sub για yamaha 650

Reaction score
0
Το καταστημα ειναι ο ****** στη ******** (EDITED) . Συνεχεια της ιστοριας.....
Νεο τηλεφωνο...αφου εστειλα ενα email διαμαρτυριας στην ιστοσελιδα του ******* (EDITED).
γεια σας η τιμη ειναι αυτη που ειπαμε,αλλα θα περιμενετε ενα μηνα :!:
χρωμα :?:
ασημι υπαρχει μονο
φυσικα ειπα ο.κ. θα περιμενω, δεν ειναι ομως πολυ ενας μηνας για παραδοση :?:

Reaction score
7
Το καταστημα ειναι ο ******************** . Συνεχεια της ιστοριας.....
Νεο τηλεφωνο...αφου εστειλα ενα email διαμαρτυριας στην ιστοσελιδα του ********* (EDITED) :roll: .
γεια σας   η τιμη ειναι αυτη που ειπαμε,αλλα θα περιμενετε ενα μηνα :!:
χρωμα :?:
ασημι υπαρχει μονο
φυσικα ειπα ο.κ. θα περιμενω, δεν ειναι ομως πολυ ενας μηνας για παραδοση :?:
Στον ημιοροφο, ενας γεματουλης (ηταν) υπαλληλος, που φαινεται να βαριεται που ζει και δειχνει να κανει και αλλα πραγματα οταν ασχολειται με το θεμα σου?

Επικοινωνησε με την επισημη αντιπροσωπεια να μαθεις αν υπαρχει και χρονο παραδοσης, και ρωτα και σε αλλα καταστηματα και της ιδιας αλυσιδας αν το εχουν.....

. ΕΠΙΣΗΣ, σε περιπτωσεις καταγγελιας ή παραπονων προς καταστηματα και αντιπροσωπειες εχουμε συμφωνησει η 'καταγγελια' να γινεται ΕΠΩΝΥΜΑ, αλλιως τα μηνυματα θα διαγραφονται ή θα αφαιρειται το ΟΝΟΜΑ του καταστηματος  
Αν δε θες να αναφερεις τα στοιχεια σου ΔΗΜΟΣΙΑ,  μπορεις να μου τα στειλεις σε πμ (και θα μεινουν ασφαλη και δεν θα ανακοινωθουν σε καμια περιπτωση). Μεχρι τοτε θα αφαιρεσω το το ονομα του καταστηματος απο το μηνυμα σου και θα τα επαναφερω μετα την ενημερωση των στοιχειων σου.

Reaction score
7
Οσο για το χωρο που εχεις 50τμ (μακαρι να τον ειχα και εγω) δεν παιζει και τοση σημασια αν τα ηχεια (οχι για το sub) ειναι κοντα στη θεση ακροασης. Υπολογισε το νοητο χωρο που δημιουργειται αναμεσα στα ηχεια.

Reaction score
51
Γιώργο, δώσε τα στοιχεία σου στον συντονιστή της κατηγορίας (Ανδρεάδη) μέσω πμ, για να μάθουμε το κατάστημα που σου έκανε την "στραβή"

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην την πατήσει και κάποιος άλλος εδώ μέσα :?

Reaction score
0
μετα απο επικοινωνια με την επισημη αντιπροσωπεια μου ειπαν χρονο πα

ραδοσης,ΕΝΑ-ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ :!: :!: :!: :!:
αυτοκινητο αγορασα :?: :?:

Reaction score
7
Να απαιτησεις τα λεφτα σου πισω.
Ειδικα αν η αποδειξη που πηρες αναφερει μοντελο και χρωμα (που δεν εχουν...).
Καταρχην πηγαινε στο μαγαζι και ζητα να μιλησεις με το διευθυντη του καταστηματος. Και απλα ζητας τα χρηματα που εδωσες πισω.
Αν αρνηθουν και σου το παιξουν δυσκολοι, πες τους οτι τη Δευτερα θα τους καταγγειλεις στο Εμπορικο Επιμελητηριο.
Αν πας και αυριο που ειναι και Σαββατο και θα εχει κοσμο το μαγαζι... θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να τα καταφερεις.
Αν οχι, τη Δευτερα κανεις καταγγελια.

(διαβασε και τα προηγουμενα post για την αναγραφη ονοματος του καταστηματος)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε γιώργο συγγνώμη αλλά νομίζω ότι το φτέξιμο είναι καθαρά δικό σου. Τι εννοώ...

