- Reaction score
- 88.687
Με 220€, 0.4abcd, το παίρνω εγώ το ενισχυτάκι.![]()
ΚλαίωΑπό ποιόν;
Δεύτερος Γύρος![]()
Με 220€, 0.4abcd, το παίρνω εγώ το ενισχυτάκι.![]()
ΚλαίωΑπό ποιόν;
Δεύτερος Γύρος![]()
Έκλεισε.Με 220€, 0.4abcd, το παίρνω εγώ το ενισχυτάκι.![]()
Καλά, εσύ κατούρα και λίγο, κάνα σανσούι κατά προτίμηση.Και γαμώ τα νήματα λέμε.
![]()
Θες και το ξυλόκουτο ή μόνο το γουφερ;https://www.skroutz.gr/s/8705378/Crown-Audio-XLS-1502.html?from=recommendations
Το σαμπγούφα το δίgνεις;
Τη συσκευασία στείλτου. Βάλε μέσα ξύλα για το τζάκι.Θες και το ξυλόκουτο ή μόνο το γουφερ;
Κοίτα να δεις: εγώ σπιτοσινεμά δεν έχω και ζηλεύω αυτούς που έχουν σαμπγούφα και κεντρικά. Μια και γίνεται αλισβερίσι λέω ν' αγοράσω κοψοχρονιά ή σαμπγούφα ή κανά τεράστιο τέρας κεντρικό αν πουλάει κανείς.Θες και το ξυλόκουτο ή μόνο το γουφερ;
Πάρε του Εαρ, κάνει και για σαμπγούφερΚοίτα να δεις: εγώ σπιτοσινεμά δεν έχω και ζηλεύω αυτούς που έχουν σαμπγούφα και κεντρικά. Μια και γίνεται αλισβερίσι λέω ν' αγοράσω κοψοχρονιά .....κανά τεράστιο τέρας κεντρικό αν πουλάει κανείς.
Ναι αλλά δεν έχει τελικό !!Πάρε του Εαρ, κάνει και για σαμπγούφερ
Αφτή είναι καλή ιδέα! Όχι όπως τα έχει αραδιασμένα χύμα στους τοίχους ο Ντίμι.Βάλε μέσα ξύλα για το τζάκι.
Αν την έχει κρατήσει αν δεν την έχει;Τη συσκευασία στείλτου. Βάλε μέσα ξύλα για το τζάκι.
Δύο σε ένα; Με αρέζει πολύ!Πάρε του Εαρ, κάνει και για σαμπγούφερ
Όχι ρεγατμωτημ ... δεν είναι ενεργό; Α, δε μου κάνει...Ναι αλλά δεν έχει τελικό !!
Όχι ρε φίλε !!Αν την έχει κρατήσει αν δεν την έχει;![]()
Θεϊκό ρε, θεϊκό! Να μπεί στις ατάκες!κλ@νω από τα γέλια![]()
Είναι ported σαν τα svs όλες οι θύρες κλειστές η κεντρική ανοιχτή.Θεϊκό ρε, θεϊκό! Να μπεί στις ατάκες!
Εσύ θα κάgνεις κανά απ την αγγελία σου;Θεϊκό ρε, θεϊκό! Να μπεί στις ατάκες!
Μόνο μέτρηση μη ζητήσεις..Είναι ported σαν τα svs όλες οι θύρες κλειστές η κεντρική ανοιχτή.![]()