Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

lakiss51 φανταζομαι το "ντρημάτο" το εννοείς με τις επιπλέον λειτουργίες που έχει, γιατι σαν λειτουργικό είναι αποκλειστικής λειτουργίας και όχι Linux, γιαυτό είναι και απλό στην χρήση του...:109:
Ο δεκτης ειναι στην κατηγορια των Dreambox killer,οπως και ο VU.
Aπλως ο ενας ειναι πιο ευκολος και απευθυνεται σε ολο το Δορυφορικο κοινο ενω ο αλλος ειναι για τους λατρεις του Enigma 2.
Kαι οι δυο προσαρμοζουν το βασικοτερο αποκλειστικο οπλο των Dreambox που ειχε μεχρι τωρα που ηταν οι εμουλατορες συν τα υπολοιπα.

Reaction score
0

οι εικονες που μας δειχνεις απο τα hd καναλια ειναι απο cccam?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

παιδιά τετοιες ερωτήσεις μόνο μέσω pm... για ευνόητους λόγους...

Reaction score
114

Οι πρωτες φωτο ειναι απο το TV Cabo Hispasat 30*W και απο αυθεντικη καρτα.Το ιδιο ισχυει και για την Νοβα.Δεν ειναι δικες μου και ειναι απο τεστ που εγιναν για τη λειτουργια του cardreader. Toυ Al Jazeera sport HD ειναι δικιες μου οι φωτο απο καρτα που ειχα δανειστει.

Reaction score
114

παιδιά τετοιες ερωτήσεις μόνο μέσω pm... για ευνόητους λόγους...
Περα απο εκει που παει ο νους σας αλλα και περα απο τα CI ,εχει δοθει αρκετη βαρυτητα και στο cardreader.
Εχουν εντοπιστει καποιες καρτες που δεν κανουν update η' και δεν αναγνωριζονται στο cardreader και ειναι στο πλανο για να λειτουργησουν.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

lakiss51 φανταζομαι το "ντρημάτο" το εννοείς με τις επιπλέον λειτουργίες που έχει, γιατι σαν λειτουργικό είναι αποκλειστικής λειτουργίας και όχι Linux, γιαυτό είναι και απλό στην χρήση του...:109:
Εννοειται Πανο!

Πρωτες εντυπωσεις: Η εικονα του δεκτη ειναι φανταστικη:
α) τα καναλια απο τη Νοβα αναβαθμιζονται παρα πολυ και ειναι αντιστοιχης ποιοτητας με τα ψηφιακα της ΕΡΤ. Και οσοι ξερουν απο "μεταδοση" της Νοβα καταλαβαινουν την τεραστια διαφορα. Εκανα αμεση συγκριση με το Μεγκα (που πιανεται περιφημα με ωραια εικονα) κι ενω με τον ΝΑΝΟΧΧ ηταν υποδεεστερο, με τον Spider ειναι ανωτερο
β) Τα HD καναλια, εκφευγουν των δικων μου οριων ορασης, προς τα πανω φυσικα, και ειναι φανταστικα. Ιδιαιτερα σε μερικα καλα βιντεο, εισαι ετοιμος για...3D!
Κατα τα αλλα ειναι ευκολος στη χρηση, το "δωρακι" του θα ισχυει για ενα χρονο, αλλα μετα υπαρχουν οι γνωστες λυσεις:121:

Reaction score
0
Re: Spiderbox 9000HD.

Μπορεί να συνδεθεί στο internet ασύρματα κι αν ναι με ποιον τρόπο ?

Reaction score
388

Με χρήση access point μια χαρά μπορεί να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας.

Reaction score
84

Είναι καταπληκτικός σε εικόνα πράγματι. Ζωγραφίζει στην fullhd tv μου

Reaction score
114

Το τελευταιο patch επειδη ζητηθηκε.

For spiderbox 7000HD/9000HD series.
Changelog:

CCcam:
Info button twice - now shows the version of CCcam used by the server you connect to.
CCcam connections improved. - 2.1.2 optimized, 2.1.3 and 2.1.4 coming soon.

Channel Manager:
When selecting channels for move/lock/delete the cursor now moves down automatically to the next channel.
"All" option added to delete function for TV/Radio in channel manager.

Satellite Search:
Remains on the scanned satellite regardless of the satellite it was on before a scan.

http://www.zshare.net/download/75068951c6d73944/

Reaction score
6

Καλησπέρα σε ολους ,
μετά απο 3 χρόνια παρεα με τον Τecview 2050 και αφού σε 2 μηνες αρχιζει το MUNDIAL με αγωνες σε δορυφορικα HD κανάλια , σκεφτομαι να αγορασω και εγώ τον 9000HD από το σχετίκο αγγλίκο site.
Ελπίζω να να αποζημιώθω για την επιλογη μου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλησπέρα σε ολους ,
μετά απο 3 χρόνια παρεα με τον Τecview 2050 και αφού σε 2 μηνες αρχιζει το MUNDIAL με αγωνες σε δορυφορικα HD κανάλια , σκεφτομαι να αγορασω και εγώ τον 9000HD από το σχετίκο αγγλίκο site.
Εφ΄οσον υπαρχει αντιπροσωπος δεν ειναι καλυτερα απο εδω, γιατι σε περιπτωση αναγκης πως θα βρεις την λυση; δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι,εννοειται!

Reaction score
6

Εφ΄οσον υπαρχει αντιπροσωπος δεν ειναι καλυτερα απο εδω, γιατι σε περιπτωση αναγκης πως θα βρεις την λυση; δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι,εννοειται!

Μαλλον το κομμάτι του αντιπρόσωπου το έχω "χάσει" , μπορείς να μου στείλεις ενα pm ή το Link που έχει αναφερθει στο forum, εαν σου είναι εύκολο .

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
84

όταν φορτώνεις το pach στον δέκτη τι πατάς το λογισμικό ή την πλήρη αναβάθμηση?Από το usb?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μαλλον το κομμάτι του αντιπρόσωπου το έχω "χάσει" , μπορείς να μου στείλεις ενα pm ή το Link που έχει αναφερθει στο forum, εαν σου είναι εύκολο .

Ευχαριστώ πολύ
Σου πμηνυσα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

όταν φορτώνεις το pach στον δέκτη τι πατάς το λογισμικό ή την πλήρη αναβάθμηση?Από το usb?
Λογισμικο απο usb

Reaction score
0

ta sd καναλια τα ξεχωριζει απο τα hd καναλια η τα βγαζει σε ενιαια λιστα?

Reaction score
114

Καλησπέρα σε ολους ,
Οι αγωνες ποδοσφαιρου για το Μουντιαλ θα μεταδοθουν απο τα free HD καναλια που βρισκονται στον Astra.
To μαγαζι που υπαρχει στην Αθηνα δεν ειναι αντιπροσωπος με την καθε αυτου εννοια.
Ενα μαγαζι ειναι που φερνει και αυτους τους δεκτες.
Απο οπου θες μπορεις να αγορασεις.

Reaction score
114

Οι λυσεις μπορουν να βρεθουν και απο τα 2 φορουμ υποστηριξης του.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.654
Members
38.585
Νεότερο μέλος
SimosPan