- Κατ' αρχάς μπήκες σε ένα μαγαζί και έπρεπε οπωσδήποτε να αγοράσεις λες και σε υποχρέωνε κανένας. Αν κατάλαβα καλά ο βαριεστημένος πωλητής δεν μπορούσε και δεν ήθελε να σε εξυπηρετήσει και σε έκανε να περιμένεις και μισή ώρα. Για ποιό λόγο δεν τον τιμώρησες και να σηκωθείς και να φύγεις?

- Άντε και ήθελες σώνει και καλά να το πάρεις και αν υποθέσω ότι μόνο εκεί το πουλάνε σε όλη την Ελλάδα, για ποιό λόγο βρε αγόρι μου πλήρωσες πριν πάρεις το εργαλείο στα χέρια σου, πριν δηλαδή διαβεβαιωθείς ότι είναι σε στοκ και δεν θα περιμένεις?
Αν έπερνες αυτοκίνητο των 30000 θα έδινες 1000 ευρώ για να κάνεις την παραγγελία και θα ξοφλούσες με την παράδοση η μια δυο μέρες πριν. Είναι δυνατόν να προπληρώσεις μια συσκευή που έχει τόσο μικρό κόστος αναλογικά?

Αυτό που εννοώ είναι ότι οι ανεγκέφαλοι δεν το κάνουν από κακία ή πουστιά ή εμπορική κουτοπονηριά. Το κάνουν καθαρά από καθαρή ατόφια βλακεία αλλά και γιατί βρίσκουν και τα κάνουν, όπως στην περίπτωση του φίλου γιώργου.

Σε κάθε περίπτωση την στιγμή αυτή πρέπει οπωσδήποτε να πας και να τους αρχίσεις στα μπινελίκια που πήραν (και χρησιμοποιούν) αυτή τη στιγμή τα ωραία σου λεφτά και εσύ δεν έχεις τίποτα.
Η φασαρία που θα κάνεις πρέπει να είναι πολύ μεγάλη και κατά προτίμηση να είναι μπροστά πολλοί άλλοι υποψήφιοι πελάτες.... Θα δεις πόσο γρήγορα θα εκυπηρετηθείς.

Reaction score
51
Ααα......και κάτι άλλο Γιώργο........
Πάρε και κανένα φιλαράκι σου μαζί (σε μέγεθος ντουλάπας, κατά προτίμησην δίφυλλης....) γιατί κάτι ψευτόμαγκες στα μαγαζιά θα σε βγάλουν ή ψεύτη ή τρελό.
Κάντο θέμα και μάλιστα μεγάλο............. :wink:

Reaction score
0
φιλε μου νικο δεν ειναι ακριβως ετσι.
αποφασισα να το αγορασω απο εκει γιατι ειχε μια διαφορα απο αλλα καταστηματα στην τιμη.
η μεγαλυτερη καθυστερηση ηταν στο ταμειο που περιμενα επιβεβαιωση τιμης και χρωματος,οπου και μου ειπαν "παραδοση σε 7 μερες"
τα εχω οχι μονο με το μαγαζι αλλα και με την δικια μας την CRYSTAL AUDIO η οποια μετα απο τηλεφωνημα που τους εκανα,μου ειπαν παραδοση "μετα απο ενα-δυο μηνες"
ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ :!: :!: :!: :!: :!:
οσο καλα και να ειναι τα προιοντα της,δεν αξιζει σαν εταιρια,με την ταλαιπωρια που τραβαει ο καταναλωτης.

Reaction score
0
ξεχασα να πω οτι δεν ειμαι χαζος να εξοφλησω κατι που δεν εχω παρει.
πληρωσα με πιστωτικη,και αν ερθει ο λογαριασμος της καρτας και δεν εχω παρει ακομα το sub μπλοκαρω την αγορα μεσω τραπεζας.
λογω αυξημενων επαγγελματικων μου υποχρεωσεων δεν εχω ασχοληθει ακομα με το καταστημα αλλωστε που να το βρουν αν δεν το εχουν στοκ μια και η εταιρια τωρα το
κατασκευαζει.
ειναι san ta GOLF τα παραγγελνεις σημερα και σου ερχεται μετα απο 6 μηνες.
CRYSTAL AUDIO-ELLHNIKH PRAGMATIKOTITA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πρέπει πάντως να τιμωρούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Το παράδειγμα του Γιώργου είναι πολύ χρήσιμο για να ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής τι τον περιμένει αν μπλέξει με ηλίθιους.

Γιώργο κάντους μπάχαλο!! (σκέφτομαι το σου έκαναν και μου τσιτώνονται τα νεύρα...).

Δεν είδα κάπου και το όνομα του μαγαζιού. Ίσως θα έπρπε να αναφερθεί...

