- Reaction score
- 68
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.
Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα ελεύθερο hd στους hotbird.
Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα ελεύθερο hd στους hotbird.
Για να ξεμπερδευεις απο αυτην την ιστορια,που ειναι δυσκολη και εξαρταται και απο πολλα πραγματα,οπως λειτουργικο του PC,antivirus και ενα σωρο αλλες παραμετρους,αν εχεις πριζα τηλεφωνου στο δωματιο που θες να τον χρησιμοποιησεις,παρε ενα ακομα router και λειτουργησε το ετσι.και κατι ακομα για οποιον μπορει να μου δωσει λυση.η γεφυρα που εκανα μεταξυ pc και δεκτη για να του δωσω ιντερνετ δεν λειτουργησε ποτε.απο το ρουτερ δουλευει ο δεκτης απο το pc με τιποτα.μηπως πρεπει να διορθωσω τιποτα mac adress και τα λοιπα.ο δεκτης εβγαλε connected αλλα μεχρι εκει.
Τζωνη πως ρυθμιζεται το disecq με δυο lnb;
Δύο ρούτερ δεν μπορούν να λειτουργήσουν μαζί στην ίδια σύνδεση ADSL. Αντί για ρούτερ παίρνει ένα access point, το οποίο σε λειτουργία client θα δουλεύει με το ρούτερ ασύρματα.Για να ξεμπερδευεις απο αυτην την ιστορια,που ειναι δυσκολη και εξαρταται και απο πολλα πραγματα,οπως λειτουργικο του PC,antivirus και ενα σωρο αλλες παραμετρους,αν εχεις πριζα τηλεφωνου στο δωματιο που θες να τον χρησιμοποιησεις,παρε ενα ακομα router και λειτουργησε το ετσι.
Παντως με vista και NOD32 και laptop το εχω κανει.
Ομως χρειαζεται να βρεις μονο μια ip και να την εχεις και manual στο μενου του δεκτη.
Δύο ρούτερ δεν μπορούν να λειτουργήσουν μαζί στην ίδια σύνδεση ADSL. Αντί για ρούτερ παίρνει ένα access point, το οποίο σε λειτουργία client θα δουλεύει με το ρούτερ ασύρματα.
Ετσι κανω με 13ο και 16ο αλλα δεν παιρνει τον 16ο και:Για δύο δορυφόρους μόνο δηλαδή; Εγκατάσταση > Διακόπτης Diseqc, στις θέσεις 1 και 2 ρυθμίζεις τους δορυφόρους ανάλογα με την θέση που τους έχεις βάλει στον διακόπτη (A/B). Το ίδιο (και με επιλογές για περισσότερες θέσεις μέσω του uncommited) μπορείς να κάνεις και από το Εγκατάσταση > Δορυφορική λήψη. Επιλέγεις τον δορυφόρο από την λίστα και στο Θύρα Diseqc επιλέγεις 1 ή 2, ανάλογη ρύθμιση και για τον δεύτερο δορυφόρο. Το uncommited μένει κλειστό στην περίπτωση αυτή...
Διπλο, εννοω οτι δεν δεχεται το σημα του καθολου (σημα εχωω)Τι διακόπτη έχεις, διπλό ή τετραπλό;
(και όταν λες ότι δεν παίρνει τον 16°, εννοείς στις ρυθμίσεις δεν τον κρατά; )