Sugden class A... γνωμες;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ειπα "χαλια θαλασσα" μα η φωτο δεν ανεβηκε, για να δουμε τωρα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Περι ανεπαρκους ισχυος δεν ισχυει γιατι, οπως με διαβεβαιωσε φιλος που τα ακουσε, ταρακουνουσε ο ia4 κατι b&w 802 ανετα. Αλλωστε τα watts χωρις ισχυρη υποστηριξη, βλ. ρευμα, δεν σημαινουν τιποτα
803Ν, διορθωσις αναγκαια μην τον περασουμε και για ...θηριο;)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν βλεπω αρκετα (ουτε ...μερικα) σχολια απο "χρηστες"-ή ειναι παθοντες;:)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Σόρρυ, κκκκκε-κε-κεεε-κτημένη ττττταααα-τα-τα-χύτης. Πάντως, το να αντικαταστήσεις τον Ντεβ με γραμμικό ενισχυτή είναι σφάλμα σοβαρό. Χώρια τις άλλες δουλειές που κάνει - και με τον τρόπο που τις κάνει. Αυτό που χρειάζεσαι είναι καλύτερα ηχεία - θυμίσου τί σε είπα το πρωί.
Αλλά! Είσαι πλέον ένας άνθρωπος 66 ετών, και επομένως δικαιούσαι να ξαναγίνεις παιδί και να τα κάνεις όλα πουτάνα. Σοβαρολογώ. Επομένως, δες και πράξε.

Reaction score
29.696
Όχι Λάκη μου δεν είναι κακό , αλλά το 66 χρόνων άνθρωπος με χτύπησε λίγο άγαρμπα. :dance2:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εσενα αγαρμπα, εμενα να δεις πως "χτυπαει" καθημερινα:(

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αυτα που λεει δημοσιως: να μην τα κανω "πουτανα" και να μεινω οπως ειμαι

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Δεν βλεπω αρκετα (ουτε ...μερικα) σχολια απο "χρηστες"-ή ειναι παθοντες;:)
Εφόσον κάποιοι ΄΄οργανισμοί΄΄ φαίνεται να το επιζητούν,ας γίνουμε και λίγο...κακοί:
Η εμφάνιση του σασί μπορεί να προδιαθέτει για κάτι καλύτερο,αλλά η τροφοδοσία εντός του περιλαμβάνει τοροειδή μετασχηματιστή 350 VA και τετράδα πυκνωτών χωρητικότητας 6800 μF έκαστος -παρά το εντυπωσιακό μέγεθος και τα βυσματικά μπιχλιμπίδια που τους συνοδεύουν.Κάτι τέτοιο μπορεί να μην επηρεάζει την ικανότητα απόδοσης της προδιαγεγραμμένης ισχύος σε αμιγή τάξη Α,σίγουρα όμως φανερώνει τους οδηγικούς περιορισμούς ως προς το στάδιο εξόδου.Καθότι κάποια ψυχή το δήλωσε προηγουμένως,ότι το πλήθος των Watt δίχως στιβαρή τροφοδοσία δεν έχει σημασία...;)

Last edited:

Reaction score
6.608
Να μην μεινεις οπως εισε γιατι εσενα δε σου αρεσει, μην αλλαξεις ομως λαθος πραματα ....

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Μωρέ μήπως ν' αρχίσεις να μετακινείς κανένα έπιπλο ; :(
(Ντιβιαλέ και Βένερε 3 άν κατάλαβα καλά, ακόμα κι ως τυχαίο σετ θα έκαναν ευτυχισμένο πολύ κόσμο - πόσο μάλλον που εσύ τον έψαξες αυτόν τον συνδυασμό... - εκτός κι άν ακούς σε κλειστό γυμναστήριο o_O).
Κόσμος ακούει όμορφα με Σάγκντεν και Χάρμπεθ πχ, αλλά στο αληθοφανές της υπόθεσης, εγώ διατηρώ επιφυλάξεις... Νομίζω ότι το ίδιο όμορφα θα έπαιζε κι ο Ντιβιαλέ με Πρόακ, PMC, ATC, SF και άλλα ων ούκ έστι τέλος...
Νομίζω πως είναι η γνωστή ίωση... 8-)
Συστήνω ξεκούραση και μπόλικους χυμούς... :beach: :beach: :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εχουν εντελως διαφορετικη προσεγγιση στον ηχο, κι ομολογω οτι προτιμω τον "συντηρητικο" της Χεγκελ. Οι νεωτεροι ειναι βεβαιο οτι θα προτιμησουν της Devialet ως προς πιο κοντα στον "συγχρονο" μπιτατο ηχο. Και ειναι κριμα ο,τι δεν θα επωφεληθει καποιος της ευκαιριας συμφερουσας αποκτησής του που δινω, και θα παει ...οπως παει!

Reaction score
209
τώρα είδα την συνέχεια της συζήτησης επειδή έχω ζήσει αρκετά χρόνια με τον ΙΑ-4, να προσθέσω μερικά πράγματα που μπορεί ενας ο πιθανός αγοραστής να βρει ενδιαφέροντα
1) έχει πολύ καλό (ΜΜ) phono stage (ίσως το καλύτερο σημείο του)
2) θέλει εύκολο ωμικά ηχείο, αν το ηχείο σου πέφτει κάτω απο 6 Ohm άστο καλύτερα. (αυτο φαίνεται και απο τις μετρήσεις σε ρεβιου)
3) κακές ηχογραφήσεις όντως ακούγονται καλύτερα, τωρα βέβαια αυτό εάν ειναι πλεονέκτημα είναι σχετικό.
4) χαμηλό οχι ιδιαίτερο σε όγκο αν και εχει αρκετή πληροφορία (σίγουρα δεν είναι one note)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp