STAR TREK TNG BLUE RAY!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: STAR TREK TNG BLUE RAY!

Εάν είχε υπότιτλους θα το είχα πάρει κι' εγώ, που μάλλον είμαι πολύ, μα πολύ άρρωστος, ευτυχώς
''κάποιος'' καλός κυριούλης μου υποσχέθηκε.........:116:

Reaction score
0
Καθομαι και το χαζευω τωρα, μιλαμε για απιστευτη εικονα, κανανε καλη δουλεια στο remastering.

Reaction score
5

Star Trek: The Next Generation S01 Unrated BluRay.......................is out

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Βρε! HDman στείλε τους υπότιτλους, έχω όλη την πρώτη σεζόν και μόνο το πρώτο επεισόδιο με υπότιτλους!

Reaction score
5

Βρε! HDman στείλε τους υπότιτλους, έχω όλη την πρώτη σεζόν και μόνο το πρώτο επεισόδιο με υπότιτλους!
Εφυγε αγαπητε!!!:403:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ευχαριστώ και από εδώ βρε! είσαι ταχύτατος!!!!!!!

Reaction score
5

Ευχαριστώ και από εδώ βρε! είσαι ταχύτατος!!!!!!!
Νασαι καλα φιλε μου.Ειναι ολοι συγχρονισμενοι για το εν λογω group.Αν χρειαστεις κατι πεσμου το.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: STAR TREK TNG BLUE RAY!

Ειναι ευκολο να μου στειλει και μενα καποιος τους υποτιτλους? Ειδα το πρωτο μονο, και προβλεπεται μαραθωνιος :roflmao:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: STAR TREK TNG BLUE RAY!

Ειναι ευκολο να μου στειλει και μενα καποιος τους υποτιτλους? Ειδα το πρωτο μονο, και προβλεπεται μαραθωνιος :roflmao:
Ενεργοποιησε τη ληψη πμ please

Reaction score
0
Αυτο το μηνα βγαινει η 3η season του tng και ξεκιναει και η εκδοση σε Blu ray του Enterprise.

http://trekmovie.com/2013/01/07/sta...best-of-both-worlds-special-edition-in-april/

Το Enterprise παιζοταν παλιοτερα και απο Ελληνικο καναλι, και για οσους δεν το εχουν δει η 3η και 4η seasons ειναι masterpiece ισως η καλυτερες απο ολα τα star trek. Αν το συνεχιζανε με τον ιδιο ρυθμο θα μιλαγαμε για το καλυτερο star trek γενικως. Βεβαια το κοψιμο δεν το γλυτωνε, αφου εκανε πολλες εμμεσες αναφορες στα πολιτικα κατεστημενα της αμερικης, στους πολεμους, ακομα και στα οπλα μαζικης καταστροφης(που δεν βρεθηκαν xD).

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ δεν έχω ούτε το δεύτερο!!! πόσο μάλλον να το έχω με υπότιτλους!!! άντε βρε παλληκάρια ρίξτε κανένα pm!

Reaction score
5

[h=1]Star Trek: The Next Generation - The Best of Both Worlds 720p BluRay DTS x264[/h]
Star Trek: The Next Generation S03E26 S04E01 720p BluRay

Reaction score
0

Παιδια με σωζετε, pm για subs 1,2,3 seasons τα γνωστα HD PLEASE!!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Για στείλε με pm το λινκ με τους υπότιτλους της δεύτερης σεζόν, γιατί δεν τους βρίσκω! εκτός εάν θέλεις με e-mail να τους στείλεις κατευθείαν!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εμένα μήπως καλέ κύριε μπορείτε να μου στείλετε τους υπότιτλους της season 1&2 please? please?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa