Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Σου ευχομαι να μην εχεις αλλα να ξαναποσταρεις !!!

Τελικα δεν την γλυτωσα. Ο δεκτης παρολο που στα SD παιζει εξαιρετικα στα HD δεν προλαβα να δω γιατι με το εβαζα HD καναλι ο δεκτης κολουσε .
Μου εβγαζε κατι καθετες γραμμες στην οθονη και χρειαζοταν συνεχεια να τον κλεινω και ανοιγω απο τον διακοπτη απο πισω.
Επισης και σε ενα καναλι SD VH1 ( 7ο ) τον ειχα αφησει το μεσημερι και οταν τον κοιταξα το απογευμα ειχε χαθει το menu του δεκτη.
Παντως σε σχεση με ενα mvsion st5 που ειχα στα SD η διαφορα ειναι παρα πολυ μεγαλη σε αποψη εικονας ( NOVA ) .
Και η εναλλαγη καναλιων γινεται παρα πολυ γρηγορα.
Δεν πειραζει ο δεκτης εγινε επιστροφη στο καταστημα και περιμενω καινουργιο. :123:

Υ.Γ το τοπικο πακετο με το "δωρο" δεν ανοιγει ολα τα καναλια , θα το φτιαξουν . :122:

Reaction score
114

Τελικα δεν την γλυτωσα. Ο δεκτης παρολο που στα SD παιζει εξαιρετικα στα HD δεν προλαβα να δω γιατι με το εβαζα HD καναλι ο δεκτης κολουσε .
Μου εβγαζε κατι καθετες γραμμες στην οθονη και χρειαζοταν συνεχεια να τον κλεινω και ανοιγω απο τον διακοπτη απο πισω.
Επισης και σε ενα καναλι SD VH1 ( 7ο ) τον ειχα αφησει το μεσημερι και οταν τον κοιταξα το απογευμα ειχε χαθει το menu του δεκτη.
Παντως σε σχεση με ενα mvsion st5 που ειχα στα SD η διαφορα ειναι παρα πολυ μεγαλη σε αποψη εικονας ( NOVA ) .
Και η εναλλαγη καναλιων γινεται παρα πολυ γρηγορα.
Δεν πειραζει ο δεκτης εγινε επιστροφη στο καταστημα και περιμενω καινουργιο. :123:

Υ.Γ το τοπικο πακετο με το "δωρο" δεν ανοιγει ολα τα καναλια , θα το φτιαξουν . :122:
Θα μπορουσες να κανεις ενα factory reset η' να περασεις το patch με rs 232 γιατι μπορει να μην ειχε περασει σωστα η' διακοπει.
Δεν νομιζω οτι δεν διορθωνοταν το προβλημα.......

Reaction score
0

Θα μπορουσες να κανεις ενα factory reset η' να περασεις το patch με rs 232 γιατι μπορει να μην ειχε περασει σωστα η' διακοπει.
Δεν νομιζω οτι δεν διορθωνοταν το προβλημα.......
Ειχα παρει το καταστημα που πηρα τον δεκτη τηλεφωνο , δοκιμασα το factory reset αλλα δεν διορθωθηκε .
Μετα αυτος μου ειπε να του τον στειλω πισω και να μου στειλει καινουργιο.

Υ.Γ Συγνωμη αν εγραψα κατι που δεν επρεπε.

Reaction score
1

Ειχα παρει το καταστημα που πηρα τον δεκτη τηλεφωνο , δοκιμασα το factory reset αλλα δεν διορθωθηκε .
Μετα αυτος μου ειπε να του τον στειλω πισω και μου στειλει καινουργιο.

οχι φιλε γιατι το λες μπορει να ειχε προβλημα !!!

καλα εκανες και το πηγες πισω και παλι καλα εκαναν τα παιδια που το αντικατεστισαν

μιχανηματα ειναι

Reaction score
114

Μετα αυτος μου ειπε να του τον στειλω πισω και να μου στειλει καινουργιο.

Πιστευω θα διορθωνοταν με το rs 232 tool.
Τωρα το εστειλες πισω,δεν πειραζει.....

