Sony VPL-HW50ES

Reaction score
2
Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Ήρθε την Πέμπτη το βράδυ! Παιδιά, σε σχέση με τον Epson που είχα είναι η μέρα με τη νύχτα! Δυστυχώς, λόγω απουσίας το ΣΚ από την Αθήνα, δεν μπόρεσα να τον απολαύσω ιδιαίτερα, αλλά ούτε και να τον σετάρω σε βάθος. Είδα πάντως σε 3D το "The Amazing Spider-Man" που μου έκαναν δώρο μαζί με τον προβολέα και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Από την άλλη δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλους ανταγωνιστές του, ώστε να πω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος. Εντούτοις, αυτό που βλέπω με τρελαίνει και λέω χαλάλι τα χρήματα που έδωσα!
Στα αρνητικά, η μη παροχή extra λάμπας, όπως στο πακέτο που κυκλοφορεί στην Αμερική. Είμαστε πολύ πλούσιοι εμείς οι Ευρωπαίοι, βρε παιδί μου! Από την άλλη, τα πρώτα κομμάτια που κυκλόφορησαν εκεί είχαν πρόβλημα με buzzing sound που ακουγόταν σε ορισμένες ρυθμίσεις του 3D (ήταν λένε πολύ ενοχλητικό και η Sony αναγνωρίζοντάς το τους έδινε δωρεάν εξωτερικό IR emitter που το διόρθωνε). Στο δικό μου κομμάτι, το θέμα είναι ήδη διορθωμένο (το είχα επιβεβαιώσει και με το κατάστημα που το αγόρασα) και μάλιστα χωρίς το εξωτερικό emitter. Ό,τι θέλετε να ρωτήσετε, just shoot!

Reaction score
15.548

καλοθεατος.......

οταν δεις λιγες ταινιες .....να φυγει και λιγο ο εντυπωσιασμος.....μας λες την αποψη σου.

ειναι εξαιρετικο μηχανακι .....
εαν εχεις την δυνατοτητα καλιμπραρισματος να το κανεις......θα δεις πολυ καλυτερη εικονα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.792
Καλορίζικος! Πιστεύω κι εγώ ότι είναι εξαιρετική αγορά.

Reaction score
2

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Τώρα, αναφορικά με το καλιμπράρισμα, θα προβώ σε διάφορες ρυθμίσεις που έχω βρει στο internet. Δεν πρόκειται να δώσω 200-250€, όταν παίζει τόσο καλά, ακόμη και out-of-the-box. Προτιμώ να τα δώσω για επιπλέον γυαλιά.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.792
Re: Απάντηση: Sony VPL-HW50ES

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Τώρα, αναφορικά με το καλιμπράρισμα, θα προβώ σε διάφορες ρυθμίσεις που έχω βρει στο internet. Δεν πρόκειται να δώσω 200-250€, όταν παίζει τόσο καλά, ακόμη και out-of-the-box. Προτιμώ να τα δώσω για επιπλέον γυαλιά.
Και θα κάνεις τεράστιο λάθος. Δε στο λέω μόνο για τα 200-250 ευρώ. Είναι δικαίωμα σου να ξοδέψεις τα λεφτά σου όπως εσύ θέλεις.
Μην πιστεύεις όμως ότι οι ρυθμίσεις που θα βρεις στο Internet θα σε βοηθήσουν. Θα τα κάνεις πολύ χειρότερα.

Reaction score
19
Καλοριζικος και καλοθεατος. Το καλιμπραρισμα απο επαγγελματια ειναι μονοδρομος αν θελεις να παρεις το 100% του προβολεα. Τα 200-250 ευρω μπορουν να βελτιωσουν την εικονα θεαματικα.

Reaction score
2

για ποσες ωρες ?
Tί εννοείς; Αλήθεια, πόσο ακριβώς κοστίζει σήμερα ένα καλιμπράρισμα; Γίνεται για κάθε είσοδο (HDMI - Component), αλλά και είδος προβολής (ταινία, ταινία 3D, sports, κλπ) ξεχωριστά;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εννοω αυτο που ειπα ,
για ποσες ωρες εχεις θεαματικη βελτιωση ?
200 ας πουμε (οπως λεει ο και ο βαγγελας - για καθε ανθρωπο που σεβεται τον ευατο του)
Και ας πουμε οτι εχεις προβολεα του 1000ρικου .......δηλαδη σε 1000 ωρες στη λαμπα πσο σου εχει κοστισει ο προβολεας ?
Και ποσο χασουρα θα εχεις οταν τον πουλησεις
do u copy now ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τι νομιζεις ?
γιατι εγω δεν το νομισα αυτο που εγραψες

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Μια φορά το χρόνο είναι, εντελώς ενδεικτικά, ένα καλό χρονικό διάστημα. Όσο για τον Βαγγέλα και τις 200 ώρες, μπορεί να έχει δίκιο σ' αυτό που λέει. Δεν τον ρωτάς όμως αν ο ίδιος το κάνει στον προβολέα του?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τον πρωτο μου προβολεα τον πηρα το 2003 ,
το 2005 (με 120 ωρες -και αν στη λαμπα)
τον εβγαλα στο σφυρι,
απο 2300 στα 3 κατοσταρικακια.
Ψαχνω λοιπον και τον λεω σε ενα πασιγνωστο πωλητη να εχει το νου του μπας και θελει καποιος προβολεα .
Και μου λεει , αργυρη γιατι δεν φωναζεις τον ταδε να τον ρυθμισει
Και του λεω ,
κοιτα τον προβολεα τον δινω 300 ευρω, αν εινα να χαλασω και αλλα 500 στην ρυθμιση,
θα ειναι σαν να πεταω 200 ευρω απο το μπαλκονι ,
με εχεις για λεφτοπεταχτρα ?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.536
Λέμε τώρα...

Με ώρες μετράμε αγόρια, όχι με χρόνο. Άλλοι κάνουν 150 ώρες, και άλλοι 1000 το χρόνο.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Sony VPL-HW50ES

Λέμε τώρα...

Με ώρες μετράμε αγόρια, όχι με χρόνο. Άλλοι κάνουν 150 ώρες, και άλλοι 1000 το χρόνο.
οι φυσιολογικοι καταναλωτες δεν κανουν 1000 ωρες το χρονο...:136:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Members
38.677
Νεότερο μέλος