Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Nai εχεις δικιο αυτο ειναι.Αρα rca το οποιο ειναι μονοδρομος ή υπαρχει και επλογη αλλη?Thanks.
Όπως γράφει και ο φίλος "lamia" παραπάνω, μπορείς να επιλέξεις κάποια συσκευή που μεταφέρει ασύρματα την εικόνα και τον ήχο σε μια πιο απομακρυσμένη τηλεόραση. Κάποιες μάλιστα έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να αναμεταδόσουν και τις εντολές του τηλεχειριστηρίου (IR remote extender). Κάνε μια αναζήτηση με τις εξής λέξεις κλειδιά και θα βρεις πολλές επιλογές:
  • av sender
  • av link
  • Αναμεταδότες Εικόνας - Ήχου
  • Αναμετάδοση Εικόνας & Ήχου
Υπάρχουν 2 επιλογές, στα 2.4Ghz (που εκπέμπουν ασύρματα οι περισσότερες ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές, όπως π.χ. τα router) και στα 5.8Ghz. Αν βρίσκεσαι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ή χρησιμοποιείς ήδη κάποιο router ασύρματα, ενδέχεται, αν πάρεις συσκευή στα 2.4Ghz, να έχεις πολλές παρεμβολές και να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Οπότε σ' αυτή την περίπτωση ψάξε είτε για κάποια συσκευή στα 5.8Ghz (που είναι πιο ακριβή) ή στην ανάγκη κάποια στα 2.4Ghz, αλλά που να έχει οπωσδήποτε τη δυνατότητα επιλογής περισσοτέρων καναλιών λειτουργίας/επικοινωνίας μετακύ πομπού-δέκτη, ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις όποιες πιθανές παρεμβολές.

Reaction score
1

να πουμε για τους χρηστες SPIDRBOX οτι αν θελουν να μπουν στο παιχνιδι των feeds εχουν στα χερια τους το εργαλειο:145:

μπορουν να δηλώσουν εδω στο forum τα κρυφά προγραμματα που βλεπουμε!!!!

Reaction score
0

Παιδια εχω ενα προβλημα παταω να κανω εγγραφη σε σκληρο δυσκο και οταν παταω μετα στο usb να παω να δω αυτο που εγγραψα δεν μου το βγαζει πουθενα μονο στο pc αν συνδεσω το σκληρο δυσκο βρεισκο το φακελο Records αυτα που ειχα κανει εγγραφη τη πρεπει να κανω να βρισκω τον φακελο με αυτα που γραφω στον αποκωδικοποιητη γεια να μπορω να τα δω απο αυτον.....Και που παω ακριβος γεια να προγραμματισω τι ωρα θελω να γραψω κατι?????

Reaction score
3
Πρέπει να πατήσεις το play από το τηλεχειριστήριο για να σου δείξει τις εγγραφές

Reaction score
0

Παιδια τα ελυσα τα προβληματα που εγραφα πανο θελω να ρωτήσω κατι ακομα ενω παταω να γραψει δεν μπορω να αλλαξω καναλι μονο σε αυτο που γραφω μπορω να δω μπορω να κανω κατι γεια να βλεπω και αλλα καναλια την ωρα που γραφω????

Reaction score
1

Το ξανά γράφω άλλη μια φορά την ώρα που γράφουμε εάν στον transponder που είμαστε υπάρχει και κάποιο η κάποια άλλα ελεύθερα κανάλια όμως και όχι κωδικοποιημένα αυτά μπορούμε να το δούμε
Βγαίνει ένας πίνακας αριστερά και πάνω στην οθόνη μας και βλέπουμε ποια μπορούμε να δούμε την ώρα της εγγραφής

Εάν γράφετε κωδικοποιημένο είναι λίγο δύσκολο στην ιδία συχνότητα να υπάρχουν ελεύθερα κανάλια και δυστιχος εδώ περιοριζόμαστε μόνο στο κανάλι της εγγραφής(φυσικά υπάρχουν και transponders από συνδρομητικά πακέτα που έχουν και κάποιο ελεύθερο κανάλι αλλά είναι λίγο σπάνιοι)
Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν και transponders με πολλά ελεύθερα κανάλια εκεί αν επιλέξετε να γράψετε ένα κανάλι εκεί έχετε την δυνατότητα να δείτε όλα τα άλλα από αυτόν αφού διαβάσετε στον πίνακα αριστερά πάνω ποια είναι αυτά

Reaction score
10
Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω αν τα update για τον 9000hd δουλευουν και στον combo; Η πρεπει να ειναι συγκεκριμενα για τον combo;

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω αν τα update για τον 9000hd δουλευουν και στον combo; Η πρεπει να ειναι συγκεκριμενα για τον combo;

Tα ιδια ειναι.

Reaction score
0

Εγω με πιατο gibertini 1m κεντραρισμενο στον astra 19.2 θα πρεπει να το κατεβαζω αυτο το καναλι??

Γιατι σε αυτη η συχνοτητα δε μου κατεβαινει τιποτα σημερα...
(Μηπως φταιει οτι εχει συννεφια κ βροχη???)

Reaction score
65

Εγω με πιατο gibertini 1m κεντραρισμενο στον astra 19.2 θα πρεπει να το κατεβαζω αυτο το καναλι??

Γιατι σε αυτη η συχνοτητα δε μου κατεβαινει τιποτα σημερα...
(Μηπως φταιει οτι εχει συννεφια κ βροχη???)
λογικα ναι-ψαξε την συχνοτητα χειροκινητα.

Reaction score
114

11303 H 22000 2/3 DVB-S2/8PSK
ORF 1 HD
ORF 2 HD

12052 V 27500
Puls 4 Austria

12662 H 22000
Austria 9 TV

12692 H 22000
ORF 1
ORF 2
ATV

Reaction score
0

ORF 1 HD
ORF 2 HD

Δεν μπορω να τα κατεβασω με τιποτα!!!!

Μου βγαζει πολυ χαμηλη Quality (κοκκινη στο 40)

Καμμια Ιδεα????

Reaction score
114

ORF 1 HD
ORF 2 HD

Δεν μπορω να τα κατεβασω με τιποτα!!!!

Μου βγαζει πολυ χαμηλη Quality (κοκκινη στο 40)

Καμμια Ιδεα????
Τι εγκατασταση εχεις ?
Εχεις βαλει τις σωστες παραμετρους γι αυτο το tp ?
Το συγκεκριμενο ειναι πολυ δυνατο.

Reaction score
0

Τι εγκατασταση εχεις ?
Εχεις βαλει τις σωστες παραμετρους γι αυτο το tp ?
Το συγκεκριμενο ειναι πολυ δυνατο.
Έχω gibertini 1m κεντραρισμενο στον astra 19.2
Και εκκεντρα πιάνω hotbird k eutelsat.
Έχω Ενα Diseqc 4/1 Marned k spiderbox 9000 hd combo

Νομίζω οτι Έχω βάλει τις σωστές παραμέτρους, αλλά μπορεί και όχι.
Κάθε βοηθεια δεκτή
Μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος στο αρχικό σκαναρισμα;
Και αν ναι; Τι μπορώ να κάνω;

Reaction score
114

Πηγαινε Menu-Manual search και βαλε το ΤΡ.
Προσεξε να επιλεξεις DVB-S2/8PSK
Oπως ειναι εδω

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.745
Members