και όχι άλλης μάρκας. Επίσης παίζει να έχει και 2η λάμπα στο κουτί (στις ΗΠΑ έχει). Τον παρήγγειλα από Sony Center και θα έρθει μέσα στο Δεκέμβρη. Γενικά, είναι μικρή η διαθεσιμότητα στην Ευρώπη. Τιμή: €3.270

Reaction score
15.548

κατασκευαστηκα ειναι καλυτερος ο sony.....το sxrd ειναι καλυτερο απο το lcd ..... ποιοτητα εικονας ιδια μιας και διαθετουν την ιδια αντιθεση και το σχετικο μενου για διορθωσεις.....

καλοθεατος.....αναμενουμε εντυπωσεις.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

κατασκευαστηκα ειναι καλυτερος ο sony.....το sxrd ειναι καλυτερο απο το lcd ..... ποιοτητα εικονας ιδια μιας και διαθετουν την ιδια αντιθεση και το σχετικο μενου για διορθωσεις.....

καλοθεατος.....αναμενουμε εντυπωσεις.
Με δεδομενη την ιδια ποιοτητα εικονας ειναι αστοχο να τον επιλεξει καποιος μονο και μονο για την αξιοπιστη κατασκευη του... ετσι και αλλιως οι προβολεις πρωτα γινονται παρωχημενοι και μετα χαλανε. Αυτο εννοεις ή αυτο κατανοησα;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.792
Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Με δεδομενη την ιδια ποιοτητα εικονας ειναι αστοχο να τον επιλεξει καποιος μονο και μονο για την αξιοπιστη κατασκευη του... ετσι και αλλιως οι προβολεις πρωτα γινονται παρωχημενοι και μετα χαλανε. Αυτο εννοεις ή αυτο κατανοησα;
Θα πρέπει να τον δούμε και να κρίνουμε. Νομίζω ότι ο λόγος αντίθεσης δεν είναι το μόνο στοιχείο που συμβάλει στη διαμόρφωση ποιοτικής εικόνας, ειδικά όταν μιλάμε για μηχανάκια με δυναμική ίριδα.
Η sony έχει δημιουργήσει μια παράδοση στο να μας δίνει "μπιχλιμπίδια" που πρωτοπορούν (frame interpolation, δυναμική ίριδα) και μάλιστα να τα κατασκευάζει καλύτερα απ' τους άλλους. Περιμένω να είναι πιο ποιοτικά αυτά τα στοιχεία στον vw50. Επίσης περιμένω να έχει καλύτερο signal processing, ένα στοιχείο στο οποίο είδαμε αρκετές αδυναμίες στον epson στο περσινό συγκριτικό του με τον jvc.
Τέλος να δούμε και πως τα πάει στο θέμα "clarity" με τους καινούριους αλγόριθμους και τα ποιοτικά panel που χρησιμοποιεί.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

θεωρω οτι μετα απο 2000 ωρες θελουν ολοι αλλαγη ......καποια στιγμη...

περαν του οτι υπαρχει μεγαλη βελτιωση στα νεα μοντελα(εκτος dlp)υπαρχει και φθορα με αποτελεσμα να εχει πεσει η αποδοση τους ενα 30%

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Θα πρέπει να τον δούμε και να κρίνουμε. Νομίζω ότι ο λόγος αντίθεσης δεν είναι το μόνο στοιχείο που συμβάλει στη διαμόρφωση ποιοτικής εικόνας, ειδικά όταν μιλάμε για μηχανάκια με δυναμική ίριδα.
Η sony έχει δημιουργήσει μια παράδοση στο να μας δίνει "μπιχλιμπίδια" που πρωτοπορούν (frame interpolation, δυναμική ίριδα) και μάλιστα να τα κατασκευάζει καλύτερα απ' τους άλλους. Περιμένω να είναι πιο ποιοτικά αυτά τα στοιχεία στον vw50. Επίσης περιμένω να έχει καλύτερο signal processing, ένα στοιχείο στο οποίο είδαμε αρκετές αδυναμίες στον epson στο περσινό συγκριτικό του με τον jvc.
Τέλος να δούμε και πως τα πάει στο θέμα "clarity" με τους καινούριους αλγόριθμους και τα ποιοτικά panel που χρησιμοποιεί.
θελεις να σου βαλω να δεις τι μπορει να βλεπει καποιος με δυναμικη ιριδα.....?
......στην καλυτερη των περιπτωσεων...!!!!

και εκεινος να νομιζει οτι βλεπει σωστα...!!!

......να σου βαλω βεβαια και πως πρεπει να βλεπει...:403:

αλλα θα με κυνηγησει ο Καστρουνιξ ...:142:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.792
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

θελεις να σου βαλω να δεις τι μπορει να βλεπει καποιος με δυναμικη ιριδα.....?
......στην καλυτερη των περιπτωσεων...!!!!

και εκεινος να νομιζει οτι βλεπει σωστα...!!!

......να σου βαλω βεβαια και πως πρεπει να βλεπει...:403:

αλλα θα με κυνηγησει ο Καστρουνιξ ...:142:
Μάστορα μαζί σου κι εγώ. Δεν αγόρασα ποτέ προβολέα με δυναμική ίριδα. Αλλά αν ήταν να αγοράσω, πιθανότατα θα πήγαινα σε sony.
Απλά έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ο vw50 θα παίζει εξίσου καλά με τον epson, κάτι που βέβαια μπορεί να ισχύει, μπορεί όμως κι όχι.
Προσωπικά τον περιμένω καλύτερο.

Reaction score
15.548

κανενας δεν μπορει να πει με βεβαιοτητα,αφου τον sony δεν τον εχουμε δει.....

.....απλα τα νουμερα θα ειναι κοντα με του epson .... σε native καταστασεις...

ο sony θα εχει κανα 50αρι καλυτερο ansi contrast και κανα 1000ρικο σε on/off

τα οποια δεν θα κανουν την διαφορα ......πιστευω.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Λόγω...τιμής, η σύγκριση του Sony vpl-hw50es με τον Epson eh-tw9100 είναι ανώφελη.Μιλάμε για διαφορά ~1.300 ευρώ.Ο 'άμεσος' ανταγωνιστής του είναι ο Jvc dla-x35 και μόνο.

Reaction score
15.548

τα συγκριτικα εχουν σκοπο να δειξουν γιατι αξιζει ενα προιον περισσοτερο απο ενα αλλο.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Members
38.677
Νεότερο μέλος
LefterisG