Spectre (2015)




Μηνύματα
537
Reaction score
129
Ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες απο μια ταινια των 300+εκ ,....δεν με συγκινησε.
Αρκετα προβλεψιμη η πλοκη και απο ενα σημειο και μετα βαρετη μπορω να πω.
Κριμα το ξενυχτι....δεν θα σχολιασω την ποιοτητα εικονας των βιλατζ, νομιζα οτι ειχα καταρρακτη.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.642
Reaction score
94.597
Για την ταινία δεν το περίμενα. :thumbsdown:

Για τα βίλατζ το περίμενα! :)
 

Μηνύματα
27.256
Reaction score
25.248
Και όμως ο πιο θανατερός ήταν ο BROSNAN, και μερικοί τον λέγανε ξενέρωτο. Προσωπική μου άποψη ο καλύτερος BOND μετά τον τον SEAN CONNERY.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.747
Reaction score
83.528
Αν έβλεπα την ταινία νεότερος θα ξενέρωνα. Μεγάλη απόκλιση από τα στερεότυπα του Bond franchise και έντονη η προσπάθεια "ανανέωσης" που ξεκίνησε με το SkyFall. Τώρα απλά ικανοποιήθηκα, όπως με πολλές wow ταινίες που είμαι συμβιβασμένος ως προς το τι να περιμένω.

Το Spectre έχει για μένα ένα βασικό ελάττωμα: Προσπαθεί να οδηγήσει την ατμόσφαιρα του James Bond σε πιο σκοτεινά και κουλτουριάρικα μονοπάτια χωρίς να υπάρχει το κατάλληλο σεναριακό υπόβαθρο και, φυσικά, χωρίς να είναι βέβαιο ότι οι θεατές θα επικροτήσουν την κίνηση.

Όπως και να το κάνουμε ο James Bond είναι ένας flashy ήρωας. Δεν γίνεται να βάζεις μέσα στις αλλαγές τη σκοτεινιά του Batman. Ούτε να κάνεις παιχνίδια με τα πλάνα και το focus λες και είμαστε στο Sundance Festival. Άσε που τα χιουμοριστικά ενσταντανέ είναι άσχετα με τη δήθεν σοβαρότητα που θέλει ο σκηνοθέτης να δώσει.

Τι μου άρεσε; Η προσθήκη του Batista στο ρόλο του κακού και 1-2 σκηνές δράσης που δεν ήταν πνιγμένες στο σκοτάδι. Η "γουρουνίτσα" Seydoux που έκανε τη Βουγιουκλάκη της ταινίας και η προσπάθεια του Christoph Waltz να δείξει ότι ξέρει να παίζει, μόνο βαρεμάρα έβγαζαν. Το γρήγορο πέρασμα της Monica Bellucci αποτελεί ένα bonus για τους φανατικούς οπαδούς της που και μόνο η παρουσία της αρκεί. Ο Daniel Craig καλός κι ας βαριόταν.

 

Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.604
Μηνύματα
2.867.550
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top