Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
Tα pm θα επρεπε να χρησιμοποιουνται για σοβαρους λογους.Καλησπέρα,ρώτησα με pm και απάντηση δεν πήρα,οπότε ρωτώ ευθέως.Συνδέεται σε cccam server 2.1.3;Ναι η όχι;
Μονο τις πρωτες σελιδες να διαβασεις θα καταλαβεις παρα πολλα.Εκανα την ερωτηση με pm για να μην θεωρηθει λογοκριτεο.οσο για το διαβασμα 31 σελιδες με τον λιγοστο χρονο που εχουμε ολοι στην διαθεση μας........Αλλα οκ,θα προσπαθησω να βρω την απαντηση μονος μου για κατι τοσο ευκολο.Ναι η οχι;
post no.29Ισχυει οτι μπορεις σε μορφη .txt να βαλεις τις clines του .cfg και να τις περασεις με usb στον δεκτη;
Tα τηλεοπτικα καναλια του Hotbird ειναι 1461 συμφωνα με το kingofsat.Μετά απο ενασχόληση περιππου 3 ωρών με τον 9000 και έχοντας εγκατάσταση με ΚΙΝΗΤΟ,parabol 0,2 LNB 1,80 και έχοντας ανιχνεύσει απο 0,8w εώς 23,5e ότι με τον dm 800hd έχω καλύτερο σήμα.π,χ. στον hotbird η αντιστοιχία είναι 1307 με 2047 κανάλια.κάποια αιτιολόγηση;
Oι σωστες ενδειξεις ειναι του Spiderbox.Να σας το πω διαφορετικά.Ενώ στον dm οι μπορες είναι 94% και 98% στην 11823 της μόνα στον spiderbox είναι 74 και 98 αντίστοιχα.Αυτό εννοώ.
Χρησιμοποιησε ενα πεδιομετρο που φανταζομαι θα δεχεσαι οτι μετραει σωστα και δες το signal & quality.Οκ,δεν θέλω να φανεί σαν αντιπαράθεση,αλλα θα το θέσω κι αλλιώς.Στον hispasat η συχνότητα 11711Η πχ δεν κατεβαίνει με αυτόματη αναζήτηση.Αν θέλεις μου άπαντες και σε αυτό;
Να σας το πω διαφορετικά.Ενώ στον dm οι μπορες είναι 94% και 98% στην 11823 της μόνα στον spiderbox είναι 74 και 98 αντίστοιχα.Αυτό εννοώ.
Κοιταξε την εγκατασταση σου.καλημέρα. Αυτό που λέει ο φίλος για το σήμα το παρατηρώ κι εγώ σε κάποιες συχνότητες του Astra 19.2 (μετα τις τελευταίες αναβαθμίσεις). δε θυμάμαι τώρα συχνότητα γιατί δεν είμαι σπίτι αλλά στο TW1 και στο RTL7 από διπλό lnb ενώ στον vantage τα βλέπω κανονικά και με καλό σήμα, στον spiderbox μου βγάζει σήμα οριακά και με βροχή καθόλου. βέβαια μπορεί να φταίει τίποτα άλλο, δεν ξέρω.