Reaction score
51
Τσαρουχάς Νίκος said:
Δεν είδα κάπου και το όνομα του μαγαζιού. Ίσως θα έπρπε να αναφερθεί...
Απλά ο Ανδρεάδης ζήτησε από τον Γιώργο να δώσει (έστω και με πμ) τα στοιχεία του, για να μπορεί να γραφτεί το όνομα του καταστήματος..........
Σωστή κίνηση.......... :roll:
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι! :)

Reaction score
7
οχι...ειπαμε επωνυμες καταγγελιες.
(οχι οτι αμφισβητω κατι, αλλα επειδη παω by the book.
Αλλωστε το συγκεκριμενο μαγαζι το ξερω απο καποιες φορες που πηγαινα ως υποψηφιος πελατης... και απορω πως ψωνιζει κοσμος απο εκει... απο εξυπηρετηση - ειδικα στον ημιοροφο - αλλο τιποτα. Λες και δεν τους νοιαζει αν θα ψωνισεις η οχι. Θυμαμαι οταν ειχα παει, και καλα, για να ψωνισω - που αν ειχε καλη τιμη θα το εκανα - τους ρωτουσα για τιμες ''αυτο ποσο, και με αυτο μαζι , και μονο του και με το αλλο'' κλπ βαριοντουσαν να δουν στον υπολογιστη...)

Στη συγκεκριμενη περιπτωση νομιζω οτι η αντιπροσωπεια βαλλεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ.
Εχει καθε ''δικαιωμα'' [ασχετο, αλλα βρεχει εξω] να θελει 1 και 2 μηνες να φερει ενα προϊον (καλα η συγκεκριμενη απο που θα τα φερει?, αλλα λεμε τωρα...) για τους δικους της λογους.
Την ευθυνη την φερει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το καταστημα, ο υπαλληλος και ολη η αλυσιδα...
____
γιωργο, πες μου καποια στοιχεια σου, για να αναφερθει το ονομα της εταιριας, και αν παρεις και ενα ονομα υπευθυνου απο το καταστημα καλο θα ειναι. Αναμενω πμ.

Reaction score
7
Γιαννη με ενδιαφερει να μου πεις συχνότητα αποκοπής και gain ,γιατι εχω αποφασισει να το παρω.
Θα σας πω και μια ωραια ιστορια επισης....
Πηγα λοιπον σε μεγαλη αλυσιδα ηλεκρικων για τιμη.Θελω της crystal audio sub.το δωδεκαρι.και αρχιζει ο καταπληκτικος διαλογος.
ΑΑΑΑ αυτο δεν πουλιεται μονο του.
σας παρακαλω κοιταχτε το γιατι δεν μπορει ξερω οτι πουλιεται και χωρια.
τελικα...ναι υπαρχει μονο σε cherry.
δεν μπορει,πρεπει να βγαινει σε μαυρο και ασημι.
να το δω....
ναι βγαινει και σε αυτα τα χρωματα.
τιμη :?:
.....ευρω.
καλη,θα ηθελα να το αγορασω.
περιμενετε νατο επιβεβεωσω τιμη και χρωμα.
μετα απο μιση ωρα αναμονης....ναι λοιπον μαυρο και η τιμη που ειπαμε.
ωραια λοιπον πληρωνω και φευγω ευχαριστημενος για την αγοραμου.
το απογευμα ομως τηλεφωνο σπιτι.....
ξερετε μαυρο χρωμα δεν υπαρχει
ο.κ.δεν πειραζει,το θελω ας ειναι και ασημι. γεια σας.
στις 8 το βραδυ νεο τηλεφωνο....
ξερετε ειναι πιο ακριβο 80 ευρω.
μα εχω πληρωσει....
δεν γινεται τιποτα πρεπει να πληρωσετε παραπανω....
δεν δινω ουτε ενα ευρω κανετε οτι θελετε.
σας ακυρωνουμε την παραγγελια.
μαλιστα σας ευχαριστω.
που ειναι η προστασια του καταναλωτη :?:
αυτη ειναι η ελληνικη αγορα....
η καρτα μου ειναι χρεωμενη και εχω αγορασει αερα.....
παντως γιαννη θα το αγορασω...θα σου ειμαι υποχρεωμενος αν με βοηθησεις με τις γνωσεις σου.

Μου θυμισε αυτο...

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=350&highlight=play

Reaction score
0
για τους πονηρους,το ονομα του καταστηματος,φενεται απο το post του γιωργου ανδρεαδη στην δευτερη σελιδα.
χε,χε,χε.
οσο για την CRYSTAL AUDIO επειδη με ενδιαφερει και εμενα το συγκεκριμενο μοντελο τηλεφωνησα χτες και μου ειπαν οτι ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
καημενε γιωργο :cry:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.700
Νεότερο μέλος
proteusjohn