Reaction score
0

παιδια ολα καλα με το δεκτη οταν παιζει κανενα προβλημα.αλλα οταν ειναι σβηστος απο το τηλεκοντρολ κ οχι απο πισω διαπιστωνω οτι ξαφνικα δεν αποκρινεται στο τηλεκοντρολ για να τον ανοιξω ουτε ομως ανοιγει απο το μπροστινο κουμπακι.επιπλεον αυτο συνοδευεται απο απωλεια ωρας παει καποιες ωρες πισω κ ετσι αντιλαμβανομαι πως δεν θα ανοιξει κ τον ανοιγοκλεινω απο πισω.σημειωτεο πως στο μεσοδιαστημα δεν εχω καποια διακοπη ρευματος η κατι σχετικο.μου το εχει κανει πανω απο 5 φορες σε μια εβδομαδα που τον εχω γι αυτο κ το ανεφερα.παρολα αυτα μολις τον εκκινησω ολα οκ.θα μου πει καποιος να τον κλεινω απο το κουμπι πισω,ομως δεν νομιζω οτι βολευει αυτο συνεχεια.τελος παντων δεν ειναι κ το πλεον ενοχλητικο πραγμα στον κοσμο απλα επειδη κ καποιος αλλος μιλησε για κολληματα..

Reaction score
1

παιδια ολα καλα με το δεκτη οταν παιζει κανενα προβλημα.αλλα οταν ειναι σβηστος απο το τηλεκοντρολ κ οχι απο πισω διαπιστωνω οτι ξαφνικα δεν αποκρινεται στο τηλεκοντρολ για να τον ανοιξω ουτε ομως ανοιγει απο το μπροστινο κουμπακι.επιπλεον αυτο συνοδευεται απο απωλεια ωρας παει καποιες ωρες πισω κ ετσι αντιλαμβανομαι πως δεν θα ανοιξει κ τον ανοιγοκλεινω απο πισω.σημειωτεο πως στο μεσοδιαστημα δεν εχω καποια διακοπη ρευματος η κατι σχετικο.μου το εχει κανει πανω απο 5 φορες σε μια εβδομαδα που τον εχω γι αυτο κ το ανεφερα.παρολα αυτα μολις τον εκκινησω ολα οκ.θα μου πει καποιος να τον κλεινω απο το κουμπι πισω,ομως δεν νομιζω οτι βολευει αυτο συνεχεια.τελος παντων δεν ειναι κ το πλεον ενοχλητικο πραγμα στον κοσμο απλα επειδη κ καποιος αλλος μιλησε για κολληματα..

το πρωτο κουμπι πανω αριστερα στο τηλεκοντρολ γραφει sat
πατα αυτο πρωτα και θα δεις οτι ανοιγει

το τηλεκοντρολ ειναι universal (δηλαδη μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και για αλλες συσκευες)

καμια φορα πατας κατα λαθος ενα απο δεξια κουμπια πανω και γιαυτο νομιζεις οτι δεν δουλευει

δοκιμασε το και θα δεις:145:

Reaction score
114

Γενικα,καλο ειναι,οταν δεν εχουμε διαθεση να τον χρησιμοποιησουμε για ωρες,να τον κλεινουμε απο πισω.
Αυτο ισχυει και για ολους τους δεκτες η' γενικα συσκευες.
Γραψε ποιον δεκτη εχεις και ποιο patch ,επισης.

Reaction score
0

υπαρχει τροπος για ασυρματη συνδεση με το ρουτερ ?
αν ναι τι χρειαζετε ?

Reaction score
0

Γιαννη το εχω πατησει το πρωτο κουμπι.δεν αποκρινεται καθολου κ οπως εξηγησα παραπανω ουτε απο το μπροστα ανοιγει κ επιπλεον κολλαει η ωρα.και δεν ειναι βολικο να τον ανοιγω συνεχεια απο πισω.αρα προκειται για κολληματα του μηχανηματος.

Reaction score
114

Bαλε αυτο

http://www.zshare.net/download/7900040414a09768/

Διαδικασια αναβαθμισης.

Κατεβαζουμε το τελευταιο patch,το κανουμε unrar,το βαζουμε σε ενα usb stick και απο τον δεκτη, παμε Menu-USB ,βρισκουμε το αρχειο και παταμε οκ στην πρωτη επιλογη sw upgrade.
Περιμενουμε να τελειωσει και κανει επανεκκινηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75