Super audio cd ζητηση

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Καλησπερα παλικαρια μου εχω ενα advance cd και ψαχνω super audio cd να το δοκιμασω
αν εχει καποιος και τα εχει βαρεθει ας ριξει ενα μην. ψαχνω κυριος ροκ αλλα και σε jazz δεν θα ελεγα οχι
ευχαριστω!

Rodemis

"Επαγγελματίας"
Reaction score
363
Καλησπερα παλικαρια μου εχω ενα advance cd και ψαχνω super audio cd να το δοκιμασω
αν εχει καποιος και τα εχει βαρεθει ας ριξει ενα μην. ψαχνω κυριος ροκ αλλα και σε jazz δεν θα ελεγα οχι
ευχαριστω!
Γεια σας
Τι περιοχη μενετε?
Αν θελετε επικοινωνηστε μαζι μου.Ευχαριστω.
[email protected] η 6936694303

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Eυχαριστω πολυ το μελος του avsite @Rodemis για την παραχωρηση 2 super audio cd ΔΩΡΕΑΝ !!!
Φιλε μου δομενικε σε ευχαριστω πολυ και επιφυλασομαι δεν ειχα χρονο την επομενη ομως θα τα πουμε με την ησυχια μας!!!
Χαιρομαι που τοσα χρονια στο avsite μονο αξιολογους ανθρωπους εχω γνωρισει!!!!

Rodemis

"Επαγγελματίας"
Reaction score
363
Eυχαριστω πολυ το μελος του avsite @Rodemis για την παραχωρηση 2 super audio cd ΔΩΡΕΑΝ !!!
Φιλε μου δομενικε σε ευχαριστω πολυ και επιφυλασομαι δεν ειχα χρονο την επομενη ομως θα τα πουμε με την ησυχια μας!!!
Χαιρομαι που τοσα χρονια στο avsite μονο αξιολογους ανθρωπους εχω γνωρισει!!!!
Ευχαριστω εγω,πρωτα το site κ μετα ολους τους φιλους,που με οποιονδηποτε τροπο,επικοινωνησαν μαζι μου.Συμφωνω κ εγω γι αυτο που εγραψες,γιατι μεσω του site,γνωρισα κι εγω εξαιρετους ανθρωπους.Αυτο για μενα ειναι η ηθικη ικανοποιηση,οπου μετα απο περιπου 40 χρονια στο χωρο ν αισθανομαι οτι συνεβαλα,κι εγω,εστω κ στο ελαχιστο, στο ν ακουνε καποιοι φιλοι η κ πελατες καλυτερα. Παντα,εστω κ απο εδω,και οπως μου ζητηθει θα συνεισφερω στο χομπυ μας κ στη βελτιωση του καλου ηχου.Εγω σας ευχαριστω,κ παλι ολους κ ιδιαιτερα το φορουμ,οπου χωρις να το ξερει, μου εδωσε αυτη την αφορμη.Καλο βραδυ κ καλες ακροασεις σ ολους.Δομενικος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON