Subwoofer Epik Empire

Status
Not open for further replies.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.031
Ξέρει κανείς ποιός παίρνει τι απο ποιόν και αν το κρατάει ή το τραμπάρει με άλλον για κάτι άλλο;
Προς το παρόν ο ποδογιατρος μου πήρε ένα κνορ για το χρέπι του ζιζικου, το οποίο συνοδεύεται από ενισχυτή που θα του αλλάξω φλοτερ για να ησυχάσει το καζανάκι, και το σαμπ του συναδέλφου θα πάει μια βόλτα Λάρισα, αυτά όμως μέχρι να τσεκαρει ο άλλος το σαμπ με τα 14-αρια του τέρμα γκάζια, γιατί παίζει ο γιατρός των ποδιών τελικά να καταλήξει με 14-αρια μπας ριφλεξ κι όχι με 15-αρια κλειστά, οπότε μπορεί να το βόλεψω σε καμία γωνία δίπλα στο ενυδρείο, μέχρι να δω πόσα πρισονους σαμπ θα πάρει ο αδερφός μου, γιατί άμα πάρει πάνω από 12 θα του περισσεύουν και μπορεί να γίνει τραμπα, εκτός κι αν πάρω και του Κοτσίδη το τεμάχιο στη συλλογή. Θα δείξει.

A

AKARL

Guest
Προς το παρόν ο ποδογιατρος μου πήρε ένα κνορ για το χρέπι του ζιζικου, το οποίο συνοδεύεται από ενισχυτή που θα του αλλάξω φλοτερ για να ησυχάσει το καζανάκι, και το σαμπ του συναδέλφου θα πάει μια βόλτα Λάρισα, αυτά όμως μέχρι να τσεκαρει ο άλλος το σαμπ με τα 14-αρια του τέρμα γκάζια, γιατί παίζει ο γιατρός των ποδιών τελικά να καταλήξει με 14-αρια μπας ριφλεξ κι όχι με 15-αρια κλειστά, οπότε μπορεί να το βόλεψω σε καμία γωνία δίπλα στο ενυδρείο, μέχρι να δω πόσα πρισονους σαμπ θα πάρει ο αδερφός μου, γιατί άμα πάρει πάνω από 12 θα του περισσεύουν και μπορεί να γίνει τραμπα, εκτός κι αν πάρω και του Κοτσίδη το τεμάχιο στη συλλογή. Θα δείξει.
:roflmao::laugh:

:offtopic: Υπάρχει νέο μέλος του φόρουμ με όνομα EAR (σκέτο) και άβαταρ .... πικάπ. Τι παίζει; :D

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Μπα; Γ@μεις και συ τον αβουγουδού μας;
Να μαζευτούμε να κάνουμε σύλλογο.
View attachment 88673 View attachment 88674 View attachment 88675

Να το δω το ενα, διπλα σ ενα δολιο μικρο καημενο 12 αρι...

Ψαχνει το ταιρι του..

Θα βρει αραγεε;;.....
Πω πω τι Ηχειαρες ειναι αυτες?:o

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.471

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.755
Σήμερα το απόγευμα το σα(μ)πάκι αναχώρησε για Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ το Avsite για την φιλοξενία, ας κλειδώσει η αγγελία.

Ειρήνη και αγάπη στον κόσμο, η Μακεδονία είναι Ελληνική, ο Κούλης φταίει για όλα, το Σάββατο έχουμε κοπή πίτας, με τρώνε ελαφρά τ' @@ μου, πάω να βάλω ταινία. :party:

Χάρη!

Για να μην ανοίγω νέα:

Ζητούνται 2 SVS PB13 ή 2 PB16 (ηοπωσταλεντώρα) σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ χαμηλή τιμή! :D

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Σήμερα το απόγευμα το σα(μ)πάκι αναχώρησε για Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ το Avsite για την φιλοξενία, ας κλειδώσει η αγγελία.

Ειρήνη και αγάπη στον κόσμο, η Μακεδονία είναι Ελληνική, ο Κούλης φταίει για όλα, το Σάββατο έχουμε κοπή πίτας, με τρώνε ελαφρά τ' @@ μου, πάω να βάλω ταινία. :party:

Χάρη!

Για να μην ανοίγω νέα:

Ζητούνται 2 SVS PB13 ή 2 PB16 (ηοπωσταλεντώρα) σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ χαμηλή τιμή! :D
Mιλαμε ελιωσα απο τα γέλια η γυναίκα μου με ρωταγε τι επαθα ξαφνικά :lol::lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.031
Mιλαμε ελιωσα απο τα γέλια η γυναίκα μου με ρωταγε τι επαθα ξαφνικά :lol::lol:
Η δικιά μου νόμιζε ότι γελούσα με την ταινία που έπαιζε στην τηλεόραση, φτηνά τη γλύτωσα! :lol::lol::lol:

Τον ενισχυτή τελικα ποιος τον πήρε? εγω δινω 250 Ziziko :D
Μπες στη σειρά ρε!:lolsign:
Αύριο θα ειναι στα χέρια μου.
Τον πουλάω ευχαρίστως.
Πρώτα το φλοτερ, να ησυχάσει το καζανάκι. Μετά θα δούμε, μη βγιάζεσαι..

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.147
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda